Merinovillasukka kiristämätön varsi – froteepohja

Lämmin Lämpöä säätelevä Merinovilla
Paksuus: medium

(3 tuotearviota)

8,00 

Mikä on lopputulos, kun samaan sukkaan yhdistetään merinovilla, kiristämätön varsi ja froteinen pohja? Tietenkin täydellisen pehmeät sukat!

Valitse nämä pehmeät sukat ensisijaisesti rentoon käyttöön. Ne ovat täydelliset kumppanit rauhallisiin kotihetkiin, lempeille kävelyretkille luonnossa tai pitkiin päiviin töissä, kun haluat hemmotella jalkojasi pehmeällä ja lämpimällä materiaalilla.

Näiden merinovillasukkien kiristämätön varsi ei jätä ikäviä jälkiä ihoon eikä purista pitkänkään päivän aikana. Erityisesti silloin, jos ihosi on herkkä tai jalkasi turpoavat herkästi, voi pehmeät sukat kiristämättömällä varrella olla juuri sopiva ratkaisu.

Käytämme vain mulesing-vapaata merinovillaa (80 % sukan materiaalista). Polyamidin (15 %) tehtävä sukassa on lisätä merinovillan yhteyteen lujuutta ja hankauksenkestoa, ja elastaani (5 %) puolestaan tuo sukkaan joustoa.

Kuvaus

Näin peset merinovillaiset, pehmeät sukat

Pese nämä pehmeät sukat nurin käännettynä 30-asteessa, jotta vähennät merinovillalle ominaista nyppyyntymistä eivätkä sukat turhaan kutistu. Useimmiten merinovillalle riittää vain tuuletus, mutta runsaamman hikoilun päätteeksi suosittelemme konepesua.

Lisätiedot

Paino 0,090 kg
Koko

36-38, 39-41, 42-44, 45-47

Väri

,

3 arviota tuotteelle Merinovillasukka kiristämätön varsi – froteepohja

  1. Mervi von Bell (varmistettu kirjoittaja)

    Erittäin miellyttävät jalassa 🙂

  2. Mervi von Bell (varmistettu kirjoittaja)

    Ihan parhaat sukat.

  3. Marjo Favorin (varmistettu kirjoittaja)

    Ihanan pehmeät sukat. Varsi on napakka, mutta ei kiristä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *