Bambusukat

 

Bambusukat ovat tämän hetken trendituote, koska ne ovat miellyttävät jalassa ja niiden materiaali on ekologista, sillä bambu kasvaa todella nopeasti.

Usein bambusukat ovat kohtalaisen kalliita, mutta eivät meillä! Teemme bambusukkia kerralla suuria määriä omassa Oriveden tehtaassamme, joten ostamalla bambusukkasi meiltä tuet suomalaista yrittäjyyttä ja olet luomassa ja säilyttämässä työpaikkoja. Tiesitkö, että jos jokainen suomalainen ostaisi 10 eurolla kuukaudessa lisää suomalaisia palveluita tai tuotteita (kuten sukkiamme), niin Suomeen syntyisi välittömästi 10 000 työpaikkaa lisää! Osta siis laadukkaat bambusukat verkkokaupastamme, niin olet yhteisissä talkoissa suomalaisen työn puolesta 🙂

Siispä jos haluat hankkia itsellesi arvoiltaan ja laadultaan täydelliset bambusukat netistä, niin tilaa ne verkkokaupastamme. Lähetämme ne heti seuraavana arkipäivänä ja ne ovat luonasi 1–3 arkipäivässä. Valikoimassamme on useita erilaisia bambusukkia – ohuita, paksuja ja kiristämättömiä. Käymme pian läpi, mitä eroja näillä sukilla on ja mitkä voisivat olla sinulle ne parhaat sukat. Joka tapauksessa löydät takuulla omaan tarpeeseesi sopivat sukat meiltä!

Bambusukat kannattaa valita huolella. Kiinnitä huomiota ainakin siihen, että sukissa on käytetty bambuviskoosia oikeasti reilusti, eikä sitä ole laitettu sukkaan vain sen takia, että sen nimeen saadaan sana bambu. Tässä artikkelissa käymme läpi, mihin asioihin sinun tulee kiinnittää huomiota, kun tilaat bambusukat netistä. Opit samalla myös bambun ekologisuudesta ja ominaisuuksista sukassa.

Täältä löydät naisten bambusukat ja täältä miesten bambusukat.

leima_meilla_on_sininen_lapinakymaton

Bambusukat netistä kotimaisella laadulla! 😊

Miten valitsen itselleni sopivan bambusukan?

1. Kiristämätön vai ei?

Kiinnitä ensimmäisenä huomiota siihen, haluatko kiristämättömän sukan vai ”tavallisen” sukan. Mitkään sukkamme eivät varsinaisesti kiristä nilkasta tai pohkeesta, mutta kiristämättömissä sukissa tähän on kiinnitetty erityisen paljon huomiota. Kiristämättömät sukat soveltuvat hyvin kelle tahansa, joka ei halua sukan käytön jälkeen tuttuja resorin painaumia jalkaansa, mikäli olet altis näille painaumille. Sen lisäksi kiristämättömiä sukkia suositellaan niille, joilla jalkojen verenkierto on heikentynyt tai esimerkiksi diabeetikoille.

Bambusukka onkin erinomainen sukka, koska se haihduttaa kosteuden nopeasti ulos pitäen jalat kuivina. Tällöin jalkoihin ei synny hiertymiä, jotka paranevat heikommin niillä, joiden jalkojen verenkierto on heikentynyt.

2. Ohut vai paksu bambusukka?

Paksukaan bambusukka ei hiosta, koska bambu on erittäin hengittävää materiaalia.

Ohuella ja paksulla sukalla on kuitenkin omat paikkansa, joissa ne ovat parhaimmillaan. Paksu froteepohjainen bambusukka on omiaan syksyllä ja talvella, kun taas ohuempi sukka menee loistavasti kengässä keväällä ja kesällä. Se on muuten kumma juttu, että syksyllä sama lämpötila tuntuu kylmemmältä kuin keväällä, minkä takia syksyn +10-asteessa haluaa laittaa paksumpaa sukkaa ja kevään +10-asteessa ohuempaa 🙂

Paksut sukat sopivat siis hyvin ulkoiluun ja ohuet sukat sisälle ja sisäpeleihin!

Valikoimamme bambusukat

Jos haluat tilata edulliset bambusukat netistä, niin tässä valikoimassamme olevat bambusukat.

Kiristämätön bambusukka

Kiristämättömän bambusukan resori ei kiristä pohjetta laisinkaan, eikä se näin heikennä jalkojen verenkiertoa. Tämä on oleellista vain niille, joiden jaloissa verenkierto on heikentynyt. Tässä sukassa on varpaita painamaton ja saumaton kärki. 80 % materiaalista on laadukasta bambuviskoosia.

Ohuet bambusukat

Ohuet bambusukat ovat omijaan sisäpeleihin, sisällä olemiseen ja tavalliseen arkikäyttöön. Bambu on kestävää materiaalia, joten sitä voi olla hyvinkin ohut kerros ja sukka on silti kestävä. Tässä sukassa on varpaita painamaton ja saumaton kärki. 80 % materiaalista on laadukasta bambuviskoosia.

Ohuet ja raidalliset bambusukat

Raidalliset bambusukat ovat muuten samanlaiset kuin ohuet bambusukat, mutta niissä on kivoja raitoja 🙂 Tässä sukassa on varpaita painamaton ja saumaton kärki. 80 % materiaalista on laadukasta bambuviskoosia.

Paksut bambusukat

Paksun bambusukan froteepohja sopii hyvin syysiltoihin tai pidemmille vaelluksille ja kävelyille. Paksumpi pohja pehmentää kivasti askelta, joten näillä sukilla on mukava tallustaa! Tässä sukassa on varpaita painamaton ja saumaton kärki. 80 % materiaalista on laadukasta bambuviskoosia.

Miksi bambusukat ovat niin suosittuja?

Sukkien materiaalilla on väliä. Tavallinen puuvillasta ja keinokuiduista tehty sukka on oikein hyvä valinta, mutta… bambusukat ovat hieman parempia moneltakin näkökannalta. Ymmärrät sen paremmin, kun kokeilet ensimmäisiä bambusukkia jalassasi. Jos saamme veikata, niin ne eivät jää viimeisiksi bambusukiksi, jotka omistat.

Bambua on hyvä verrata näin: puuvilla on ns. perustason hyvä materiaali sukkaan. Sitä hieman parempia ovat kashmirvilla ja merinovilla. Bambu kuuluu kashmirin ja merinon kanssa samaan premium-materiaalien kategoriaan, eli se on ominaisuuksiltaan selvästi puuvillaa parempi.

Lyhykäisyydessään bambusukat tuntuvat jalassa ihanan pehmeiltä, ne siirtävät kosteutta erittäin hyvin pois jaloista ja sopivat ympärivuotiseen käyttöön. Kosteuden pois siirtäminen tarkoittaa sitä, että bambu imee jaloista ylimääräistä kosteutta ja vapauttaa sen sukan yläpinnan kautta pois jalasta. Näin jalat tuntuvat aina kuivemmilta, eivätkä nihkeän natveilta.

Käydään seuraavaksi bambusukkien ominaisuuksia läpi hieman tarkemmin.

1. Ihosi rakastaa bambua materiaalina

Bambusukat sopivat kaikille, myös erittäin herkkäihoisille. Bambuviskoosi on nimittäin hypoallerginen ja antistaattinen materiaali, joten se ei ärsytä herkintäkään ihoa. Bambuviskoosi säätelee myös jalkojen lämpötilaa, sillä kuumassa bambusukka tuntuu viileältä hengittävyytensä ansiosta ja viileässä lämpimältä.

Veimme bambusukkien käyttömukavuuden vielä hieman pidemmälle tekemällä kaikkiin sukkiin saumattomat kärjet. Ne takaavat, että sukka ei paina saumoista. Lisäksi kaikkien sukkiemme kokotaulukot ovat hyvin tarkat, eli meiltä et vois ostaa esimerkiksi koon 39-42 sukkaa. Meidän kokomme menevät esim 38-39, 40-41 jne. Tällöin sukka istuu paremmin, ei aiheuta hiertymiä tai kiristä.

2. Bambusukat pitävät jalat kuivina

Sukan yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on kyky imeä kosteutta pois jaloistasi ja haihduttaa se ulos. Bambu on tässä asiassa erinomainen materiaali, sillä se pystyy imemään ja sitomaan 3 kertaa enemmän kosteutta kuin esimerkiksi puuvillasta valmistettu sukka.

Haluamme korostaa, että kosteuden imeminen ei tarkoita sitä, että bambusukat olisivat sen takia märkiä jatkuvasti, vaan hyvä imukyky tarkoittaa myös tehokasta kosteuden haihduttamista. Et halua kosteutta sukan ja jalan väliin vaan sukan ja kengän väliin. Näin jalat tuntuvat kuivemmilta kaikissa tilanteissa 🙂

3. Bambusukat eivät haise

Bambusukkien suosiota lisää se, että materiaali on antibakteerista. Antibakteeriset materiaalit eivät ala haisemaan läheskään niin paljon eivätkä niin nopeasti kuin synteettiset materiaalit, vaan bambusukat pysyvät raikkaina useita päiviä. Siksi niitä ei tarvitse myöskään pestä yhtä usein, joten mitä enemmän hankit bambusukkia itsellesi, sitä vähemmän pyykkiä on pestävänä.

Sukat alkavat haisemaan, kun niihin kertyy bakteereita. Antibakteerisissa materiaaleissa bakteerien määrä ei pysty kasvamaan yhtä nopeasti kuin synteettisissä materiaaleissa, minkä ansiosta sukat pysyvät raikkaina.

4. Pehmeät bambusukat ovat parhaat!

Kun ostat bambusukat netistä verkkokaupastamme, niin takaamme, että ne ovat ihanan pehmeän tuntuiset jalassasi. Sen takaa kaksi asiaa: bambu on materiaalina erityisen pehmeää ja kivan tuntuista, minkä lisäksi tarkka kokotalukkomme takaa sen, että sukka istuu jalassasi juuri oikealla tavalla.

5. Bambusukkien käyttäminen on ympäristöystävällistä (ja talousystävällistä)

Ympäristöasiat korostuvat jatkuvasti enemmän ja jokaisen tulee kiinnittää niihin huomiota.

Bambusukat ovat ympäristöystävällisiä monestakin syystä. Kaikista tärkeintä on se, että bambu sitoo 5 kertaa enemmän hiilidioksidia kuin sama määrä esimerkiksi mäntyä tai kuusta sitoo. Se johtuu siitä, että bambu sitoo suurimman osan hiilidioksidista valtavaan juuristoonsa. Lisäksi bambun runko kasvaa todella nopeaa vauhtia, johon se tarvitsee paljon hiilidioksidia. Bambu myös kasvaa takaisin, jos sen katkaisee, joten sitä ei tarvitse istuttaa uudelleen, myllätä maata ja laittaa lannotteita.

Metsät ovat maailman keuhkot, mutta bambu on siis jotain vielä vähän parempaa.

Ekologisuutta lisää se, että bambusukkia ei tarvitse antibakteerisuuden ansiosta pestä yhtä usein. Ja viimeisenä, bambusukat ovat erittäin kestäviä, jolloin uusia sukkia ei tarvitse olla ostamassa jatkuvasti!

Hemmottele jalkojasi ja osta Suomessa Orivedellä valmistettu bambusukka! Teet meidät ja jalkasi erittäin iloisiksi!