GreenGo-Huopatossut nupukkinahka-pohja

(11 tuotearviota)

49,00 

GreenGo-huopatossut ovat 100% villaa ja ne sopivat erinomaisesti sisätossuiksi kaikille lämpöä rakastaville!

Tossun ulkopohjaan on ommeltu aito nupukki-nahkapohja mikä lisää tossun kestävyyttä.

Uuden muotoilun saaneet GreenGo-huopatossut ovat kaksoispohjarakenteensa ansiosta vertaansa vailla. Nupukkinahan ja huovan väliin on lisätty ekstrakerros huopaa, joka tekee tossuista ihanan pehmeät ja mukavat käyttää.

Huovalla on hämmästyttävä lämmöneristyskyky nämä tossut pitävät jalkasi aina kuivina ja lämpöisinä sillä huopa imee kosteutta itseensä ja samalla eristää lämpöä tehokkaasti. Tossujen pohjassa käytetään vain kromitonta nahkaa, joka on parkittu luonnollisin keinoin ilman raskasmetalleja eikä se jätä myrkyllisiä vaikutuksia ympäristöön.

Kaikki tossujen valmistuksen tuotantoprosessit ovat ympäristöystävällisiä ja kunnioittavat luontoa. Tuotannossa käytetyt väriaineet ovat huolellisesti testattuja ja turvallisia.

Kuinka valita oikea koko ?

Aseta jalkasi mittanauhan päälle mielellään niin että kantapää on kiinni seinässä. Katso oheisesta kokotaulukosta oma kokosi. Jos mietit kahden koon välillä suosittelemme valitsemaan isomman koon.

Kokotaulukko

Tossujen hoito:

Villa hylkii likaa, mutta jos tossut ovat kuitenkin likaantuneet suosittelemme kuivapesua harjalla. Mikäli kuivapesu ei riitä huopatossut voidaan pestä käsin myös lämpimässä vedessä, kuitenkin korkeintaan 35 ° С. Huomio, että jos tossut pestään liian kuumalla vedellä, niiden koko voi pienentyä. Pesun jälkeen kuivata tossut auringonvalolta suojassa.

⭐⭐⭐⭐⭐
”Nämä tossut ovat ihanat, ei palele enää jalkoja kylmällä laminaatilla.” Päivi
⭐⭐⭐⭐⭐
”Kahdet kumipohjaiset tossut tallanneena ero kuin yöllä ja päivällä.
Eihän näitä raski ottaa pois jalasta.” Tuula
⭐⭐⭐⭐⭐
”Parhaat tossut ikinä, juuri sopiva koko ja muutenkin aivan ihanat.” Merja
Tuotetunnus (SKU): HT-Sisä Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Etsitkö täydellisen lämpimiä sisätossuja? Onnittelumme, olet nyt löytänyt ne.

Käsin ommellut GreenGo-huopatossut ovat 100 % villaa ja soveltuvat erittäin hyvin sisätossuiksi lämpöä rakastaville. ❤️

5 syytä, miksi sinun kannattaa valita sisätossuiksi GreenGo-huopatossut nupukki-nahkapohjalla:

 1. villalla on erinomainen lämmöneristyskyky
 2. villa imee kosteuden itseensä, joten jalat tuntuvat aina kuivilta
 3. kaksoispohjarakenteen ansiosta huopatossut ovat todella pehmeät
 4. nupukki-nahkapohja on pitävä ja pehmeä
 5. kaikki tossujen tuotantoprosessit ovat ympäristöystävällisiä.

GreenGo-huopatossut huolehtivat siis jalkojesi hyvinvoinnista ja sen lisäksi ne on valmistettu kestävin periaattein.

Huopatossujen aito nupukki-nahkapohja on hiljainen ja pehmeä

GreenGo-huopatossujen ulkopohjaan on ommeltu tukeva, aidosta nupukkinahkasta valmistettu pohja. Nahkapohja tarjoaa hyvän pidon ja hiljaisen askelluksen sisätiloissa erilaisilla lattiapinnoilla. Näillä tossuilla käväiset äänettömästi jääkaapilla tai hiippailet hiljaa juuri nukahtaneiden lasten huoneesta!

Entä palelevatko varpaasi kotitoimiston laminaattilattialla? Voit lopettaa villasukissa liukastelemisen, sillä nahkapohjaiset huopatossut ovat huomattavasti lämpimämmät ja kestävät paljon enemmän kulutusta, kuin perinteiset villasukat. Nupukkinahkapohjaiset huopatossut sopivat hyvin niin arkiseen kotikäyttöön kuin toimistotossuiksikin.

Päkiöistä rikki kuluvat sukat ovat pian historiaa – huopatossuissa kuivina ja lämpiminä pysyvät jalkasi voivat paremmin.

Huopatossut valmistetaan ekologisin ja eettisin periaattein

GreenGo-huopatossujen valmistuksessa käytetyt väriaineet ovat huolellisesti testattuja ja turvallisia. Koko huopatossujen valmistusprosessi huomioi luonnon, sillä huopa itsessään on uusiutuva ja ympäristöystävällinen raaka-aine. ”Tarina huopatossujen takana” kertoo sinulle lue lisää tuotteiden eettisestä perinteestä!

Tarina huopatossujen takana

Vuonna 1999 lähtökohdat eivät olleet kovin kaksiset, ja oli suuri pelko, että vanha käsityöläisten perinne tulee katoamaan. Pienellä joukolla naisia oli suuri unelma, intohimo käsitöihin ja erityisesti huovan valmistamiseen. Yksikään näistä naisista ei ollut käynyt mitään kouluja ja käsityöt olivat lähinnä harrastus. He kuitenkin ostivat pienen määrän villaa ja valmistivat ensimmäiset tuotteet, jotka myytiin menestyksekkäästi. Tämän jälkeen naiset perustivat Tumar Art Groupin.

Nykyään Tumarilla työskentelee yli 200 lahjakasta käsityöläistä. Suurin osa työntekijöistä on leskiä, yksinhuoltajaäitejä tai suuren perheen ainoita palkkatyön tekijöitä. Yli 90 % Tumarin työntekijöistä on naisia. Tuotevalikoimaan kuuluu huopatossujen lisäksi runsaasti erilaisia tuotteita liittyen mm. sisustukseen ja vaatetukseen.

Tumar Art Group noudattaa reilun kaupan pelisääntöjä

Kunnioitamme luontoa, se on sydämen asiamme.
Sähkö, jota käytämme tuotannossamme, valmistetaan aurinkopaneeleilla.
Meillä on myös erityiset suodattimet jätteille. Pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon luonnonmateriaaleja kaikissa tuotteissamme. Värjätyissä tuotteissa käytämme aniliinivärejä. Tuotannossa käytetyt väriaineet ovat sertifioituja ja ne ovat turvallisia ja vaarattomia terveydelle. Huovutusprosessi pitää sisällään jatkuvaa pesua kuumalla vedellä ja saippualla. Näin prosessi itse pesee pois kaikki jäljelle jäävät ainesosat. Koska etsimme ehdottoman luonnollista tuotantoa, etusijalla ovat kuitenkin luonnon väriaineet ilman värjäystä.

Suurin osa villasta tulee Kirgisiasta ja Kazakstanista.
Kirgisian lampaita voidaan hyvällä syyllä kutsua ”onnellisiksi lampaiksi”, sillä ne elävät perheiden farmeilla vuoriston luonnollisissa olosuhteissa, kuten jo vuosikymmenet sitten nomadien aikaan. Lampaat keritään käsin kaksi kertaa vuodessa.

Emme käytä lapsityövoimaa.
Kaikki työntekijämme ovat läpäisseet virallisen terveys- ja täysi-ikäisyystarkastuksen. Lahjakkaille käsityöläisillemme maksetaan reilu korvaus heidän tekemästään työstä – korvaus on markkinoiden korkeimpia. Tumar Art Group takaa hyvät ja tasapuoliset työolosuhteet ja -ehdot. Esimerkkinä tästä voidaan mainita 40h työviikko ja työterveyshuolto.

Kaikilla työntekijöillämme on mahdollisuus lisäkouluttautua maksutta. Järjestämme määräajoin ammattitaitoa lisääviä kursseja, jotka järjestää BPN – Sveitsin järjestö.

Tuma Art Group työskentelee yhteistyössä Union of National Handicraftsmenin kanssa ja molemmat yritykset ovat virallisesti rekisteröityjä ja suorittavat veronsa kansalliselle verovirastolle. Heillä on erityinen kirjanpidon osasto, joka koostuu koulutetuista asiantuntijoista, jotka ovat vastuussa jokaisesta tilinpäätösraportista.

Lisätiedot

Paino 0,490 kg
Koko

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Väri

oranssi, violetti, luonnonvalkoinen, grafiitti, vihreä

11 arviota tuotteelle GreenGo-Huopatossut nupukkinahka-pohja

 1. SariTörmänen (varmistettu kirjoittaja)

  Meillä on kylmät lattiat ja näissä ei jalat palele. Kumipohjaisissa minun jalkani hikoavat, mutta näissä ei. Hyvä ostos!

 2. Mia (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanat lämpimät tossut! Huippu tuo nahkapohja! Kiitos!

 3. Tiina

  Hakeutuu jalkaan pikimmiten kun saavun kotiin. Huippu tuote.

 4. Eija Mykkänen (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat huopatossut ikinä sisäkäyttöön. Notkeat jalassa..

 5. Sirpa Rytkönen (varmistettu kirjoittaja)

  Ekat nämä tossut. Jatkoon 👍

 6. Jaana Reima

  Vasta muutaman päivän ollut käytössä, mutta olen aivan ihastunut! Lämpimät ja mukavat, näistä tuli jokapäiväiset työkengät kotitoimistolle. Nupukkipohja ei jätä jälkiä lattioihin, eikä luista.

 7. Sinikka (varmistettu kirjoittaja)

  Pari vuotta sitten ostin miehelle ja itselleni nämä tossut,kesällä ovat piilossa ja syksyn saapuessa kaivan esille☺ nämä ovat mieleiset molemmille.Lämmin kiitos🥰

 8. Nina (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan huippuihanat viluisille jaloilleni. Arsenaaliin kuuluvat jo vihreät ja violetit. Käytössä vain paranevat. Nyt houkuttavat nuo uutukaiset oranssit 🙂

 9. Elisabeth (varmistettu kirjoittaja)

  Kotona käytän päivittäin nupukkipohjaisia huopatossuja ja 3 perheenjäsentä saa jouluna omat.
  Eli, tyytyväisin terveisin, Elisabeth

 10. Tommi (varmistettu kirjoittaja)

  Vajaa viikko ollut huopatossut käytössä ja olen erittäin tyytäväinen. Jalkoja ei enää palele, mutta tossut eivät kuitenkaan hiosta. Paras hankinta sisätossuiksi. Ehdottomasti suosittelen!

 11. Jussi (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin mukavat ja lämpimät tossut, lisäksi hyvän näköiset, voittaa Reinot 100-0.

Lisää arvio