GreenGo-Huopatossut nupukkinahka-pohja

(131 tuotearviota)

49,00 

 

 

GreenGo-huopatossut ovat 100% villaa ja ne sopivat erinomaisesti sisätossuiksi kaikille lämpöä rakastaville!

Tossun ulkopohjaan on ommeltu aito nupukki-nahkapohja mikä lisää tossun kestävyyttä.

Uuden muotoilun saaneet GreenGo-huopatossut ovat kaksoispohjarakenteensa ansiosta vertaansa vailla. Nupukkinahan ja huovan väliin on lisätty ekstrakerros huopaa, joka tekee tossuista ihanan pehmeät ja mukavat käyttää.

Huovalla on hämmästyttävä lämmöneristyskyky nämä tossut pitävät jalkasi aina kuivina ja lämpöisinä sillä huopa imee kosteutta itseensä ja samalla eristää lämpöä tehokkaasti. Tossujen pohjassa käytetään vain kromitonta nahkaa, joka on parkittu luonnollisin keinoin ilman raskasmetalleja eikä se jätä myrkyllisiä vaikutuksia ympäristöön.

GreenGo-tossut täyttävät Öko-Tex-sertifioinnin. Öko-Tex on kansainvälinen standardi, joka vahvistaa tekstiilimateriaalien turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden. Tämä sertifikaatti vahvistaa, että tuotteemme ovat läpäisseet tiukat testit ja täyttävät korkeat kuluttajien turvallisuusstandardit. Kaikki tossujen valmistuksen tuotantoprosessit ovat ympäristöystävällisiä ja kunnioittavat luontoa. Tuotannossa käytetyt väriaineet ovat huolellisesti testattuja ja turvallisia.

Kuinka valita oikea koko ?

Aseta jalkasi mittanauhan päälle mielellään niin että kantapää on kiinni seinässä. Katso oheisesta kokotaulukosta oma kokosi. Jos mietit kahden koon välillä suosittelemme valitsemaan isomman koon.

Kokotaulukko

Tossujen hoito:

Villa hylkii likaa, mutta jos tossut ovat kuitenkin likaantuneet suosittelemme kuivapesua harjalla. Mikäli kuivapesu ei riitä huopatossut voidaan pestä käsin myös lämpimässä vedessä, kuitenkin korkeintaan 35 ° С. Huomio, että jos tossut pestään liian kuumalla vedellä, niiden koko voi pienentyä. Pesun jälkeen kuivata tossut auringonvalolta suojassa.

⭐⭐⭐⭐⭐
”Nämä tossut ovat ihanat, ei palele enää jalkoja kylmällä laminaatilla.” Päivi
⭐⭐⭐⭐⭐
”Kahdet kumipohjaiset tossut tallanneena ero kuin yöllä ja päivällä.
Eihän näitä raski ottaa pois jalasta.” Tuula
⭐⭐⭐⭐⭐
”Parhaat tossut ikinä, juuri sopiva koko ja muutenkin aivan ihanat.” Merja
Tuotetunnus (SKU): HT-Sisä Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Etsitkö täydellisen lämpimiä sisätossuja? Onnittelumme, olet nyt löytänyt ne.

Käsin ommellut GreenGo-huopatossut ovat 100 % villaa ja soveltuvat erittäin hyvin sisätossuiksi lämpöä rakastaville. ❤️

5 syytä, miksi sinun kannattaa valita sisätossuiksi GreenGo-huopatossut nupukki-nahkapohjalla:

 1. villalla on erinomainen lämmöneristyskyky
 2. villa imee kosteuden itseensä, joten jalat tuntuvat aina kuivilta
 3. kaksoispohjarakenteen ansiosta huopatossut ovat todella pehmeät
 4. nupukki-nahkapohja on pitävä ja pehmeä
 5. kaikki tossujen tuotantoprosessit ovat ympäristöystävällisiä.

GreenGo-huopatossut huolehtivat siis jalkojesi hyvinvoinnista ja sen lisäksi ne on valmistettu kestävin periaattein.

Huopatossujen aito nupukki-nahkapohja on hiljainen ja pehmeä

GreenGo-huopatossujen ulkopohjaan on ommeltu tukeva, aidosta nupukkinahkasta valmistettu pohja. Nahkapohja tarjoaa hyvän pidon ja hiljaisen askelluksen sisätiloissa erilaisilla lattiapinnoilla. Näillä tossuilla käväiset äänettömästi jääkaapilla tai hiippailet hiljaa juuri nukahtaneiden lasten huoneesta!

Entä palelevatko varpaasi kotitoimiston laminaattilattialla? Voit lopettaa villasukissa liukastelemisen, sillä nahkapohjaiset huopatossut ovat huomattavasti lämpimämmät ja kestävät paljon enemmän kulutusta, kuin perinteiset villasukat. Nupukkinahkapohjaiset huopatossut sopivat hyvin niin arkiseen kotikäyttöön kuin toimistotossuiksikin.

Päkiöistä rikki kuluvat sukat ovat pian historiaa – huopatossuissa kuivina ja lämpiminä pysyvät jalkasi voivat paremmin.

Huopatossut valmistetaan ekologisin ja eettisin periaattein

GreenGo-huopatossujen valmistuksessa käytetyt väriaineet ovat huolellisesti testattuja ja turvallisia. Koko huopatossujen valmistusprosessi huomioi luonnon, sillä huopa itsessään on uusiutuva ja ympäristöystävällinen raaka-aine. ”Tarina huopatossujen takana” kertoo sinulle lue lisää tuotteiden eettisestä perinteestä!

Tarina huopatossujen takana

Vuonna 1999 lähtökohdat eivät olleet kovin kaksiset, ja oli suuri pelko, että vanha käsityöläisten perinne tulee katoamaan. Pienellä joukolla naisia oli suuri unelma, intohimo käsitöihin ja erityisesti huovan valmistamiseen. Yksikään näistä naisista ei ollut käynyt mitään kouluja ja käsityöt olivat lähinnä harrastus. He kuitenkin ostivat pienen määrän villaa ja valmistivat ensimmäiset tuotteet, jotka myytiin menestyksekkäästi. Tämän jälkeen naiset perustivat Tumar Art Groupin.

Nykyään Tumarilla työskentelee yli 200 lahjakasta käsityöläistä. Suurin osa työntekijöistä on leskiä, yksinhuoltajaäitejä tai suuren perheen ainoita palkkatyön tekijöitä. Yli 90 % Tumarin työntekijöistä on naisia. Tuotevalikoimaan kuuluu huopatossujen lisäksi runsaasti erilaisia tuotteita liittyen mm. sisustukseen ja vaatetukseen.

Tumar Art Group noudattaa reilun kaupan pelisääntöjä

Kunnioitamme luontoa, se on sydämen asiamme.
Sähkö, jota käytämme tuotannossamme, valmistetaan aurinkopaneeleilla.
Meillä on myös erityiset suodattimet jätteille. Pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon luonnonmateriaaleja kaikissa tuotteissamme. Värjätyissä tuotteissa käytämme aniliinivärejä. Tuotannossa käytetyt väriaineet ovat sertifioituja ja ne ovat turvallisia ja vaarattomia terveydelle. Huovutusprosessi pitää sisällään jatkuvaa pesua kuumalla vedellä ja saippualla. Näin prosessi itse pesee pois kaikki jäljelle jäävät ainesosat. Koska etsimme ehdottoman luonnollista tuotantoa, etusijalla ovat kuitenkin luonnon väriaineet ilman värjäystä.

Suurin osa villasta tulee Kirgisiasta ja Kazakstanista.
Kirgisian lampaita voidaan hyvällä syyllä kutsua ”onnellisiksi lampaiksi”, sillä ne elävät perheiden farmeilla vuoriston luonnollisissa olosuhteissa, kuten jo vuosikymmenet sitten nomadien aikaan. Lampaat keritään käsin kaksi kertaa vuodessa.

Emme käytä lapsityövoimaa.
Kaikki työntekijämme ovat läpäisseet virallisen terveys- ja täysi-ikäisyystarkastuksen. Lahjakkaille käsityöläisillemme maksetaan reilu korvaus heidän tekemästään työstä – korvaus on markkinoiden korkeimpia. Tumar Art Group takaa hyvät ja tasapuoliset työolosuhteet ja -ehdot. Esimerkkinä tästä voidaan mainita 40h työviikko ja työterveyshuolto.

Kaikilla työntekijöillämme on mahdollisuus lisäkouluttautua maksutta. Järjestämme määräajoin ammattitaitoa lisääviä kursseja, jotka järjestää BPN – Sveitsin järjestö.

Tuma Art Group työskentelee yhteistyössä Union of National Handicraftsmenin kanssa ja molemmat yritykset ovat virallisesti rekisteröityjä ja suorittavat veronsa kansalliselle verovirastolle. Heillä on erityinen kirjanpidon osasto, joka koostuu koulutetuista asiantuntijoista, jotka ovat vastuussa jokaisesta tilinpäätösraportista.

Lisätiedot

Paino 0,490 kg
Koko

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Väri

oranssi, violetti, luonnonvalkoinen, grafiitti, vihreä

131 arviota tuotteelle GreenGo-Huopatossut nupukkinahka-pohja

 1. SariTörmänen (varmistettu kirjoittaja)

  Meillä on kylmät lattiat ja näissä ei jalat palele. Kumipohjaisissa minun jalkani hikoavat, mutta näissä ei. Hyvä ostos!

 2. Mia (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanat lämpimät tossut! Huippu tuo nahkapohja! Kiitos!

 3. Tiina

  Hakeutuu jalkaan pikimmiten kun saavun kotiin. Huippu tuote.

 4. Eija Mykkänen (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat huopatossut ikinä sisäkäyttöön. Notkeat jalassa..

 5. Sirpa Rytkönen (varmistettu kirjoittaja)

  Ekat nämä tossut. Jatkoon 👍

 6. Jaana Reima

  Vasta muutaman päivän ollut käytössä, mutta olen aivan ihastunut! Lämpimät ja mukavat, näistä tuli jokapäiväiset työkengät kotitoimistolle. Nupukkipohja ei jätä jälkiä lattioihin, eikä luista.

 7. Sinikka (varmistettu kirjoittaja)

  Pari vuotta sitten ostin miehelle ja itselleni nämä tossut,kesällä ovat piilossa ja syksyn saapuessa kaivan esille☺ nämä ovat mieleiset molemmille.Lämmin kiitos🥰

 8. Nina (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan huippuihanat viluisille jaloilleni. Arsenaaliin kuuluvat jo vihreät ja violetit. Käytössä vain paranevat. Nyt houkuttavat nuo uutukaiset oranssit 🙂

 9. Elisabeth (varmistettu kirjoittaja)

  Kotona käytän päivittäin nupukkipohjaisia huopatossuja ja 3 perheenjäsentä saa jouluna omat.
  Eli, tyytyväisin terveisin, Elisabeth

 10. Tommi (varmistettu kirjoittaja)

  Vajaa viikko ollut huopatossut käytössä ja olen erittäin tyytäväinen. Jalkoja ei enää palele, mutta tossut eivät kuitenkaan hiosta. Paras hankinta sisätossuiksi. Ehdottomasti suosittelen!

 11. Jussi (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin mukavat ja lämpimät tossut, lisäksi hyvän näköiset, voittaa Reinot 100-0.

 12. Helena (varmistettu kirjoittaja)

  Ei palele varpaita.
  Ja vaihtaminen oli joustavaa ja nopeaa.
  Miellyttävä kokemus 🙂

 13. Justiina

  Parhaat sisätossut ikinä! Sain nämä joululahjaksi ja lahjan antaja näköjään tiesi mitä tarvitsen. Laadukas tuote.

 14. Miia Geleit (varmistettu kirjoittaja)

  Ekat tossut ollut nyt vajaan viikon käytössä.
  Aivan ihanat; ei hiosta, jalat ei palele ja mukavat jalassa.
  Nyt tilasin toiset jotka vien töihin toimistotossuiksi.
  Olen villasukkien suurkuluttajia, mutta nyt on kyllä kovan luokan vastus nää tossut.
  Vahva suositus 👍🏻

 15. Lea (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanan lämpimät tossukat, silti jalka ei hikoile, ovat tosi miellyttävän tuntuiset. Vasta vajaan viikon olen käyttänyt, mutta suosikit näistä tuli kyllä heti!

 16. Helena (varmistettu kirjoittaja)

  Suloisen lämpimät ja jalkaan muotoutuvat tossukat. Käytössä kovassa sekä kotona että töissä.

 17. Anita Kohonen (varmistettu kirjoittaja)

  Muuten hyvåt kuten edelliset harmaatkin paitsi että oikeassa tossun yläpinnassa selkeä viilto. Ei onneksi
  läpi huovan.

 18. Minna Pulli (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat tähän asti testaamistani tossuista. Ihanan kevyet, sopivan lämpimät, hiostamattomat. Täydet pisteet annan heti kun tossun kärki on jalan muotoinen (paljasjalkakenkiin kun olen tottunut..)

 19. Kirsi (varmistettu kirjoittaja)

  Lämpimät, mukavat ja sopivan kokoiset, eikä ole liukkaat kuten villasukat.

 20. Leena Turunen (varmistettu kirjoittaja)

  Minä ja isäntä kehuu tossuja. Ei mennyt rahat hukkaa

 21. Raili (varmistettu kirjoittaja)

  Kolmannet ostin, eli tykkään kovasti. Puhkeaa lopuksi minun käytössä ’kyljestä’ pohjan yläpuolelta, mutta toisaalta ovat kyllä jalassa sisällä kesät talvet.

 22. Sirkku (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan huippuhyvät! Hankin jo toiset. On kiva välillä vaihtaa väriä. Ovat kapeammat ja mukavammat kuin vanhempi versio tossuista. Nahkapohja on hyvä keksintö. Kun pidin niitä paljaissa jaloissa, lähti kovettumatkin jalanpohjasta! Suosittelen!

 23. Jaana Koskinen (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavat jalassa. Pehmeä pohja. Vastaa kokoaan. Helppo sujauttaa jalkaan. Pikkuisen villa kutittaa ilman sukkaa, mutta muuten kerrassaan loistavat tossut. Ostan vielä toiset mökille. Vahva suositus.

 24. Ulla Mikkola (varmistettu kirjoittaja)

  Miellyttävät jalassa etenkin aamulla ja saunan jälkeen. Laatutuote, parhaat tossut ikinä.

 25. Artsi (varmistettu kirjoittaja)

  Vaimo tykkäs ja oli laadukkaat, kiitos

 26. Heini (varmistettu kirjoittaja)

  Näissä varpaat pysyvät lämpimänä, todella hyvä ostot, suosittelen

 27. Maria (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin riskillä kahdet tossut. Se kannatti! Ne ovat leveään jalkaani (vaivaisenluut) hyvin sopivat ja lämpimät tossut. Koko tosin olisi saanut vielä numeroa suurempi, jotta olisin saanut paksummat villasukat jalassakin tossun mahtumaan jalkaan. Täältä vahva suositus!

 28. Iiris (varmistettu kirjoittaja)

  Upeat tossut! Lenkki takana kantapäässä kätevä, saa tossut hyvin jalkaan. Ostin ensin itselleni, miehenikin halusi samanlaiset. Ollaan tyytyväisiä, kiitos tekijöille!

 29. Sarianne (varmistettu kirjoittaja)

  Rakastan näitä tossukoita! Niin lämpimät ja mukavat jalassa, luottojalkineet talvella ja erityisesti silloin, kun lattia on kylmän tuntuinen. Vihreät olleet käytössä jo vuoden päivät kotitossuina. Nyt nämä toiset oranssit töihin. Näitä on kiva käyttää myös erilaisissa tapahtumissa sisäkenkinä. Lämmin suositus <3

 30. Marika Thure (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan ihanathan nämä ovat, vaikka on jo lämmintä.
  Ainut ”harmi” oli, kun oikean koon valinnan ohjetta luin ja otin isommat, arpoessani kahden koon välillä. Tossut ovat liian isot ja kantapää nousee sieltä kävellessä.
  Mutta niin ihanat ovat, että tilaan itselleni uudet pienemmät nyt kesäksi. Isommat tossut ovat ihan just sopivat talvella villasukan kanssa 🙂

 31. Katja (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanat ja lämpimät, mutta jalka ei kuitenkaan hikoile. Mukavat jalassa.

 32. Ulla

  Mukavat tossut, joiden koko vastasi mittataulukkoa. Ostin heti kerralla kahdet: oranssit ja vihreät. Kesäaika ei vielä ole näyttänyt näiden lämpöisyyttä, mutta veikkaan, että sellaiset kuitenkin ovat.

 33. Matti Luopajärvi (varmistettu kirjoittaja)

  Jos vahvistatte kantapääsivua teette ylivoimaisia tossuja!

 34. Mervi (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanat työtossut. Tilasin ensin liian isot, mutta vaihto onnistui jouhevasti. Myöhemmin täytyy tilata toiset.

 35. Kenzu (varmistettu kirjoittaja)

  Vaimo tykkää,tilannut ennenkin samanlaiset

 36. Kenzu (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät oli,just oikean kokoiset

 37. Marika (varmistettu kirjoittaja)

  Todella mukavat tossut toimistolle. Suosittelen!

 38. Anne Remes (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin tällä kertaa lilat huopatossut ja olen suorastaan ihastunut niihin. Minulla on ollut samanlaiset, mutta vihreät jo muutaman vuoden ja olen pitänyt niitä joka päivä. En voisi olla ilman niitä. Ne ovat kauniit ja ennen kaikkea lämpimät jalassa. Suosittelen kyllä jokaiselle, jonka jalat palelevat. Eikä niissä hikoa jalka ollenkaan, joten liian kuumat ne eivät ole.

 39. Eija Vaahersalo (varmistettu kirjoittaja)

  Nuo tohvelit matkusti Sveitsiin ! Oli toivottu jo parien aiempien tossujen kokemuksilla 👍

 40. Merja Savolainen

  Koko on juuri sopiva ohuella sukalla. Oranssi väri yksi lemppareitani. Nahkapohjat ovat liukastamattomat. Parhaat työkengät juuri nyt ☺️

 41. Tarja Jussila (varmistettu kirjoittaja)

  Meillä molemmilla on nämä sekä mökillä että kotona, ihan parhaat!

 42. Ukko (varmistettu kirjoittaja)

  Kesät talvet aina tarvittaessa jalassa. Muutamasta kävelty huopapohja puhki, ei hätää, irtohuopa pohjalliset paikalleen ja taas on tossut kuin uudet. Aivan mahtava tuote.

 43. Eila Pesonen (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavat jalassa ja lämpimät. Vaihto isompaan kävi tosi näppärästi.

 44. Netta (varmistettu kirjoittaja)

  Kerrassaan täydelliset huopatossut. Lämpimät, ei hiosta, erittäin mukavat pitää. Nupukkipohjassa hyvä pito. Ja mikä tärkeää, varpaille on tarpeeksi tilaa luonnolliselle asennolle. Aiheuttavat iloa, kun saa sujauttaa nämä jalkaansa. Aion paukuttaa viidakkorumpua ystävillekin tossujen puolesta!
  Kiitos paljon tossujen tekijöille laadukkaasta työstä.

 45. Merja Ingi (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanat tossut, 80v talossa on viileät lattiat ja näillä saa mukavasti pidettyä jalat lämpöisenä. Suosittelen ❤️

 46. Marja (varmistettu kirjoittaja)

  Toiset tossut jo menossa. Näissä uusissa on parempi kapeampi malli jalalleni sekä huopa on kivemman tuntuinen paljaaseen jalkaan. Kantapään allakin tuntuu olevan paksumpi pehmuste, kun ennen.
  Joten tälle uudistetulle mallille annan täydet pisteet.

 47. Susanna Sid (varmistettu kirjoittaja)

  Minulla ei ole ikinä ollut näin hyvät tossut! Ja niin helposti menee jalkaan. Tuntuu. että jalat löytävät tossut ikään kuin itsestään myös pimeässä!

 48. Kaisa (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat tossut ikinä! Aamuisin pitää vain muistaa vaihtaa ulkokengät jalkaan. Ei millään muista eikä halua, kun nämä niin parhaat jalkaan.

 49. Riitu (varmistettu kirjoittaja)

  Kiitos ja ylistys! Nyt ois kiva, jos ois tuhat jalkaa ja sata vuotta elinaikaa!

 50. Leila Karjalainen (varmistettu kirjoittaja)

  Tossut käytössä päivittäin. Lämpimät ja hiostamattomat, mukavat jalassa. Nahkapohja hyvä, ei tarvi liukastella.
  Koko nro 40 vastasi just käyttämääni.

 51. Monika (varmistettu kirjoittaja)

  Lämpimät ja pidän pohjasta, mutta ostin monta vuotta sitten kukalliset joiden takaosa korkeampi ja viltti paksumpi, tohvelimaisempi. Se malli sopi mulle paremmin.

 52. Kapu (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavan lämpöiset tossut sekä ihana lahja läheiselle, jouluna. Kyllä jalat tykkää☺️Eikä lattiaan tule mustia jälkiä eikä lattialla oleviin, vaaleisiin mattoihin, kiitos nupukkipohjan

 53. Annukkapa (varmistettu kirjoittaja)

  Nämä on jo toiset tossut, ja entisetkin on vielä ehjät vaikka on monta vuotta vanhat. Niin on ihanat ja lämpimät, villasukkia ei tarvi välttämättä ollenkaan. Talvella voi laittaa kirjoneule säärystimet,niin sääretkin on lämpimässä. 😊

 54. MV (varmistettu kirjoittaja)

  Lahjaksi ostin, ja lahjan saaja oli erittäin tyytyväinen.

 55. risto.setala (varmistettu kirjoittaja)

  Erinomaiset tossut; jalat tykkää!

 56. Mari Viinikainen (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat tossut

 57. Tiina (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanat! Vastaa kokoaan ja lämmittää hyvin 😊

 58. Johanna (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavat ja lämpimät tossut, kokotaulukko piti hyvin paikkansa. Kyllä nämä villasukat voittaa kylmillä lattioilla ja näistä tuli ihan lempparit jokapäiväiseen käyttöön. Toivoisin hieman leveämpää kärkeä näin paljasjalkakenkäilijänä, mutta ei nämäkään kärjestä ahtailta tunnu.

 59. Mervi (varmistettu kirjoittaja)

  Lämpimät, sopivat, eivät hiosta

 60. Mia (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät ovat, pysyy jalassa ja on helppo sekä sujauttaa jalkaan ja polkaista pois. Nupukkinahkapohjasta iso plus. Ei tunnu enää kylmä betonilattia missään.

 61. Eija-Liisa (varmistettu kirjoittaja)

  Nämä ostin joululahjaksi, mutta minulla on itselläni oranssit tossut. AIVAN IHANAT tossut joissa jalat pysyvät lämpöisinä eikä tarvitse liukastella lattioilla. Jalkojen raspaustakaan ei tarvitse tehdä, villa hoitaa 🙂

 62. Kalevi Mannermaa (varmistettu kirjoittaja)

  Ennakko-odotuksista poiketen suorastaan erinomaiset.

 63. Johanna (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin isänpäivälahjaksi (ja annoin jo kuukauden ennakkoon) 76v ukille ❤️ Edelliset olivat kumipohjalliset tossut, joissa jalat olivat hionneet, mutta näissä tossuissa ei hiostumista tule! Ja jos tuonikäinen mies kehuu tossuja, niin todella hyvät ovat ❤️

 64. Henkka (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin hyvät käytössä,ja lämpimät.Kelpaa vanhan äijän tallustella kylmällä lattialla. Parhaat tähän mennessä! 👍

 65. Johanna Viskari (varmistettu kirjoittaja)

  Todella lämpimät tohvelit, joilla on ihana tepastella kylmillä lattioilla ja jopa pakkaslumella. Tohvelit ovat riittävän jämäkät eikä kanta painaudu rullalle. Hinta-laatu -suhde erinomainen!

 66. Kirsi Sivonen (varmistettu kirjoittaja)

  Tossut on helppo sujauttaa jalkaan ja ne ovat ihanan lämpimät ja käytännölliset myös sisähallikautena koiran kanssa treenatessa.

 67. Harry Ekestam (varmistettu kirjoittaja)

  Jättebra!

 68. Elina (varmistettu kirjoittaja)

  Erinomaiset tossut aina jalassa

 69. Sirpa (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan loistavat tossut sisäkäyttöön. Jalat pysyvät lämpiminä ja kuivina. Malliltaan hyvä, ei liian leveä. Hyvä istuvuus.

 70. AnneMar (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä ostos! Tossut ovat lämpimät, eikä jalat hikoile. Mallikin on jalkaan sopiva.

 71. Kristian Fagerroos (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin työkengiksi asumisyksikköön ja on kyllä helpot pukea ja lämpimät. Sulautuu kivasti joukkoon asukkaiden kanssa kun eivät ole työkenkien näköiset. Ainoa mikä huolestuttaa on miten kestävät käytössä mutta sen aika näyttää, ja ainahan voin tilata uudet 😉☺️

 72. Tuula Silvennoinen (varmistettu kirjoittaja)

  Isänpäivälahjaksi 80-kymppiselle kylmävarpaalle hankitut – ihan huipputossut! Pysyy jalat lämpimänä, erityisesti arvostetaan nahkapohjia!

 73. Jaana Hellsten (varmistettu kirjoittaja)

  Ihan parhaat sisäkengät koulun käytäville. Lämpimät, kevyet eivätkä hiosta. Myös kauniit.

 74. Jaakko Halmet (varmistettu kirjoittaja)

  Sopivan äänettömät pohjat kerrostaloon.
  Kokoa suuremmat olisi ollut helpompi laittaa jalkaan.

 75. johanna (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanat ja lämpöiset tossut. Varpaille kivasti tilaa. Ensin tilasin liian pienet, vaihto sujui jouhevasti.

 76. Anne (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan ihanat tossut, tilasin kokoa suuremmat, mutta on helppo laittaa jalkaan ja pysyvät silti jaloissa.

 77. Heli (varmistettu kirjoittaja)

  Olen erittäin tyytyväinen huopatohveleihin, ovat lämpimät, siitä aivan ihanat näin paleleville varpaille!!!

 78. Aune Pisilä (varmistettu kirjoittaja)

  Täydelliset!

 79. Elina Mäki-Turja (varmistettu kirjoittaja)

  Täydelliset tossut. Jalkani palelivat aina ja villasukissa jalat hikosivat. Näitä kun käyttää, jalat on sopivan lämpöiset. Jostain syystä jalkoja ei enää särje. Sukaksi riittää ohut sukka talvellakin. Helppo laittaa jalkaan. Pitävä pohja. Ens kesäksi ostan uudet ja jätän nämä piha/terassitossuiksi.

 80. Tuula (varmistettu kirjoittaja)

  Todella lämpimät, parhaat tossut mitä on ollut. Koko ei täysin täsmännyt, vaikka sentti piti olla ylimääräistä, varvas on ihan kärjessä kiinni.

 81. Eija (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanan tuntuiset, pehmeät ja lämpöiset tossut. Valitettavasti minulla on niin rintava ja leveä jalka, että lesti oli vähän turhan matala minulle.

 82. PäiviN (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanan lämpimät, kaunis vihreä väri. Pohja ei ole liukas ja koko oli taulukon mukaan mitattuna juuri oikea. Seuraavaksi odottelen koon 46 oransseja tossuja saataville. Ja taidan tilata itsellenikin toisen parin.

 83. Kirsti T (varmistettu kirjoittaja)

  Lämpimät ja mukavat jalassa. Vanhan talon kylmillä lattioilla aivan ässät

 84. Sari (varmistettu kirjoittaja)

  Lahja ei ole vielä saatettu perille, mutta sen antaja on tyytyväinen ulkonäköön, laatuun ja materiaaleihin

 85. Mindex (varmistettu kirjoittaja)

  Täydelliset yötyöläisen popot: lämpimät, todella pehmeät jalassa, hiljaiset, pitävät pohjat. Kokoa varoiteltiin pieneksi, mutta oma 39 on hyvinkin tilava ja numeroa pienempikin olisi voinut sopia.

 86. Pirjo Savikurki (varmistettu kirjoittaja)

  Oikein lämmittävät tossut ”kylmävarpaalle”. Tilasin kyllä kuvan mukaan limenvihreät tossut, mutta vihreä olikin erilainen, mutta ei se tahtia haittaa.

 87. Helena Urpanen (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat tossut ikinä! Eivät hiosta ja ovat ihanan lämpimät. En edes huomaa että tossut on jalassa, jalkaongelmaiselle parasta hemmottelua ❤️ Aina jalassa!

 88. Päivi Nikula (varmistettu kirjoittaja)

  Mies tykkäsi heti, kun laittoi jouluna jalkaansa

 89. Päivi Nikula (varmistettu kirjoittaja)

  Mies tykkäsi heti, kun joululahjaksi sai

 90. Päivi (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat huopatossut mitkä minulla on ollut! Erityiskiitos yrityksen asiakaspalvelulle!
  Huomioitavaa että pieni koko – yleensä kengät 38, näistä 39 on hyvä.

 91. Anna (varmistettu kirjoittaja)

  Normaali kengän kokoni oli aavistuksen iso, sillä tossu on hieman leveä omaan kapeaan jalkaani ja luistaa kannasta. Mutta kun käyttää ohuita sukkia tossujen sisällä, pystyy ihan hyvin kävelemään kylmässä rappukäytävässä ja kotona. Mukavat ja lämpöiset, jatkuvasti käytössä kun olen kotona.

 92. Hannu (varmistettu kirjoittaja)

  Todella mukavat ja lämpimät tossut

 93. Tiina (varmistettu kirjoittaja)

  Erinomaiset tossut! ostin itselleni ja miehelleni, ja todettuani laadun hankin tyttären perheelle joululahjaksi. Tossut ovat nyt kovassa testissä Lapissa!

 94. Katja (varmistettu kirjoittaja)

  Mahtavat huopatossut! Kevyet ja sopivan lämpimät. Nämä päihittävät villasukat mennen tullen.

 95. Marjatta (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanan pehmeät ja lämpimät. Ehkä vähän pientä kokoa, mutta onneksi tilasin numeroa isommat, on juuri sopivat!

 96. Tuula Antila

  Oikein lämpimät tossut. Ihanat!! Kovaan käyttöön tuli.

 97. Anne (varmistettu kirjoittaja)

  Äiti tykkäsi kovasti tossuista, hyvät ja lämpimät on!

 98. Petrus (varmistettu kirjoittaja)

  Toimiston lattia on tosi kylmä, mutta näissä ei jalat jäädy! Ja hienotkin ovat. Kokotaulukko piti hyvin paikkansa. Tossut on valmistettu Kirgisiassa eikä valitettavasti Orivedellä, niin kuin pitkään luulin (Orivedellä valmistetaan sukkia).

 99. Harri Hautaviita (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät tossut, tasainen pohja joustava materiaali ja tilava kesti …ei purista kuten torimyyjiltä ostetut tossut
  46 koko olisi riittänyt, nyt 47 joka ihan vähän iso

 100. Aarre Mäkinen (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät ja lämpimät, mutta varret saisi olla pari cm pidemmät😊

 101. Tuula Antila

  Todella lämpimät ja mukavt jalassa!!!

 102. Martti (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan mahtavat huopatossut!
  Lämpimät, mutta ei hiosta yhtään!
  Nahkapohja tosi hyvä, ei ole liukas, eikä kulu niin herkästi. (Edelliset huopatossut kului pohjasta puhki)

 103. Helena Kaarela-Kirjonen (varmistettu kirjoittaja)

  Erinomaiset tossut, lämpimät eivät liukkaat. Jalat kiittävät@

 104. Sussi (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan sairaan mahtavat!
  Lämpimät ja mukavat ja ei liukkaat!

 105. Sirkka-liisa Huommo (varmistettu kirjoittaja)

  Aina jalassa

 106. Kipsu (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan ihanat, lämpöiset ja sain ihanan väriset.

 107. Taru

  Ihanat huopatossut! Juuri täydelliset vanhaan taloomme, jossa vähän viileää – varpaat pysyvät lämpiminä ja kiittävät.
  Eivät kuitenkaan hiosta. Pohjat eivät liukkaat.
  Kauniit ja ihana väri 🧡 Jaloissa aina

 108. Sini Kaukinen (varmistettu kirjoittaja)

  Lämpöiset ja ihanan väriset.

 109. Katriina (varmistettu kirjoittaja)

  Super

 110. Paula Oiva-Oinonen (varmistettu kirjoittaja)

  Oranssit huopatossut oli loisto ostos☺️ Käytössä päivittäin etätyössä.

 111. Riitta Koskinen (varmistettu kirjoittaja)

  Loisto tossut, nämä tossut eivät petä. Jo toiset lajissaan. Voin lämpimästi suositella ❤️

 112. Sari (varmistettu kirjoittaja)

  Oikein kivat hiostamattomat tossut sisäkäyttöön. Tilasi ensin kokoa 40, koska jalkateräni pituus on 25,5 cm, ukkovarvas minulla pisin. Nämä kinnasivat kuitenkin vähän ukkovarpaan kärjestä joten vaihdoin kokoon 41, joissa sitten on sukankinmentävää väljyyttä. Kiitos GreenGoKaupalle, vaihto sujui nopeasti ja vaivattomasti. Tulen varmaankin hankkimaan näitä lisää lahjoiksi, kunhan uutta erää tulee saataville.

 113. Sini Kaukinen (varmistettu kirjoittaja)

  Pehmeät, kevyet ja lämpöiset

 114. Johanna (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavat, lämpimät työkengät. Epäilyksistäni huolimatta sopivat leveähköön, korkeaan jalkaani. Sopivat myös julkiseen tilaan, kunhan ei astele suoraan kurajälkiin.

 115. Kristiina Sisto (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan mainiot tossut, pidän niitä sisällä koko ajan. Harrastan talviuintia ja uinnin jälkeen saan näillä jalat lämpimiksi.

 116. Henrik (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanat tossut. Lämmin, muttei hiostava matsku. Pohja tunnokas, ei liukas. Vain koko aiheutti hieman päänvaivaa: minulle millilleen sopiva koko olikin liian ahdas, joten ohjeisiin kannattaisi lisätä, että jätä muutamia millejä käyntivaraa jalan pituuden lisäksi.

 117. MinnaP (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan ihanat ja mukavat tossut toimiston kylmille lattioille. Jännitin koon valintaa, mutta otin ohjeen mukaan nro 39 ja ovat juuri oikean kokoiset. Tulen hankkimaan varmasti toiset kotiin jossain vaiheessa.

 118. Pekka Purhonen (varmistettu kirjoittaja)

  Kevyet, lämpöiset, eivät hiosta, aivan loistava ostos!

 119. Pirkko (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanan lämpimät ja hiljaiset.Väri on mieluinen ja näitä suosittelen.Kokonaisuutena täysi kymppi.

 120. Jaki (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan loistavat tossut! Lämpimät mutta jalka ei hikoa. 😊

 121. Liisa (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan loistavat. Pidän joka päivä näitä, pitävät jalat lämpiminä hiostamatta ollenkaan. Suosittelen!

 122. Sari (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat ikinä. Mulla on kolmet: yhdet töissä, yhdet kotona ja yhdet mökillä. Nukkaantuvat jonkin verran, mutta se ei käyttöä haittaa.

 123. Anne-Maria (varmistettu kirjoittaja)

  Rakkautta ensi kokemuksella.

 124. Tomi (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvät, ei mitään moitetta kertakaikkiaan

 125. Erkki (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvät tossut,lämpimät ja luistamaton pohjamateriaali. Suosittelen.

 126. Ahti (varmistettu kirjoittaja)

  Erinomaiset laadukkaat tossut. Koko täsmäsi erittäin hyvin jolloin tossut todella mukavat. Tossut arvioitu ulkopuolisen silmissä ’kauniit’. Itse käytän termiä ’hienot’ !

 127. Eve (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat sisätossut ikinä!

 128. Auli K (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat! Aina käytössä; kotona ja toimistolla.

 129. Ahti Lehtinen (varmistettu kirjoittaja)

  Niin hyvät tossut että tilasin ’omalla värillä’ toiset, kun graffitti oli saatavissa.

 130. Eero (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvät

 131. Eero (varmistettu kirjoittaja)

  Tosi hyvät

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *