Naisten alushousut

(9 tuotearviota)

6,00 

Naisten alusvaatteet

Löydät meiltä ihanan mukavat, kestävät ja kevyet naisten alusvaatteet kaikkeen käyttöön! Naisten alusvaatteemme on suunniteltu jokapäiväiseen menoon, olit sitten töissä tai vapaalla, kotisohvalla tai rakkaan harrastuksesi parissa.

Tuotetunnus (SKU): ALUSHOUSUT Osasto:

Kuvaus

Naisten alusvaatteiden leikkaukset – miksi klassinen on paras?

Naisten alusvaatteiden paras malli on nyt selvitetty! Perinteinen leikkaus – jota myös GreenGo:n naisten alusvaatteet noudattelevat – nousee ykköseksi New York Timesin kattavassa vertailussa, jossa vertailtiin 27 erilaista alusvaatemallia jokapäiväistä käyttöä varten. Mutta mitkä ovat syyt sille, että jokapäiväiseen käyttöön kannattaa juuri tämän tyyliset naisten alusvaatteet?

1. Naisten alushousujen klassinen leikkaus vaan istuu niin hyvin!

Ei sitä voi juuri yksinkertaisemmin sanoa. Tiedät varmaan tunteen, kun otat uuden t-paidan tai farkut käyttöön ja tiedät heti, että jes, näitä tulen käyttämään pitkään! Hyvin istuvat vaatteet, mukaan lukien alushousut, ovat parhaimmillaan kuin oman ihosi jatke.

Ne istuvat niin hyvin, että et oikeastaan edes huomaa niiden olemassaoloa. Näin tuskin voi sanoa esimerkiksi useista string- tai thong-malleista.

2. Nämä naisten alusvaatteet ovat aidosti jokapäiväiseen käyttöön ja kestävät kulutusta!

Monen vaatekaapista saattaa löytyä perusalushousujen lisäksi muutamat hieman kalliimmat merkkialkkarit. Niiden käytön kanssa tulee oltua väkisinkin varovainen, eikä monen kympin alushousuja viitsi laittaa vaikka hiihtolenkille, marjanpoimintaan tai sellaisina päivinä, kun haluat vain ottaa rennosti kotona.

GreenGo:n naisten alusvaatteet ovat puolestaan tehty käyttöä varten! Ne voit pukea aamulla, viettää päivän juuri niin kuin itse haluat ja viskata alusvaatteet illalla pyykkikoppaan ilman sen suurempia huolia. Voit toistaa saman viikosta toiseen, sillä polyesteria ja elastaania olevan sekoituksen ansiosta nämä naisten alushousut näyttävät kuin uusilta vielä kymmenien pesukertojen jälkeen.

3. Enemmän kangaspinta-alaa naisten alushousuissa = lämmittää ja tuntuu ihanalta!

Varsinkin suosittuihin thong-mallin alushousuin verrattuna klassiset alushousut tuntuvat ylelliseltä! Kapeampiin malleihin verrattuna klassisen version laajempi kangaspinta-ala tuntuu viileällä kelillä kuin lämpöiseltä halaukselta jalkoja vasten. Kuumalla kelillä sen kyky siirtää kosteutta taas tuntuu viilentävältä.

Jos pohdit vielä polyesterin ja puuvillan välillä sinulle sopivinta alusvaatemateriaalia, mieti asiaa käyttösi kannalta. Jos etsit erityisesti päivittäiseen käyttöön sopivia naisten alusvaatteita niin muista, että puuvilla imee aina kosteutta itseensä ja joskus hajuja voi olla vaikea saada pestyä pois. Polyesteri taas on keinotekoinen materiaali, mutta se siirtää kosteuden tehokkaasti imemättä sitä itseensä, ja pysyy siksi myös hajuttomana ja siistinä pitkään.

Polyesteri on erinomainen materiaalivalinta naisten alusvaatteissa!

Polyesteriin liittyy monenlaisia ennakkoluuloja ja käsityksiä sen vaikutuksesta ympäristöön ja ihon ärsytykseen. Asiat harvemmin ovat kuitenkaan niin mustavalkoisia, ja polyesterikin on paljon parempi materiaali, kuin monet saattavat kuvitella

Voit saada ihoärsytystä yhtä hyvin kalliista kashmirvillasta kuin polyesterista. Jos ihosi on herkkä, se voi reagoida yhtä herkästi synteettisiin ja luonnollisiin materiaaleihin. Sen sijaan herkkäihoiselle sporttaajalle polyesteri voi olla puuvillan sijaan parempi vaihtoehto, sillä kosteus siirtyy esimerkiksi nivusista nopeasti pois, eikä kostea kangas jää hankaamaan taipeita vastaan.

Polyesteri on lisäksi 100-prosenttisesti kierrätettävä materiaali. Vastuulliset valmistajat uusiokäyttävätkin siis kierrätettyä polyesteria, jonka kestävyys ei heikkene!

Naisten alusavaatteet tulevat M-, L-, XL- ja XXL-kokoisina. Kurkkaa tarkempi mittataulukko täältä ja tilaa omasi tänään, tai anna vaikka lahjaksi!

Materiaali: 92% polyesteri, 8% spandex

Lisätiedot

Paino 0,090 kg
Koko

M, L, XL, XXL

9 arviota tuotteelle Naisten alushousut

 1. Heli

  Hyvin istuvat ja erittäin miellyttävän tuntuiset alushousut. Mittataulukko tosin hankala ymmärtää ja otin kokoa tavallista isommat ja osui kohdalleen.

 2. Heidi (varmistettu kirjoittaja)

  Todella mukavat, istuvat täydellisesti eivätkä rullaannu pois vatsan päältä. Herkkäihoisen ykkösvalinta.

 3. Eija

  Napakat ja ihanat iholla. Oikein miellyttävä materiaali!

 4. Anu (varmistettu kirjoittaja)

  Materiaali on pehmeä ja malli on hyvä. Vartaloni kaipaa korkeavyötäröistä versiota ja jään odottaamaan niiden mahdollista tuloa mallistoon.

 5. Liisa (varmistettu kirjoittaja)

  Ihan parhaat! Istuvat tosi hyvin ja säilyttävät muotonsa pesusta toiseen. En enää käytä muita.

 6. Meri (varmistettu kirjoittaja)

  Mittataulukko on epäselvä ja vyötärö saisi olla vähän korkeampi. Housujen materiaali täydellinen liikkumiseen ja pysyvät hyvin päällä.

 7. Johanna (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvän malliset ja ihanaa kangasta.

 8. Piitu (varmistettu kirjoittaja)

  Kivan malliset alushousut ja miellyttävän tuntuinen materiaali.

 9. Päivi Mattila-Jamalainen (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavat päällä! Ja hinta kohdallaan.

Lisää arvio