Miesten urheilusukat

Etsitkö laadukkaita miesten urheilusukkia nopealla toimituksella? Valikoimastamme löydät erilaisia miesten urheilusukkia erilaisiin urheilulajeihin. Kaikki sukkamme ovat valmistettu Orivedellä omassa sukkatehtaassamme.

Tässä valikoimassamme olevat miesten urheilusukat lyhyesti

  • Tavalliset urheilusukat miehille – lajiin kuin lajiin!
  • COOLMAX-sukat (eri pituuksia) – pitää jalat viileänä
  • Varrettomat puuvillasukat
  • Tekniset sukat froteepohjalla
  • Tekniset merinovillasukat (eri pituuksia)
  • Tennis-sukat
  • Pelisukat esimerkiksi jalkapalloon

Kuinka tunnistat hyvät miesten urheilusukat?

Miesten urheilusukat ovat silloin hyvät, kun niissä on käytetty laadukkaita ja perusteltuja materiaaleja ja kun ne istuvat hyvin. Tämähän ei vielä kerro tavan tallaajalle paljoakaan, joten syvennytään aiheeseen hieman lisää, jotta löydät valikoimastamme sopivat urheilusukat itsellesi tai jollekin toiselle!

1) Miesten urheilusukissa on laadukkaat ja perustellut materiaalit

Jokainen sukka on parhaimmillaan juuri tietynlaisissa olosuhteissa ja tietynlaisessa käytössä. Kiinnitä huomiota, että ostamissasi sukissa on käytetty keinokuituja, mikäli aiot käyttää sukkia kovatempoisessa ja kuluttavassa urheilussa. Tällaisia ovat esimerkiksi salibandy, jalkapallo tai vaikkapa koripallo. Keinokuidut ovat poikkeuksetta kestävämpiä kuin luonnonkuidut kuten puuvilla tai merinovilla. Miksikä muuten niitä olisi järkevä valmistaa, jos ne eivät kestäisi paremmin kulutusta?

Sen sijaan matalatempoisemmassa liikunnassa sukat voivat koostua enimmäkseen luonnonkuiduista, koska kulutus ja hankaus ei ole niin kovaa. Kiinnitä siis materiaaliin paljon huomiota, kun aiot ostaa laadukkaat miesten urheilusukat!

2) Hyvä istuvuus tekee miesten urheilusukasta urheilusukan

Ostaisitko paidan, jonka koko on M–XL? Tuskimpa! Ostatko sukkia, joiden koko on 42–46? Ehkäpä… Mutta tällöin ne eivät istu läheskään niin hyvin, kuin tiivimmällä kokotaulukolla tehdyt sukat. Meidän sukkiemme koot menevät parin koon välein, esim. 42–43. Tällöin sukka istuu hyvin tuon kokoiseen jalkaan eikä ala pussittamaan tai menemään kierteelle kesken pelin.

Kun sukka istuu hyvin, se ei hierrä eikä aiheuta hiertymiä ja rakkoja.

3) Varmista lopuksi miesten urheilusukan hengittävyys

Jos sukka on liian paksu, se ei hengitä. Myös vääränlaiset materiaalit aiheuttavat sen, että sukka ei hengitä. Hyviä hengittäviä materiaaleja käytetään kaikissa sukissamme. Nopeatempoiseen urheiluun suosittelemme COOLMAX-sukkia ja matalatempoiseen urheiluun teknisiä merinovillasukkia.

Kun sukka hengittää, se ei ime itseensä liikaa kosteutta vaan haihduttaa sen ulos. Näin sukka ei ala hiertämään jalkaa.

Suomessa valmistetut miesten urheilusukat

Jalat ovat isossa roolissa urheilusuoritustasi. Jos vääränlaiset sukat aiheuttavat sinulle hiertymiä, niin väärällä sukkavalinnalla oli melkoisen pysäyttävä voima suorituksen kannalta.

Lupaamme, että meidän Orivedellä valmistat sukkamme kestävät erittäin kovaa kulutusta kovatempoisista sisäpeleistä ulkopeleihin ja pitkiltä juoksulenkeiltä vaelluksiin läheiselle nuotiopaikalle.

Kaikki valikoimamme urheilusukat miehille ovat siis täysin Suomessa valmistettuja. Ostamalla sukkasi meiltä, tuet suomalaista yritystä ja autat luomaan Suomeen lisää työpaikkoja sekä säilyttämään nykyisiä. Urheilusukkiemme hinnat ovat myös hyvin edullisia, koska meillä ei ole jättimäistä tuotevalikoimaa, vaan valikoimamme koostuu tarkkaan valituista malleista. Tällöin voimme tuottaa suuria määriä yhtä sukkaparia kerralla, eikä meidän tarvitse investoida useisiin eri koneisiin tai vaihtaa koneiden asetuksia jatkuvasti.

Jos tykkäät urheilla ja haluat sukkiesi olevan hengittäviä ja hiertämättömiä, niin tilaa itsellesi kerralla useammat miesten urheilusukat. Näihin sukkiin et takuulla pety!

Näytetään kaikki 8 tulosta