Lasten sukat

Valitse lasten sukat meidän valikoimastamme, kun haluat pukea rakkaat pikkuihmisesi kotimaisiin, turvallisiin tuotteisiin ja samalla tukea suomalaista yrittäjyyttä.

Tutustu kestäviin ja laadukkaisiin lasten sukkiin!

Kotimaiset, laadukkaat lasten sukat valikoimassamme

  • Ohuet Muumi-puuvillasukat (eri värejä ja hahmoja)
  • Ohuet lasten perussukat
  • Lasten tekniset sukat
  • Lasten tekniset merinovillasukat

Lasten sukissa tärkeimpiä ominaisuuksia ovat hyvä kulutuksen- ja pesunkesto sekä erinomainen istuvuus kasvavassa jalassa.

Valmistamme kaikki lasten sukat omalla tehtaallamme Orivedellä ja käytämme niissä ainoastaan parhaita, testattuja ja Öko-Tex 100 -standardin täyttäviä eurooppalaisia lankoja. Kun ostat meiltä, ostat avainlopputuotteita.

Lasten puuvillasukat – luonnollista mukavuutta

Puuvilla on erinomainen materiaali lasten sukkiin, sillä se imee kosteutta hyvin ja on mukava jalassa, ja lisäksi se kestää toistuvaa pesua ja kulutusta.

Lasten puuvillasukkavalikoimastamme löydät tutut muumihahmot. Sopisiko sinun lapsesi jalkaan parhaiten sukat, jossa virnistelee Pikku Myy, Haisuli, Muumipeikko tai Niiskuneiti? Lasten muumisukkien valikoima antaa mahdollisuuden valita uudet sukat lempivärin perusteella, sillä raidallisia lasten sukkia löytyy niin pinkkinä, mustana, sinisenä kuin punaisenakin.

Valmistamme puuvillaisia lasten sukkia kampapuuvillasta, joka on tavalliseen puuvillaan verrattuna huomattavasti sileämpää ja kestävämpää.

Kestävät ja ohuet lasten sukat

Olemme kehittäneet erityisen kestävät lasten sukat kovaan päiväkoti- ja koulukäyttöön. Pienet jalat ehtivät ottaa monta askelta ja pomppua päivän aikana, jolloin sukkien kestävyys joutuu koetukselle. Lasten sukissa tärkeää on myös se, etteivät ne valu rullalle hurjimmissakaan leikeissä.

Valikoimassamme olevat lasten ohuet raitasukat täyttävät muiden tuotteidemme tapaan Öko-Tex 100 -standardin ja ovat näin ollen turvallisia käyttää. Materiaalina näissä lasten sukissa on käytetty 70 % polypropyleeniä, 25 % polyamidia ja 5 % elastaania.

Lasten urheilusukat ja tekniset sukat

Kun haluat pukea lapsen jalkaan sukat, jotka eivät valu mytyksi kengän kärkeen, suosittelemme valitsemaan tekniset sukat. Teknisissä lasten sukissa olemme kiinnittäneet erityisen paljon huomiota nilkan ja jalkaholvin joustinneulokseen, jotta sukat pysyvät paikoillaan kovassakin vauhdissa.

Lasten teknisten sukkien valikoimastamme löydät puuvillapohjaiset tekniset sukat sekä merinovillaiset tekniset sukat. Puuvillaiset lasten tekniset sukat nousivat asiakkaidemme suosikkiasemaan jo vuonna 2004, ja niillä on jo yli 170 000 tyytyväistä käyttäjää. Tämä sukka toimii niin lasten urheilusukkana kuin vapaa-ajassakin erittäin monipuolisesti, ja pysyy taatusti jalassa.

Merinovillaiset lasten tekniset sukat puolestaan sisältävät 40 % merinovillaa, joka tuntuu mukavalta ihoa vasten eikä yleensä kutita edes herkkäihoisimpina. Merinovilla myös siirtää hien iholta pois tehokkaasti, joten sukat toimivat aktiivikäytössä ympäri vuoden. Tämä sukka on erinomaiseksi todettu myös esimerkiksi ”saapassukkana” lasten välikausikengissä.

Kotimaiset lasten sukat ovat kestävä valinta

GreenGo lasten sukat – ympäristöystävällisyys kiinteä osa tuotantoprosessia

Käytämme GreenGo-sukissa ainoastaan parhaita, testattuja ja Öko-Tex 100 -standardin täyttäviä eurooppalaisia lankoja. Meille on tärkeää, että sukkiemme tuotantoprosessi pysyy ympäristöystävällisenä alusta loppuun saakka. Kaikki sukissa käyttämämme langat ovat testattuja ja huolellisesti valittuja, eikä niihin ole lisätty terveydelle haitallisia lisä- tai käsittelyaineita.

Ostamalla GreenGoKaupasta lasten sukat, olet mukana luomassa Suomeen työpaikkoja

GreenGo on täysin suomalainen yritys, valmistamme kaikki valikoimassamme olevat sukat omassa tehtaassamme Orivedellä. Ostamalla kotimaassa valmistettuja lasten sukkia, tuet samalla suomalaista yrittäjyyttä ja olet mukana luomassa Suomeen työpaikkoja.

Kaikki valikoimassamme olevat lasten sukat ovat avainlipputuotteita ja taatusti laadukkaita ja kotimaisia.

Katso lasten sukkavalikoima alta, valitse omille lapsillesi tai lahjaksi sopivat sukat ja tee tilaus jo tänään. Tyypillinen toimitusaikamme on 2–3 arkipäivää.

Näytetään kaikki 8 tulosta