Kiristämätön sukka

Kiristämättömät sukat eivät purista nilkkaa eivätkä aiheuta ylimääräisiä hankaluuksia jalkojesi aineenvaihduntaan ja verenkiertoon. Valitse kotimaiset, Orivedellä valmistetut, kiristämättömät sukat GreenGo-valikoimastamme!

Millaiset kiristämättömät sukat valitsisin?

Me GreenGo:lla valmistamme kiristämättömiä sukkia sekä puuvillasta että bambuviskoosista. Lisäksi löydät valikoimastamme myös kiristämättömät hopeasukat niin puuvillaisina kuin merinovillaisina.

Kerromme seuraavaksi, millaiset kiristämättömät sukat sopivat kenenkin jalkaan!

Kiristämättömät puuvillasukat

Kiristämättömät puuvillasukat sopivat arjen monipuoliseen käyttöön. Soft Top -sukat kaksikerrospohjalla ovat ohuet, kestävät ja kärkisaumattomat perussukat kaikenlaiseen touhuun ja jokaiseen kenkään.

Soft Top -sukissa on kiristämätön, mutta hyvin paikallaan pysyvä, normaalia lyhyempi varsiosa.

Materiaali 80 % puuvillaa, 15 % polyamidia ja 5 % elastaania.

Kiristämättömät bambusukat

Kiristämättömät bambusukat ovat herkkäjalkaisen valinta, sillä bambu tuntuu puuvillaan verrattuna vieläkin pehmoisemmalta! Bambusukka pitää jalkasi kuivana, koska se sitoo itseensä 3 kertaa enemmän kosteutta kuin puuvilla ja haihduttaa sen tehokkaasti pois. Bambu on myös antibakteerinen materiaali, joten sukkasi eivät haise.

GreenGo-bambusukat ovat Suomessa Orivedellä valmistettuja!

Kiristämättömät hopeasukat

GreenGo-hopeasukat vähentävät jalkojesi turvotusta ja hikoilua. Hopeasukat sopivat usein hyvin esimerkiksi diabeetikoille, ihopsoriasiksen hoidon tueksi, tai hikoilevia jalkoja rauhoittamaan. Kiristämättömät sukat sopivat kaiken ikäisille – vanhukselle ja lapselle.

Valikoimastamme löydät sekä merinovillaiset että puuvillaiset kiristämättömät hopeasukat. Valitse puuvillaiset, jos etsit sukkia, jotka ovat mukavat, kestävät hyvin pesua sekä imevät kosteutta. Merinovillaiset hopeasukat sinun puolestaan kannattaa valita, jos etsit erityisesti lämpimiä sukkia, jotka siirtävät nihkeyden ja kosteuden pois iholtasi. Me GreenGo:lla käytämme ainoastaan mulesing-vapaata merinovillaa.

Paras kiristämätön sukka on juuri oikean kokoinen

Jotta kiristämätön sukka pysyisi jalassasi hyvin, sinun on erittäin tärkeää valita juuri omaan jalkaasi täydellisen kokoinen sukka. Liian pieni tai liian suuri sukka valuu jalastasi, ja painuu kengässä ryppyyn.

Me GreenGo:lla emme valmista yhtä sukkaa, joka sopii esimerkiksi 38–42-kokoiseen jalkaan, koska tuollainen sukka ei ole oikeasti sopiva kenellekään – kokotaulukkomme on tarkka hyvän istuvuuden takaamiseksi.

Sukkiemme koot menevät pääasiassa kahden koon välein, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman huomaamattomat ja mukavat käyttösukat!

Kärkisaumattomat GreenGo-sukat minimoivat hiertymät

Kaikki kiristämättömät GreenGo-sukat ovat kärkisaumattomia, joka mahdollistaa sukan joustavuuden ja istuvuuden. Sukkien kärkisaumattomuus on hyvin linjassa myös sukkien kiristämättömyyden kanssa silloin, kun haluat minimoida hiertymien ja turhan puristuksen jalassasi.

Saumattomat sukat eivät paina jalkaasi eivätkä ala hiertämään päkiöidesi kohdalta edes kenkää käytettäessä. Saumaton sukka on siis paras valintasi, kun haluat antaa jalallesi sen tarvitseman liikkumatilan.

Kotimaiset kiristämättömät sukat ovat kestävä valinta

Kiristämättömät sukat GreenGo:lta – ympäristöystävällisyys kiinteä osa tuotantoprosessia

Käytämme GreenGo-sukissa ainoastaan parhaita, testattuja ja Öko-Tex 100 -standardin täyttäviä eurooppalaisia lankoja.

Kaikki sukissa käyttämämme langat ovat testattuja ja huolellisesti valittuja, eikä niihin ole lisätty terveydelle haitallisia lisä- tai käsittelyaineita. Meille on tärkeää, että sukkiemme tuotantoprosessi pysyy ympäristöystävällisenä alusta loppuun saakka.

Ostamalla kiristämättömät sukat GreenGo:lta, olet mukana luomassa Suomeen työpaikkoja

GreenGo on täysin suomalainen yritys, valmistamme kaikki valikoimassamme olevat sukat omassa tehtaassamme Orivedellä. Ostamalla kotimaassa valmistetut kiristämättömät sukat, tuet samalla suomalaista yrittäjyyttä ja olet mukana luomassa Suomeen työpaikkoja.

Kaikki valikoimassamme olevat kiristämättömät sukat ovat avainlipputuotteita ja taatusti laadukkaita ja kotimaisia.

Naisten ja miesten kiristämättömät sukat

Katso kiristämättömien sukkiemme valikoima alta, valitse itsellesi tai lahjaksi sopivat sukat ja tee tilaus jo tänään. Meiltä saat kiristämättömät sukat sekä naisille että miehille. Tyypillinen toimitusaikamme on 2–3 arkipäivää.

Näytetään kaikki 9 tulosta