Miesten merinovillasukat

Miesten merinovillasukat ovat yksiä valikoimamme halutuimpia ja kysytyimpiä sukkia. Ne ovat loistavat urheiluun, ulkoiluun, työntekoon ja vapaa-aikaan. Tältä sivulta löydät valikoimassamme olevat miesten merinovillasukat. Käytämme sukissamme ainoastaan mulesing-vapaata merinovillaa! Kattavasta valikoimastamme löydät sopivat sukat niin kesä- kuin talvikeleihin.

Kuten kaikki sukkamme, myös miesten merinovillasukat valmistamme omalla Oriveden tehtaallamme. Lue alta vinkit miesten merinovillasukkien valintaan ja valitse sukat itsellesi tai vaikka lahjaksi!

3 vinkkiä miten valitset sopivat miesten merinovillasukat

1. Valitse GreenGo-merinovillasukan malli käyttötarkoituksen mukaan

Merinovillasukat sopivat moneen käyttötarkoitukseen niiden kevyen, kosteutta siirtävän, nopeasti kuivuvan ja lämmittävän ominaisuutensa ansiosta. Valikoimastamme löydät laadukkaat merinovillasukat niin kesä- kuin talvikeleihin. Siksi merinovillasukkia miehelle hankkiessasi pohdi aluksi mihin käyttötarkoitukseen olet sukkia ensisijaisesti hankkimassa.

Valikoimastamme löytyvät miesten ohuet merinovillasukat sopivat niin arkikäyttöön kuin alussukaksi paksumman merinovillasukan alle. Froteepohjaiset merinovillasukat ovat puolestaan erinomaiset syksyn ja talven ulkoiluun kuten hiihtoon tai pidemmälle vaellusretkelle. Paksut merinovillasukat taas ovat superlämpöiset ja soveltuvat hyvin jopa ääriolosuhteisiin. Nyrkkisääntönä on hyvä muistaa, että mitä korkeampi merinovillan määrä sukassa on, sitä lämpöisempi lopputulos.

2. Valitse oikea koko

Olemme panostaneet sukkien kokotaulukkoomme, jotta löydät juuri omaan jalkaasi sopivat sukat. Oikean kokoisen sukan avulla saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen, eivätkä sukat lähde kertymään rullalle tai purista jalkaasi. Kokotaulukkomme on normaalia tarkempi ja voitkin valita sukat kahden koon välein, eli esimerkiksi koon 42-43. Kun sukka on oikean kokoinen, se istuu hyvin ja tuntuu mukavalta jalassa.

3. Valitse kärkisaumattomat miesten merinovillasukat

Kaikki merinovillasukkamme miehille ovat kärkisaumattomia. Tämä takaa sen, ettei saumat paina tai purista jalkaasi, eivätkä sukat ala hiertämään päkijöidesi kohdalta. Saumaton sukka myös joustaa paremmin ja antaa jalallesi sen tarvitseman tilan.

Miksi valita GreenGo-merinovillasukat miehelle?

GreenGo-merinovillasukat miehelle ovat kotimainen valinta

GreenGo on suomalainen yritys, valmistamme kaikki valikoimastamme löytyvät sukat omassa tehtaassamme Orivedellä. Käytämme GreenGo-merinovillasukissa ainoastaan parhaita, testattuja ja Öko-Tex 100 -standardin täyttäviä eurooppalaisia lankoja. Ostamalla kotimaassa valmistetut miesten merinovillasukat, tuet samalla suomalaista yrittäjyyttä ja olet mukana luomassa Suomeen työpaikkoja.

Miesten merinovillasukat sopivat moneen käyttötarkoitukseen

Merinovilla on suosittu materiaali erityisesti vaellus- ja ulkokäyttöön tarkoitettujen sukkien, villapaitojen ja asusteiden valmistamiseksi. Syy suosioon on yksinkertainen: laadukas merinovilla on lämmin, tehokkaasti kosteutta siirtävä ja kestävä materiaali, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Merinovillan moninaisten ominaisuuksien ansiosta merinovillasukat ovat loistavat niin urheiluun, ulkoiluun, työntekoon kuin vapaa-aikaankin.

Voit käyttää miesten merinovillasukkia ympäri vuoden

Merinovilla on hengittävä luonnonmateriaali, joka ei tunnu ihoa vasten hikiseltä. Materiaalin hengittävyyden ansiosta lämpimien merinovillasukkien käyttökausi ei rajoitu ainoastaan talven pakkasiin, vaan merinovillasta valmistettuja sukkia voidaan käyttää ympäri vuoden. Kesäkäyttöön suosittelemme esimerkiksi näitä miesten ohuita merinovillasukkia.

Miesten merinovillasukat eivät haise

Merinovilla on hengittävää ja nopeasti kuivuvaa, joten materiaali ei ime hajuja itseensä. Merinovilla ei ala haista hikisessäkään käytössä, kunhan tekstiili puhdistetaan käytön jälkeen asianmukaisesti. Usein merinovillalle riittää vain tuuletus, mutta hikisten lenkkien päätteeksi suosittelemme silloin tällöin konepesua. Parhaan tuloksen saat, kun peset merinovillasukat nurin käännettynä 30-asteessa. Sukkien nurin päin pesemisellä vähennät villalle ominaista nyppyyntymistä.

Miesten merinovilla säilyy miellyttävänä kosteudesta huolimatta

Merinovillan kosteudensiirto- ja lämmöntasausominaisuudet ovat omaa luokkaansa. Merinovilla voi imeä jopa 20-30 % kosteutta itseensä ennen kuin materiaali alkaa menettää käyttömukavuuttaan. Koska merinovilla myös kuivuu nopeasti, et yleensä ehdi edes huomata sukkien kostumista!

Valitse alta itsellesi tai lahjaksi sopivat miesten merinovillasukat ja tee tilaus jo tänään. Tyypillinen toimitusaikamme on 2-3 arkipäivää.

Näytetään kaikki 20 tulosta