Alusvaatteet ja alushousut

Vaikka ne jäävätkin yleensä näkymättömiin, oikeanlaiset alusvaatteet ovat jokaisen asukokonaisuuden kulmakivi. Meidän valikoimasta löydät mukavat, joustavat ja laadukkaat alusvaatteet jaettuna kahteen kategoriaan:

– Miesten bokserit
– Naisten alusvaatteet

GreenGo-alusvaatteet ovat pitkän kehitystyön tulosta. Olemme käyttäneet lukemattoman määrän tunteja oikean materiaalin ja leikkauksen löytämiseksi. Tämän lisäksi halusimme valmistajaksi luotettavan kumppanin joka valmistaa tuotteet ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti. GreenGo alusvaatteet valmistetaan yhteistyötehtaallamme Kiinassa. Alusvaatteemme on miellyttävä ja kevyt valinta kaikkiin tilanteisiin – kotona köllöttelyyn, tiukkoihin työpäiviin ja hikisiin urheiluhetkiin. Valitse laadukkaat alusvaatteet itsellesi tai vaikka puolisolle tai perheenjäsenelle lahjaksi. Tilaa netistä pehmeä paketti, joka tuo iloa pitkään!

Joustavat ja kestävät materiaalit takaavat jokapäiväisen käyttömukavuuden

Alushousujen mukavuus syntyy pitkälti niiden leikkauksesta ja niissä käytettävistä materiaaleista. Jos alusvaatteiden leikkaus on heikko tai materiaalivalintaa ei ole mietitty loppuun saakka, ne alkavat hiertämään ja hikoiluttamaan nopeasti. Se jos jokin tekee töihin, harrastuksiin tai illanviettoon keskittymisestä mahdotonta!

Kestävyyden ja mukavuuden takaamiseksi alusvaatteidemme kuituseoksesta suurin osa on polyesteria – naisten pikkuhousuista 92 % ja miesten boxereista 89 %. Erinomaisen hankauksenkeston ja kosteuden siirtokyvyn ansiosta polyesteria käytetään paljon teknisissä vaatteissa ja sopii siten hienosti myös alusvaatemateriaaliksi niiden kokeman kulutuksen myötä.

Loput kuituseoksesta on elastaania, joka viimeistelee joustavan ja mukavan käyttökokonaisuuden. Elastaani tekee alushousuista mukavan istuvat ja pitävät ne ryhdikkäinä!

Alushousujen leikkaus päättää sen, mitkä alushousut valitsemme kaapista

Kun etsit niin mukavia alushousuja, että ne tekee mieli pukea joka aamu, kiinnitä huomiota niiden leikkaukseen. GreenGo-alusvaatteissa leikkaukseen on kiinnitetty erityistä huomiota ja niistä on valittu vain mukavimmat ja käytännöllisimmät.

Naisten pikkuhousut ovat leikkaukseltaan klassiset ja varustettu korkealla vyötäröllä. Kun valitset koon oikein, alushousujen yläosa istuu mukavasti lantion päällä ja peittää reiden sisä- ja ulkopuolelta luoden lämpimän kerroksen viileämpiä ulkoilupäiviä varten. Tämä leikkaus on paras valinta jokapäiväiseen käyttöön – eksoottisemmat leikkaukset voivat tuottaa nopeasti ikäviä hiertymiä.

Nämä laadukkaat miesten alushousut ovat nimensä mukaisesti boxerimalliset, eli niissä on hieman pidempi jalkaosa. Se pitää alushousut paikallaan ja estää lahkeita ”rullautumasta” ylöspäin. Pisteenä iin päälle boxereiessa on pehmustettu etuosa, joka luo ekstrakerroksen miellyttävyyttä ja lämpöä.

Laadukkaat alusvaatteet joka tilanteeseen ja kaikkiin keleihin

Kesällä alusvaatteemme toimivat parhaiten sellaisenaan vaikkapa shortsien tai mekon alla. Alushousut pitävät sinut viileinä, poistavat kosteuden eivätkä hierrä, vietät kesäpäiväsi sitten puutarhatöiden parissa, harrastuksissa tai vaikkapa rannalla.

Talvella kerrospukeutumiseen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. GoGreenin alusvaatteiden kosteudensiirtokyvyn ansiosta ne kannattaa yhdistellä samalla lämmittävään ja edelleen kosteutta siirtävään, esimerkiksi merinovillaiseen aluskerrokseen.

Oli keli ja vuodenaika millainen hyvänsä, huolehdi siis kosteudensiirrosta ja sopivasta lämmöneristyksestä! Muista myös, että talvella kehosi saa kylmää jalkapohjiesi kautta. Estä varpaiden jäätyminen ja kropan kylmettyminen valitsemalla sopivat merinovillasukat miehille ja naisille.

Alusvaatteiden koolla on väliä – valitse siis oikein!

Onko sinullekin käynyt joskus niin, että olet summassa tilannut netistä väärän kokoiset alusvaatteet? Sen muistaa tehneensä! Liian isot alushousut rullautuvat housun lahkeiden mukana inhottavan ylös ja liian pienet tuppaavat taas kiristämään ikävästi. Katso alta kokotaulukko, niin vältyt vastaavalta virheiltä jatkossa:

Miesten boxerit

Alla on boxereiden kokoasteikko vyötäröltä mitattuna. Saat siitä alustavan käsityksen sinulle sopivasta koosta, mutta voit ottaa lisäksi apuun tarkemman kokotaulukon.

  • S: 32 cm
  • M: 34 cm
  • L: 36 cm
  • XL: 38 cm
  • XXL: 40 cm

Naisten alushousut

Naisten housujen vyötärömitta luetaan niin sanotusti puolikkaasta vyötäröstä. Saat puolikkaan vyötärön mitan selville, kun laitat sinulle hyvin istuvat alushousut pöydälle ja otat mittanauhalla päältä niiden mitan. Tarkemmat mitat löydät täältä.

  • M: 27 cm
  • L: 29 cm
  • XL: 31 cm
  • XXL: 33 cm

Näytetään kaikki 2 tulosta