Muumisukat

Muumisukat ovat loistava valinta, kun haluat pukea lähipiirisi hauskoihin, kotimaisiin tuotteisiin ja samalla tukea suomalaista yrittäjyyttä.

Tutustu täällä Muumisukkavalikoimaamme! Toimitusaikamme on 2–3 arkipäivää

Muumisukat aikuisille varrettomina sekä nilkkapituisina

Valmistamme muumisukkia sekä varrettomina että nilkkapituisina, jotta sinä löytäisit valikoimastamme sekä lämpimiin että kylmiin vuodenaikoihin sopivat muumisukat.

Sukkien muotoiltu kantaosa takaa erinomaisen istuvuuden myös varrettomissa muumisukissa, ja saumattoman kärjen ansiosta varpaasi välttyvät ikäviltä hiertymiltä. Nilkkapituisen muumisukan resori puolestaan on miellyttävän leveä.

Varrettomat muumisukat – värit ja hahmot:

 • Haisuli (harmaa-musta)
 • Pikku Myy (vaaleanpunainen)

Katso varrettomat vaihtoehdot muumisukista »

Nilkkapituiset muumisukat – värit ja hahmot:

 • Haisuli ja Mörkö (harmaa-musta)
 • Pikku Myy ja Niiskuneiti (pinkki)
 • Muumimamma ja Muumipeikko (punainen)

Katso nilkkapituiset vaihtoehdot muumisukista »

Puuvillaiset muumisukat aikuisille ovat turvallinen valinta

Puuvillaiset muumisukat ovat 80 % puuvillaa, 15 % polyamidia ja 5 % elastaania.

Puuvillainen sukka on taatusti mukava jalassa ja se kestää hyvin toistuvaa pesua ja kulutusta. Me GreenGo:lla käytämme puuvillasukissamme ainoastaan kampapuuvillaa, joka on tavalliseen puuvillaan verrattuna huomattavasti sileämpää ja kestävämpää. Kulutuksenkestävä kampapuuvilla on järkevä valinta silloin, kun toivot sukkiesi kestävän käyttöä mahdollisimman kauan.

Puuvilla sopii erinomaisesti myös herkälle iholle, sillä se ei kutita, mutta ei myöskään aiheuta iho-ongelmia kuten keinokuidut herkimmille henkilöille saattavat aiheuttaa.

Suosittelemme myös pesemään värikkäät muumisukat nurin käännettynä ja saman väristen vaatteiden kanssa. Kun huomioit myös kirjopyykille sopivan pesuaineen, vältät värien haalistumisen parhaiten.

Merinovillaiset muumisukat viluisemmille varpaille ja hyvään kosteudensiirtoon

Merinovillaiset muumisukat ovat 40% merinovillaa, 40% akryyliä, 15% polyamidia, 5% elastaania.

Kun haluat varpaidesi pysyvän lämpimänä, valitse merinovillaiset muumisukat. Me GreenGo:lla käytämme vain mulesing-vapaata merinovillaa, joten voit tehdä ostopäätöksen Orivedellä valmistetuista sukista hyvillä mielin! 😊

Merinovillaisten muumisukkien edut:

 • varpaasi pysyvät lämpiminä mutta eivät hikoile myöskään kesäsäässä
 • merinovilla kuivuu nopeasti eivätkä jalkasi tunnu kostean nihkeiltä
 • merinovillaiset muumisukat eivät haise merinovillan antibakteerisuuden ansiosta

Muista, että merinovillaiset muumisukat on hyvä pestä nurinpäin käännettynä nyppyyntymisen vähentämiseksi! Sopiva pesulämpötila merinovillalle puolestaan on 30 astetta.

Muumisukat lahjaksi

Suomalaiset muumisukat sopivat erinomaisesti lahjaksi monenlaisiin tilaisuuksiin. Tässä muutama idea:

 • Tupaantuliaiset: vie uuteen kotiin muuttaneelle perheelle jokaisen jalkaan sopivat muumisukat. Muumisukkiemme kokohaitari on 34–45.
 • Joulu: joulu tulee joka vuosi ja sukkia tarvitaan AINA. Et siis voi mennä metsään, jos paketoit kuusen alle pehmeitä sukkapaketteja.
 • Syntymäpäivät: anna lahjaksi hyvää mieltä pirtsakan raidallisilla sukilla – kokeilepa mitä anoppisi sanoisi muumimammasukista?
 • Äitien- ja isänpäivät: teemaan sopivilla hahmoilla muumisukkia löytyy valikoimastamme aika kivasti. Kuka on sinun perheesi Haisuli tai Mörkö?

Kotimaiset muumisukat aikuisille ovat kestävä valinta

Osta GreenGo-muumisukat jaolet mukana luomassa Suomeen työpaikkoja

GreenGo on täysin suomalainen yritys, valmistamme kaikki valikoimassamme olevat sukat omassa tehtaassamme Orivedellä. Ostamalla kotimaassa valmistetut muumisukat, tuet samalla suomalaista yrittäjyyttä ja olet mukana luomassa Suomeen työpaikkoja.

GreenGo-muumisukat – ympäristöystävällisyys kiinteä osa tuotantoprosessia

Käytämme GreenGo-sukissa ainoastaan parhaita, testattuja ja Öko-Tex 100 -standardin täyttäviä eurooppalaisia lankoja. Meille on tärkeää, että sukkiemme tuotantoprosessi pysyy ympäristöystävällisenä alusta loppuun saakka. Kaikki sukissa käyttämämme langat ovat testattuja ja huolellisesti valittuja, eikä niihin ole lisätty terveydelle haitallisia lisä- tai käsittelyaineita.

Kaikki muumisukkamme ovat avainlipputuotteita ja taatusti laadukkaita ja kotimaisia.

Katso muumihahmovalikoimamme alta, valitse itsellesi tai lahjaksi sopivat sukat ja tee tilaus jo tänään. Tyypillinen toimitusaikamme on 2–3 arkipäivää.

Näytetään kaikki 5 tulosta