Varrettomat sukat

Varrettomat sukat puuvillasta, merinovillasta, bambusta sekä superpestystä villasta niin arkeen kuin vapaalle! Valmistamme kaikki sukkamme Suomessa ja toimitamme tilaamasi tuotteet sinulle 2–3 arkipäivässä

Varrettomat sukat eri materiaaleista

Millainen on sinun käyttöösi parhaiten sopiva varreton sukka? Me GreenGo:lla valmistamme kotimaisia, varrettomia sukkia eri materiaaleista erilaisiin käyttötarkoituksiin. Valikoimastamme löydät varrettomat sukat näistä materiaaleista:

  • puuvilla
  • merinovilla
  • bambu
  • superpesty villa

Sukkavalikoimamme kattaa siis toimivat varrettomat sukat niin työpäiviin ja kävelykenkiin, ulkoiluun ja liikkumiseen kuin sohvalla rentoutumiseenkin!

Varreton sukka – puuvilla

Sukkamateriaalina puuvilla on mukavan pehmeä ja paksuudeltaan juuri sopiva, joten puuvillasta valmistetut sukat ovat usein huomaamattomat jalassa. Luonnonmukaisena materiaalina puuvilla sopii erityisen hyvin herkkäihoisille ja allergikoille, sillä se on iholle erittäin ystävällinen.

Varrettomana versiona puuvillasukka toimii mukavasti lämpimällä kelillä esimerkiksi lenkkipoluilla, kävelykengissä tai ympäri vuoden esimerkiksi sisäliikunnassa.

Valikoimamme puuvillaiset, varrettomat sukat ovat muumisukat ja varrettomat puuvillasukat. Mikä näistä sukista on sinun valintasi?

Varreton sukka merinovillasta

Merinovillan hyödyt sukkamateriaalina ovat kiistattoman moninaiset: merinovilla hengittää ja pitää jalkasi kuivina ja lämpiminä, eikä se haise. Me GreenGo:lla käytämme ainoastaan mulesing-vapaata merinovillaa.

Toisin kuin usein mielletään, merinovilla sopii erinomaisesti myös lämpimiin keleihin. Merinovilla siirtää kosteutta tehokkaasti pois iholta, joten lämpimälläkin säällä jalkasi tuntuvat kuivilta. Hengittävyytensä ja nopean kuivumisensa ansiosta merinovilla ei ime hajuja itseensä.

GreenGo:n varrettomat sukat merinovillasta valmistamme miellyttävän ohuina! Yhdistä kesäsäällä varrettoman sukan käytännöllisyys merinovillan hengittävyyteen, ja voit olla tyytyväinen sukkavalintaasi.

Varreton sukka – bambu

Bambusukkien ehdoton etu on niiden ihastuttava pehmeys. Bambusta valmistetun varrettoman sukan materiaali bambuviskoosi on luonnostaan antibakteerinen, eli se pitää merinovillan tavoin turhat hajut loitolla. Bambu on myös ekologinen materiaali varrettomalle sukalle, sillä bambu kasvaa todella nopeasti.

Valikoimamme ohuet, varrettomat bambusukat sisältävät bambuviskoosia 80 % sukan materiaalista, joten GreenGo-sukat valitsemalla tiedät, että saat varmasti laadukkaat bambusukat.

Varreton sukka superpestystä villasta

Varreton mutta erittäin lämmin sukka kuulostaa ehkä ensiajatuksena erikoiselta yhdistelmältä? Me vakuutamme kuitenkin, että kun kokeilet jalkaasi varretonta kotoiluvillasukkaamme, ei ajatus lämpimästä mutta varrettomasta sukasta ole enää yhtään hassumpi!

Varreton villasukka superpestystä villasta on ehdoton sukkavalinta silloin, kun kaipaat jalkaasi jotain pehmeää, kiristämätöntä, lämmintä ja helppokäyttöistä. Superpesty villa materiaalina ei kutita ja lisäksi varrettoman sukkamme sisäpuoli on froteeneulosta, joka on paljasta jalkaa vasten pehmeä ja hengittävä.

GreenGo:n varreton kotoiluvillasukka on kuitenkin sen verran paksu, että emme erityisemmin suosittele niitä alussukaksi kengän sisään. Sen sijaan suosittelemme tätä sukkaa kaikenlaiseen mukavaan rentoutumiseen ja pötköttelyyn! 😉

Varreton sukka vaatii tarkan kokotaulukon

Varreton sukka on käytössä kaikkein turhauttavin silloin, kun se ei pysy jalassa vaan luistaa kantapään takaa jalkapohjan alle ja lopulta ryttääntyy kengänkärkeen. Tällaisia sukkia me emme halua tehdä.

Olemme kiinnittäneet sukkiemme suunnittelussa erityisesti huomiota siihen, että valmistamamme sukat pysyvät hyvin paikallaan kovemmassakin käytössä. Sukan mallilla on paljon vaikutusta tässä, mutta lisäksi tarkka kokotaulukko on avain hyvien sukkien takana.

Napakasta materiaalista valmistettujen sukkiemme kokotaulukko etenee pääasiassa kahden numeron välein, jotta takaamme parhaan istuvuuden. Joustavammasta materiaalista, kuten villasta tai merinovillasta valmistamiemme sukkien kokotaulukko puolestaan porrastuu kolmen kokonumeron välein.

Varrettomat sukat, joiden avulla tuet suomalaista yrittäjyyttä

Kun valitset jalkaasi GreenGo:n varrettomat sukat, valitset samalla käyttöösi turvalliset avainlipputuotteet ja tuet suomalaista yrittäjyyttä. GreenGo on täysin suomalainen yritys, ja me valmistamme kaikki valikoimamme sukat omassa tehtaassamme Orivedellä, Pirkanmaalla.

Käytämme GreenGo-sukissa ainoastaan parhaita, testattuja ja Öko-Tex 100 -standardin täyttäviä eurooppalaisia lankoja. Meille on tärkeää, että sukkiemme tuotantoprosessi pysyy ympäristöystävällisenä alusta loppuun saakka.

Kaikki sukissa käyttämämme langat ovat testattuja ja huolellisesti valittuja, eikä niihin ole lisätty terveydelle haitallisia lisä- tai käsittelyaineita. Luonnollisesti myös merinovillamme on mulesing-vapaata.

Näytetään kaikki 9 tulosta