Naisten sukat

Kotimaiset, kestävät ja laadukkaat naisten sukat löydät täältä!

GreenGo-sukissa on laaja kokotaulukko ja monipuoliset materiaalit – valikoimastamme saat sopivat naisten sukat joka jalkaan.

Naisten sukat valikoimamme:

  • Naisten urheilusukat
  • Naisten villaiset sukat
  • Naisten puuvillasukat
  • Naisten merinovillasukat
  • Naisten bambusukat
  • Naisten nilkkasukat
  • Naisten varrettomat sukat

Valmistamme kaikki naisten sukat huolellisesti valituista ja hengittävistä materiaaleista. Lue alta, mitkä naisten sukat sopivat parhaiten eri käyttötarkoituksiin ja keliolosuhteisiin.

Naisten sukat moniin käyttötarkoituksiin – tutustu eri materiaalien ominaisuuksiin

Erilaisilla valmistusmateriaaleilla on luonnollisesti erilaisia ominaisuuksia, ja siksi ne sopivat eri käyttötarkoituksiin. Myös käyttäjän omat mieltymykset vaikuttuvat siihen, millaiset naisten sukat kannattaa valita. Yksi käyttää villaa vuoden ympäri ja toinen kaipaa sukalta teknisempiä ominaisuuksia urheiluun.

Puuvillaiset naisten sukat ovat arkisukkien klassikko

Puuvillasukat ovat klassikko, jotka löytyvät lähes jokaisen kaapista. Puuvilla onkin erinomainen materiaali arkisukkien valmistukseen sen hyvän kosteuden imukyvyn, pesunkestävyyden ja mukavuuden ansiosta.

Käytämme kaikissa puuvillasukissamme kampapuuvillaa, joka on tavalliseen puuvillaan verrattuna kestävämpää ja pehmeämpää. Puuvillasta valmistetut naisten sukat ovat varma valinta ympärivuotiseen käyttöön.

Katso kaikki naisten puuvillasukat

Merinovillaiset naisten sukat ovat suositut ulkoiluun – myös kesällä

Merinovilla on lämmin ja tehokkaasti kosteutta siirtävä 100 % luonnonmateriaali. Siksi merinovillasukat pysyvät mukavan tuntuisina myös kosteina. Tiesitkö, että merinovilla on luonnostaan antibakteerinen, eli se estää tehokkaasti hajuja aiheuttavien bakteerien muodostumista? Käytämme sukissamme ainoastaan mulesing-vapaata merinovillaa.

Naisten merinovillasukat ovat suosittuja erityisesti vaellus- ja ulkokäyttöön, mutta ne sopivat moninaisten ominaisuuksiensa ansiosta myös muuhun urheiluun, työntekoon ja vapaa-aikaan. Koska merinovilla on niin hengittävä, voi sitä käyttää myös kesällä!

Katso kaikki naisten merinovillasukat

Herkkäihoinen valitsee bambusukat tilanteeseen kuin tilanteeseen

Bambuviskoosi on hypoallerginen ja antistaattinen materiaali. Näiden ominaisuuksien ansiosta bambusukat sopivat myös kaikista herkkäihoisimmille, eikä materiaali ärsytä ihoa juuri lainkaan. Bambu imee jopa kolme kertaa tehokkaammin kosteutta kuin esimerkiksi puuvillasukat, minkä ansiosta jalat tuntuvat bambusukissa kuivilta.

Valikoimastamme löydät paksuja, ohuita ja kiristämättömiä naisten bambusukkia. Paksut froteepohjaiset sukat sopivat loistavasti ulkoiluun, kun taas ohuet bambusukat ovat monikäyttöiset sukat urheilusta juhlavampiinkin menoihin.

Katso kaikki naisten bambusukat

Naisten sukkamme sopivat kotoiluun ja kylmille keleille

Käytämme lämpöisten sukkiemme valmistuksessa sekä mulesing-vapaata merinovillaa että ja superpestyä villaa. Kaikki lankamme tulevat eurooppalaisista, sertifioiduista tehtaista. Mitä laadukkaampaa villa on, sen pehmeämpää ja lämpimämpää se on. Ja ennen kaikkea, laadukas villa ei kutita.

Villasta valmistetut naisten sukat ovat kylmillä keleillä ykkösvalinta ulkoiluun sekä tietysti lämmittämään viluvarpaita myös kotioloissa.

Katso kaikki naisten villaiset sukat

Naisten urheilusukkia joka lajiin

Valmistamme naisten urheilusukkia monipuolisesti erilaisista teknisistä materiaaleista. Meiltä löydät joka urheilulajiin sopivat naisten sukat.

Käytämme naisten kevyemmissä urheilusukissa muun muassa polypropeenia ja polyamidia. Polypropeenin kulutuksenkesto on erittäin suuri ja se ei ime itseensä kosteutta vaan siirtää sitä pois. Polyamidi puolestaan tuo naisten urheilusukkaan lisää lujuutta ja joustavuutta, ja sen ansiosta sukka pitää muotonsa paremmin eivätkä rypyt aiheuta rakkoja.

Paksummissa urheilusukissa käytämme synteettisen materiaalien lisäksi muun muassa merinovillaa ja puuvillaa.

Katso kaikki naisten urheilusukat

Kuinka valita sopivat naisten sukat itselle tai lahjaksi?

Valikoimassamme on paljon erilaisia ja eri käyttötarkoituksiin sopivia sukkia. Teimme kolmen kohdan listan, joka auttaa helpottamaan sopivien sukkien valinnassa – olitpa sitten hankkimassa niitä itselle tai lahjaksi.

  1. Sukkien koko

Mikä on sinun tai lahjansaajan kengänkoko? Me käytämme sukissamme tarkkaa kokotaulukkoa, eli voit valita sukkakoon kahden numeron välein, kuten sukat koossa 37-38. Monesti kaupan hyllyillä törmää sukkapareihin, jotka ovat esimerkiksi kokoa 37-42. On täysin tuurista kiinni löytää hyvin istuva sukka, jos se on kokotaulukon mukaan suunniteltu sopivaksi kuudelle eri kokoiselle jalalle.

  1. Vuodenaika

On totta, että sukilla ei ole parasta ennen päivämäärää – periaatteessa voit hankkia sukkia kerralla varastoon vaikka parin vuoden tarpeisiin. Mutta jos haluat uudet sukat käyttöön heti, mieti asiaa käsillä olevan vuodenajan näkökulmasta. Talvella on mukava vetää jalkaan lämpöiset merinovillasukat, kun taas kevyempien kesäsukkien materiaaliksi sopii paremmin bambu tai puuvilla. Talvella voi myös haluta sukalle hieman pidempää vartta, kun taas kesällä valitsee mieluummin naisten nilkkasukan tai varrettoman sukan.

  1. Mieltymykset ja harrastukset

Ihmiset ovat erilaisia ja onneksi ovat sukatkin. Sopivien sukkien valintaa voi pohtia myös mieltymysten ja esimerkiksi harrastusten näkökulmasta. Jos olet ostamassa sukkia lahjaksi, mieti onko lahjansaaja ahkera kuntosalitreenaaja (valitse urheilusukat) vai joka kelin ulkoilija (valitse merinovillasukat)? Valittaako hän viluisista varpaista (valitse villaiset sukat) vai herkästä ihosta (valitse bambusukat)? Meiltä löydät sopivat sukat joka jalkaan!

Kotimaiset naisten sukat ovat kestävä valinta

Käytämme GreenGo-sukissa ainoastaan parhaita, testattuja ja Öko-Tex 100 -standardin täyttäviä eurooppalaisia lankoja. Meille on tärkeää, että sukkiemme tuotantoprosessi pysyy ympäristöystävällisenä alusta loppuun saakka.

Kaikki sukissa käyttämämme langat ovat testattuja ja huolellisesti valittuja, eikä niihin ole lisätty terveydelle haitallisia lisä- tai käsittelyaineita.

Ostamalla naisten sukat meiltä, olet mukana luomassa Suomeen työpaikkoja

Valmistamme kaikki valikoimassamme olevat sukat omassa tehtaassamme Orivedellä 14 sukkakoneen ja 15 ihmisen voimin. Ostamalla kotimaassa valmistetut sukat, tuet samalla suomalaista yrittäjyyttä ja olet mukana luomassa Suomeen työpaikkoja.

Kaikki valikoimassamme olevat naisten sukat ovat Avainlippu-tuotteita. Katso naisten sukkavalikoimamme alta, valitse itsellesi tai lahjaksi sopivat sukat ja tee tilaus jo tänään. Tyypillinen toimitusaikamme on 2–3 arkipäivää.

Näytetään kaikki 46 tulosta