Naisten bambusukat

Jos etsit naisten bambusukkia, tältä sivulta löydät koko valikoimamme! Kun valitset kotimaisen GreenGo-tuotteen, autat luomaan uusia työpaikkoja Suomeen ja tuet paikallista, Orivesiläistä yrittäjyyttä.

Kun olet ostamassa naisten bambusukkia, niin huomioi muutama asia

Varmista, että tuote sisältää kunnolla bambua

Naisten bambusukat sisältävät n. 80 % bambuviskoosia, eli suurin osa materiaalista on bambua. Älä erehdy ostamaan sukkia, joissa bambua on lisätty vain nimellisesti sukkaan, jotta sukan nimeen saadaan sana bambu.

Valitse oikea sukkamalli oikeaan käyttötarkoitukseen

Valikoimastamme löydät paksuja, ohuita ja kiristämättömiä naisten bambusukkia. Paksut froteepohjaiset sukat sopivat loistavasti ulkoiluun ja viluvarpaisille myös sisällävärjöttelyyn 🙂 Ohuet naisten bambusukat ovat monikäyttöiset sukat urheilusta juhliin. Erityisen hyvää niissä on niiden ohuus, koska bambu on kestävää materiaalia, minkä ansiosta bambua tarvitsee laittaa vain pieni kerros sukkaan.

Kiristämättömät bambusukat ovat erittäin mukavat jalassa ja ne soveltuvat hyvin niille, joiden jalkojen verenkierto on heikentynyt. Toki niitä käyttävät myös kaikki muutkin!

Oikean naisten bambusukan koon valitseminen

Meillä on todella tarkka kokotaulukko, joka saa jatkuvasti kehuja. Menisitkö itse kauppaan ja ostaisit paidan, jonka koko on S-XL? Tuskimpa. Siksi meidän sukkiemme koot eivät ole 38-42, vaan esimerkiksi 41-42! Tällöin sukka istuu kivasti jalkaan, ei purista eikä hierrä.

Kärkisaumattomuus on tärkeä kriteeri

Kaikki valikoimamme naisten bambusukat ovat kärkisaumattomia. Kärkisaumattomuus takaa sen, että jalallasi on enemmän tilaa kengässä, kun sauma ei paina ja hierrä jalkaan tai tee kengästä ahtaampaa. Kärkisaumattomuuden ansiosta sukka myös istuu jalkaan miellyttävämmin.

Naisten bambusukkien suosion salaisuus

1. Bambu on hellä materiaali, joka sopii herkkäihoisillekin

Bambuviskoosi on hypoallerginen ja antistaattinen materiaali. Sen ansiosta se sopii myös kaikista herkkäihoisimmille, eikä se ärsytä ihoa juuri lainkaan. Jos jalkasi ärtyvät ja kuivuvat, niin kokeile bambusukkaa!

2. Bambu siirtää kosteuden pois jaloista

Bambu imee jopa 3 kertaa tehokkaammin kosteutta jaloistasi kuin esimerkiksi puuvillasukat. Se on yksi sukan tärkeimmistä ominaisuuksista, sillä mitä paremmin sukka imee kosteutta, sen kuivemmat jalkasi ovat. Eli kun jalat hikoavat esimerkiksi kävellessä, niin et missään nimessä halua, että kosteus alkaa hautomaan jalan ja sukan välissä. Kun sukka imee hyvin kosteutta, niin se siirtää kosteuden jalan ja sukan välistä sukan ja kengän väliselle alueelle. Näin jalat tuntuvat kuivemmilta ja kosteus pääsee haihtumaan

3. Naisten bambusukat eivät haise

Bambuviskoosi on antibakteerista materiaalia. Bakteerien määrä ei pysty kasvamaan samalla tapaa antibakteerisessa materiaalissa kuin synteettisessä materiaalissa. Bakteerit puolestaan ovat asia, jotka aiheuttavat sukkien ja vaatteiden haisemisen. Siispä antibakteerinen materiaali, kuten bambuviskoosi, ei ala haisemaan yhtä nopeasti ja voimakkaasti kuin synteettiset materiaalit. Olet ehkä huomannutkin, että urheiluvaatteet alkavat haisemaan nopeammin kuin muut. Se johtuu siitä, että urheiluvaatteet on tehty yleensä 100% synteettisistä materiaaleista.

4. Bambu on erittäin ekologista materiaalia

Tiesitkö, että bambu pystyy sitomaan jopa viisinkertaisen määrän hiilidioksidia, mitä sama määrä esimerkiksi kuusta tai mäntyä sitoo. Se tekee bambusta merkittävän hiilinielun. Mitä enemmän bambua käytetään, sen enemmän sitä kasvatetaan. Kun bambu kaadetaan, niin sitä ei tarvitse kaataa juurineen, vaan bambu kasvaa uudestaan täyteen mittaan katkaisukohdasta. Ja se tapahtuu vain muutamissa kuukausissa!

5. Kun ostat kotimaiset naisten bambusukat teet hyvän teon

Suomeen syntyisi heti 10 000 uutta työpaikkaa, mikäli kaikki ostaisivat 10 eurolla kuussa lisää suomalaisia tuotteita ja palveluita. Naisten bambusukat ovat tosi helppo tuote vaihtaa kotimaisiin. Kun ostat kotimaiset bambusukat, autat luomaan Suomeen lisää työpaikkoja!

Näytetään kaikki 7 tulosta