Miesten bambusukat

Tältä sivulta löydät valikoimamme miesten bambusukat. Bambu on ekologinen ja erityisen herkille jaloille sopiva materiaali. Kaikki sukkamme valmistetaan Oriveden tehtaassamme, joten ne ovat 100% kotimaisia!

Ostamalla kotimaassa valmistetut miesten bambusukat tuet suomalaista yrittäjyyttä ja olet mukana luomassa Suomeen työpaikkoja.

Mitä tulee ottaa huomioon, kun ostat miesten bambusukat?

a. Valitse oikea koko

Kokotaulukkomme on normaalia tarkempi, eli meiltä et voi ostaa sukkaa, jonka koko olisi esim. 42–46. Kaikki sukkakokomme menevät kahden koon välein, eli esimerkiksi 42-43. Tämä on tärkeää, koska siten sukka istuu paljon paremmin jalkaan, ei lähde kiertymään rullalle eikä purista. Kun sukka istuu hyvin, niin se tuntuu mukavalta jalassa.

b. Valitse sopiva malli käyttötarkoituksen mukaan

Miesten bambusukkien valikoimamme koostuu kiristämättömistä, ohuista ja paksuista bambusukista. Kiristämättömät sukat sopivat kelle tahansa, mutta erityisen hyvin ne sopivat niille, joiden jalkojen verenkierto on heikentynyt. Ohuet bambusukat sopivat loistavasti oikeastaan kaikkeen muuhun, paitsi kovimmille pakkasille (ellet sitten käytä villasukkaa myös). Paksut bambusukat sopivat hyvin myös pakkaskeleihin, mutta paksumman pohjan ja hyvin hengittävän materiaalin ansiosta ne ovat myös kivat sisäsukat.

c. Valitse kärkisaumattomat miesten bambusukat

Kaikki sukkamme ovat kärkisaumattomia. Tällöin ne eivät paina jalkaasi eivätkä rutista jalkojesi poikittaiskaarta lysyyn. Saumattomuus takaa myös sen, että sukka ei ala hiertämään päkijöiden kohdalta varsinkaan kengässä, koska saumattomuus tuo lisää tilaa sinne, missä jalan lesti on leveimmillään. Se on erittäin hyvä, jos sinulla on vaivasenluuta tai räätälinpattia!

5 syytä, miksi bambusukat ovat hyvä valinta

1. Bambu siirtää kosteuden pois jaloista

Bambu imee jopa 3 kertaa tehokkaammin kosteutta jaloistasi kuin esimerkiksi puuvillasukat. Se on yksi sukan tärkeimmistä ominaisuuksista, sillä mitä paremmin sukka imee kosteutta, sen kuivemmat jalkasi ovat. Eli kun jalat hikoavat esimerkiksi kävellessä, niin et missään nimessä halua, että kosteus alkaa hautomaan jalan ja sukan välissä. Kun sukka imee hyvin kosteutta, niin se siirtää kosteuden jalan ja sukan välistä sukan ja kengän väliselle alueelle. Näin jalat tuntuvat kuivemmilta ja kosteus pääsee haihtumaan

2. Bambusukat eivät haise

Bambuviskoosi on antibakteerista materiaalia. Bakteerien määrä ei pysty kasvamaan samalla tapaa antibakteerisessa materiaalissa kuin synteettisessä materiaalissa. Bakteerit puolestaan ovat asia, jotka aiheuttavat sukkien ja vaatteiden haisemisen. Siispä antibakteerinen materiaali, kuten bambuviskoosi, ei ala haisemaan yhtä nopeasti ja voimakkaasti kuin synteettiset materiaalit. Olet ehkä huomannutkin, että urheiluvaatteet alkavat haisemaan nopeammin kuin muut. Se johtuu siitä, että urheiluvaatteet on tehty yleensä 100% synteettisistä materiaaleista.

3. Bambu on hellä materiaali

Bambuviskoosi on hypoallerginen ja antistaattinen materiaali. Näin se ei aiheuta oireiluja yleensä herkimmälläkään iholla, joten iho kuin iho tykkää bambusta.

4. Bambu on erittäin ekologista materiaalia

Metsät sitovat hiilidioksidia. Bambu sitoo kuitenkin 5 kertaa enemmän hiilidioksidia kuin sama määrä esimerkiksi mäntyä. Tämä johtuu siitä, että bambu varastoi suurimman osan hiilidioksidista juuriinsa. Kun bambua kaadetaan, niin sen juuria ei tarvitse repiä auki, koska kun bambu katkaistaan, se kasvaa katkaisukohdasta uudestaan täyteen mittaansa. Kun suosit bambua, niin teet ympäristöteon.

5. Kotimaiset miesten bambusukat ovat taloudellinen teko

Jos jokainen suomalainen ostaisi 10 eurolla kuussa lisää Suomessa valmistettuja tuotteita ja palveluita, niin meille syntyisi heti 10 000 työpaikkaa lisää. Varmista siis, että vaihdat sellaiset tuotteet kotimaisiin, jotka on helppo vaihtaa. Osta ulkomailla valmistettujen sukkien sijaan kotimaiset miesten bambusukat!

Näytetään kaikki 6 tulosta