Naisten urheilusukat

Naisten urheilusukat ovat varma valinta, jos etsit sukkia, jotka pysyvät varmasti hyvin paikallaan ja samalla poistavat kosteuden iholtasi tehokkaasti.

Tutustu valikoimassamme oleviin naisten urheilusukkiin!

Tässä naisten urheilusukkavalikoimamme lyhyesti:

  • Tavalliset naisten urheilusukat – lajiin kuin lajiin!
  • COOLMAX-sukat (eri pituuksia) – pitää jalat viileänä
  • Varrettomat puuvillasukat
  • Tekniset sukat froteepohjalla
  • Tekniset merinovillasukat (eri pituuksia)
  • Tennis-sukat

Valmistamme kaikki naisten urheilusukat omalla tehtaallamme Orivedellä. Lue alta, mitkä sukistamme sopivat parhaiten sinulle tai lahjaksi läheiselle!

Näiden 3 vinkin avulla valitset itsellesi sopivimmat naisten urheilusukat

Naisten urheilusukat ovat silloin hyvät, kun niissä on käytetty laadukkaita ja perusteltuja materiaaleja ja kun ne istuvat hyvin. Tämähän ei vielä kerro tavan tallaajalle paljoakaan, joten syvennytään aiheeseen hieman lisää, jotta löydät valikoimastamme sopivat naisten urheilusukat itsellesi tai jollekin toiselle!

1. Lämpimät kuukaudet tai sisäliikunta

Etsitkö naisten urheilusukkia kesän aurinkoisille lenkkarikeleille tai sisäliikuntaa varten?

Lämpimälle urheilusäälle ja sisäliikuntaan suosittelemme COOLMAX-sukkia tai COOLMAX-nilkkasukkia, joissa tekninen polyesterikuitu haihduttaa ja siirtää kosteuden pois iholta. Laadukas materiaali ja saumaton sukankärki ehkäisevät hiertymiä. Myös täyssynteettiset urheilusukkamme tai varrettomat puuvillasukat toimivat erittäin hyvin sisäliikuntajalkineen ja lenkkarin sisälle.

Käytämme naisten kevyemmissä urheilusukissa mm. polypropeenia, polyamidia sekä lycraa. Polypropeenin kulutuksenkesto on erittäin suuri, ja se ei ime itseensä kosteutta vaan siirtää sitä pois. Polyamidi puolestaan tuo naisten urheilusukkaan lisää lujuutta ja joustavuutta, ja sen ansiosta sukka pitää muotonsa paremmin eivätkä rypyt aiheuta rakkoja. Lisäksi pieni määrä lycraa tuo naisten urheilusukkiin lopullisen joustavuuden.

2. Kylmät kuukaudet ja ulkoliikunta

Kylmille kuukausille ja kostean kelin ulkoliikuntaan suosittelemme erityisesti nilkkapituista teknistä merinovillasukkaa. Näissä sukissa pehmeä merinovilla-froteepohja pitää jalan sekä kuivana että lämpöisenä ja saumaton kärkiosa estää hiertymät varpaissa. Mukavampaa naisten urheilusukkaa talven harrasteisiin saa hakea!

Myös suursuosikkimme vuodesta 2004, froteepohjainen tekninen sukka, sopii kaikenlaiseen urheiluun, työhön ja vapaa-aikaan, kun kaipaat sukaltasi pehmeyttä ja napakkuutta samanaikaisesti. Näillä sukilla on jo yli 500 000 tyytyväistä käyttäjää!

Käytämme naisten paksummissa urheilusukissa mm. merinovillaa, puuvillaa, polyamidia ja elastaania. Merinovilla on lämmin ja tehokkaasti kosteutta siirtävä, 100 % luonnonmateriaali, joka tuntuu miellyttävältä iholla. Puuvillan rooli naisten urheilusukissa on tuoda pehmeää kestävyyttä, kun taas polyamidi varmistaa sukkien joustavuuden.

3. Tarkka kokotaulukko

Valmistamme naisten urheilusukat kahden numeron välein (esim. 39-40, eikä esim. 38-41), jolloin pystyt valitsemaan jalkaasi varmasti hyvin istuvat ja oikean kokoiset sukat. Naisten urheilusukissa istuvuus ja oikea koko ovat avainasemassa, jotta sukka ei painu rypylle ja aiheuta hiertymiä jalkoihin kovassakaan vauhdissa.

Kotimaiset naisten urheilusukat ovat kestävä valinta

GreenGo-urheilusukat – ympäristöystävällisyys kiinteä osa tuotantoprosessia

Käytämme GreenGo-sukissa ainoastaan parhaita, testattuja ja Öko-Tex 100 -standardin täyttäviä eurooppalaisia lankoja. Meille on tärkeää, että sukkiemme tuotantoprosessi pysyy ympäristöystävällisenä alusta loppuun saakka.

Kaikki sukissa käyttämämme langat ovat testattuja ja huolellisesti valittuja, eikä niihin ole lisätty terveydelle haitallisia lisä- tai käsittelyaineita.

Ostamalla naisten GreenGo-urheilusukat, olet mukana luomassa Suomeen työpaikkoja

GreenGo on täysin suomalainen yritys, valmistamme kaikki valikoimassamme olevat sukat omassa tehtaassamme Orivedellä. Ostamalla kotimaassa valmistetut naisten urheilusukat, tuet samalla suomalaista yrittäjyyttä ja olet mukana luomassa Suomeen työpaikkoja.

Kaikki valikoimassamme olevat naisten urheilusukat ovat avainlipputuotteita ja taatusti laadukkaita ja kotimaisia.

Katso naisten urheilusukkavalikoimamme alta, valitse itsellesi tai lahjaksi sopivat sukat ja tee tilaus jo tänään. Tyypillinen toimitusaikamme on 2–3 arkipäivää.

Näytetään kaikki 8 tulosta