Miesten sukat

Meiltä löydät mittavan valikoiman laadukkaita ja kestäviä miesten sukkia jokaiseen käyttötarkoitukseen! 100-prosenttisesti kotimaisista miesten sukista löydät sopivan vaihtoehdon parhaista materiaaleista ja monipuolisista malleista. Kattavaan miesten sukkavalikoimaamme kuuluu esimerkiksi:

  • Miesten urheilusukat
  • Miesten villasukat
  • Miesten puuvillasukat
  • Miesten merinovillasukat
  • Miesten bambusukat/li>

Tutustu alta tarkemmin siihen, kuinka valitset jokaiseen keliolosuhteeseen ja käyttötarkoitukseen parhaat miesten sukat!

Laadukkaat urheilusukat tukevat jokaista urheilijaa


Oli lajisi mikä hyvänsä, kunnon urheilusukat ovat jokaisen sporttaajan ehdoton lisä sukkavalikoimaan. Orivedellä valmistetut miesten sukat kaikkeen urheilukäyttöön on jaettu 7 eri malliin, joista löydät varmasti omasi. Siinä missä kuumiin lämpötiloihin ja jalkoja hiostaviin lajeihin sopivat parhaiten viilentävät COOLMAX-sukat, salitreenaajalle mieluisin vaihtoehto voi olla varreton puuvillasukka.

Talvilajeihin sopivat parhaiten tekniset merinovillasukat ja tekniset sukat froteepohjalla. Erinomainen istuvuus ja tinkimättömät materiaalit ovat parhaan miesten urheilusukan tunnusmerkki!

Villasukat ovat jalkaa lämpimästi halaava klassikko


Kun jalkaan käy veto tai olo tuntuu muuten kylmältä, on kaikista parasta vetää jalkaan perinteiset villasukat. Sen lisäksi, että miesten villasukkamme ovat ihanan lämpimät, tuovat ne omalla paksuudellaan sen mieltä ja kehoa rauhoittavan tunteen, johon vain kunnon kotimainen villasukka pystyy. Olit sitten ulkosalla tai kotona, näitä ei tee mieli ottaa pois jalasta!

Valikoimassamme on villasukkia aina puoleen sääreen ulottuvista JUMBO-villasukista ulkoilukäytössä lyömättömiin merinovillasukkiin. Kotikäytössä kiistattoman sukkakuninkuuden vievät kuitenkin muhkeanpehmeät Kotoilu-villasukat. Lämpö ja pehmeys välittyy jo pelkistä kuvista – nämähän tekee mieli ostaa heti!

Puuvillasukat ovat miesten sukkien korvaamaton klassikko


Puuvillasukista on muodostunut eräänlainen miesten sukkien standardi ja luottopeluri. Monen miehen sukkalaatikko koostuukin pääosin puuvillasukista ja hyvästä syystä. Ne sopivat jokaiseen tilanteeseen tavallisesta kotikäytöstä urheiluun, ulkoiluun tai alussukaksi viileämmille keleille.

GreenGo:lta löydät monipuoliset miesten puuvillasukat erilaisilla varsilla. Siinä missä varrettomat sukat ovat suosittuja urheilukäytössä, pidempivartiset sukat toimivat loistavasti niin kotona, vapaalla kuin töissäkin. Puuvillasukkamme ovat avainlipputuotteita ja ne on valittu laadukkaasta kampapuuvillasta. Valitse laadukkaat puuvillaiset miesten sukat itsellesi tai lahjaksi!

Merinovillasukat tarjoavat viilennystä ja lämpöä vaativissakin olosuhteissa


Merinovillaiset sukat edustavat sitä mukavuutta, mitä sukilta voi parhaimmillaan odottaa. Niiden luontaisten ominaisuuksien ansiosta ne ovat lyömätön yhdistelmä erinomaista kosteudensiirtokykyä, lämpöä, ja mukavuutta. Merinovilla on myös hyvin kestävää, ei kutise tai ala haisemaan, vaikka hikoilisit ne jalassa enemmänkin. Nämä ominaisuudet tekevät merinovillasukista ehdottomasti kysytyimmät miesten sukat, sillä ne sopivat myös vaativaan ulkoiluun, oli sitten kesä tai talvi.

Mikä parasta – kaikki käyttämämme merinovilla on muleasing-vapaata, joten tiedät lampaiden hyvinvoinnin olleen etusijalla sukkien tuottamisessa! 🐑

Bambusukat ovat uusi, herkkää ihoa hellivä tuttavuus!


Oletko kuullut bambusukista, mutta niiden ylivertaisuus on kuitenkin jäänyt mysteeriksi? Bambu on luonnontuote, joka kasvaa erittäin nopeasti – itse asiassa nopeimmin kaikista maailman kasveista! Sitä on siis helppo kasvattaa, ja siitä tehty bambuviskoosi on erinomainen materiaali sukille.

Bambuviskoosi on lisäksi hypoallerginen ja antibakteerinen materiaali, joten herkempikään iho ei ala ärtymään tai haisemaan. Meidän valikoimastamme löydät bambuviskoosista valmistettuja miesten sukkia niin ohuina kuin paksuina versioina sekä nilkkasukkina. Tee ekoteko ja kokeile bambuisia miesten sukkia!

Näytetään tulokset 1–16 / 42