Miesten sukat

Meiltä löydät mittavan valikoiman kestäviä ja laadukkaita miesten sukkia jokaiseen käyttötarkoitukseen! 100-prosenttisesti kotimaisista miesten sukista löydät sopivan vaihtoehdon parhaista materiaaleista ja monipuolisista malleista. Kattavaan miesten sukkavalikoimaamme kuuluu esimerkiksi:

  • Miesten urheilusukat
  • Miesten villasukat
  • Miesten puuvillaiset sukat
  • Miesten merinovillasukat
  • Miesten bambusukat/li>

Tutustu alta tarkemmin siihen, kuinka valitset jokaiseen keliolosuhteeseen ja käyttötarkoitukseen parhaat miesten sukat!

Laadukkaat miesten sukat urheiluun tukevat jokaista urheilijaa

Oli lajisi mikä hyvänsä, kunnon urheilusukat ovat jokaisen sporttaajan ehdoton lisä sukkavalikoimaan. Orivedellä valmistetut miesten sukat kaikkeen urheilukäyttöön on jaettu 7 eri malliin, joista löydät varmasti omasi. Siinä missä kuumiin lämpötiloihin ja jalkoja hiostaviin lajeihin sopivat parhaiten viilentävät miesten COOLMAX sukat, salitreenaajalle mieluisin vaihtoehto voi olla miesten varrettomat sukat puuvillasta.

Talvilajeihin sopivat parhaiten miesten tekniset merinovillaiset sukat ja tekniset sukat froteepohjalla. Erinomainen istuvuus ja tinkimättömät materiaalit ovat parhaan miesten urheilusukan tunnusmerkki!

Villasukat ovat jalkaa lämpimästi halaava klassikko

Kun jalkaan käy veto tai olo tuntuu muuten kylmältä, on kaikista parasta vetää jalkaan perinteiset villasukat. Sen lisäksi, että miesten villasukkamme ovat ihanan lämpimät, tuovat ne omalla paksuudellaan sen mieltä ja kehoa rauhoittavan tunteen, johon vain kunnon kotimainen villasukka pystyy. Olit sitten ulkosalla tai kotona, näitä ei tee mieli ottaa pois jalasta!

Valikoimassamme on villasukkia aina puoleen sääreen ulottuvista JUMBO-villasukista ulkoilukäytössä lyömättömiin merinovillasukkiin. Kotikäytössä kiistattoman sukkakuninkuuden vievät kuitenkin muhkeanpehmeät Kotoilu-villasukat. Lämpö ja pehmeys välittyy jo pelkistä kuvista – nämähän tekee mieli ostaa heti!

Puuvillaiset sukat ovat miesten sukkien korvaamaton klassikko

Puuvillaisista sukista on muodostunut eräänlainen miesten sukkien standardi ja luottopeluri. Monen miehen sukkalaatikko koostuukin pääosin puuvillaisista sukista ja hyvästä syystä. Ne sopivat jokaiseen tilanteeseen tavallisesta kotikäytöstä urheiluun, ulkoiluun tai alussukaksi viileämmille keleille.

GreenGo:lta löydät monipuoliset miesten puuvillaiset sukat erilaisilla varsilla. Siinä missä miesten varrettomat sukat ovat suosittuja urheilukäytössä, pidempivartiset sukat toimivat loistavasti niin kotona, vapaalla kuin töissäkin. Puuvillaiset sukkamme ovat avainlipputuotteita ja ne on valittu laadukkaasta kampapuuvillasta. Valitse laadukkaat puuvillaiset miesten sukat itsellesi tai lahjaksi!

Miesten sukat merinovillasta tarjoavat viilennystä ja lämpöä vaativissakin olosuhteissa

Merinovillaiset sukat edustavat sitä mukavuutta, mitä sukilta voi parhaimmillaan odottaa. Niiden luontaisten ominaisuuksien ansiosta ne ovat lyömätön yhdistelmä erinomaista kosteudensiirtokykyä, lämpöä, ja mukavuutta. Merinovilla on myös hyvin kestävää, ei kutise tai ala haisemaan, vaikka hikoilisit ne jalassa enemmänkin. Nämä ominaisuudet tekevät merinovillasukista ehdottomasti kysytyimmät miesten sukat, sillä ne sopivat myös vaativaan ulkoiluun, oli sitten kesä tai talvi.

Mikä parasta – kaikki käyttämämme merinovilla on muleasing-vapaata, joten tiedät lampaiden hyvinvoinnin olleen etusijalla sukkien tuottamisessa! 🐑

Miesten bambuiset sukat ovat uusi, herkkää ihoa hellivä tuttavuus – myös miesten nilkkasukkina!

Oletko kuullut bambusukista, mutta niiden ylivertaisuus on kuitenkin jäänyt mysteeriksi? Bambu on luonnontuote, joka kasvaa erittäin nopeasti – itse asiassa nopeimmin kaikista maailman kasveista! Sitä on siis helppo kasvattaa, ja siitä tehty bambuviskoosi on erinomainen materiaali sukille.

Bambuviskoosi on lisäksi hypoallerginen ja antibakteerinen materiaali, joten herkempikään iho ei ala ärtymään tai haisemaan. Meidän valikoimastamme löydät bambuviskoosista valmistettuja miesten sukkia niin ohuina kuin paksuina versioina, tai tilaa itsellesi bambuiset miesten nilkkasukat. Tee ekoteko ja kokeile bambuisia miesten sukkia!

Näytetään kaikki 42 tulosta