Ohut merinovillasukka kiristämätön varsi

Joustava Lämmin Lämpöä säätelevä Merinovilla
Paksuus: light

7,00 

Oletko sinäkin merinovillasukkafani, joka kerää sukkalaatikkoonsa kattavan kokoelman eri paksuisia merinovillasukkia, jotta kaikkiin kenkiin ja käyttötarkoituksiin löytyy varmasti sopivat? Vai oletko valitsemassa vasta ensimmäisiä merinovillasukkiasi? 🙂

Nämä merinovillasukat ovat nimensä mukaisesti sekä ohuet että kiristämättömät. Suosittelemme käyttämään näitä esimerkiksi kävelykengissä, jos tiedät jalkojesi hikoilevan tai palelevan herkästi. Merinovilla eristää lämpöä kylmällä säällä pitäen varpaasi lämpiminä, mutta kuitenkin se hengittää tehokkaasti, mikä auttaa pitämään kehon viileänä kuumalla säällä.

Kostuessaankin merinovilla pitää jalkasi lämpiminä ja olosi miellyttävänä. Vaikka merinovilla kastuisi (esimerkiksi hiestä tai vaikkapa lätäköistä), se säilyttää lämmöneristysominaisuutensa paremmin kuin muut materiaalit.

Kaiken tämän lisäksi erityisen sopivat nämä ovat sinulle, jos inhoat sukanvarren puristavaa tunnetta nilkassa – sillä nämä sukat eivät sitä aiheuta!

Kuvaus

Pese merinovillasukat nurin käännettynä 30-asteessa, jotta vähennät villalle ominaista nyppyyntymistä eivätkä sukat turhaan kutistu. Usein merinovillalle riittää vain tuuletus, mutta runsaamman hikoilun päätteeksi suosittelemme konepesua.

80 % merinovillaa, 15 % polyamidia ja 5 % elastaania.

Lisätiedot

Paino 0,090 kg
Koko

36-38, 39-41, 42-44, 45-47

Väri

55 = musta, 70 = vihreä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ohut merinovillasukka kiristämätön varsi”