Miesten puuvillasukat

Tältä sivulta löydät valikoimassamme olevat miesten puuvillasukat. Puuvillasukat ovat kenties perinteisimmät ja yleisimmin käytössä olevat sukat. Eikä mikään ihme, sillä puuvilla on erinomainen materiaali sukkien valmistukseen sen hyvän kosteuden imukyvyn, pesunkestävyyden ja mukavuuden ansiosta. Valikoimastamme löytyvät miesten puuvillasukat ovatkin varma valinta ympärivuotiseen käyttöön.

Olemme valmistaneet kaikki valikoimamme miesten puuvillasukat laadukkaasta kampapuuvillasta, joka on tavalliseen puuvillaan verrattuna huomattavasti sileämpää ja kestävämpää. Valmistamme kaikki sukat omalla tehtaallamme Orivedellä.

Puuvillasukkien hyvien ominaisuuksien ja monikäyttöisyyden vuoksi, sukkien valinta saattaa osoittautua joskus haastavaksi. Listasimme alle kolme tapaa, joilla voit valita itsellesi tai lahjaksi sopivat miesten puuvillasukat.

3 tapaa valita sopivat miesten puuvillasukat itsellesi tai lahjaksi

Vaikeuksia valita miesten puuvillasukat? Ei hätää! Listasimme kolme erilaista tapaa, joilla saat päätöksen tehtyä. Valitse itsellesi helpoin tapa ja tilaa itsellesi tai lahjaksi sopivat miesten puuvillasukat jo tänään!

Tapa 1: Valitse sukat käyttötarkoituksen mukaan

Kun valitset miesten puuvillasukkia, ensimmäinen keino valinnan tekemiseksi on pohtia mihin käyttötarkoitukseen etsit sukkia. Valikoimastamme löydät sopivat miesten puuvillasukat niin arkikäyttöön, treeniin kuin ulkoiluun, tai vaikka lentokoneessa matkustamiseen.

Vaikka puuvillasukat ovat siitä hyvä valinta, että ne sopivat moneen käyttötarkoitukseen, sukissa on eroja paksuudessa ja varren pituudessa. Suosittelemme varrettomia puuvillasukkia sekä suosittuja jenkkisukkia arkikäyttöön, kun puolestaan hieman paksummat froteepohjaiset– sekä soft top-sukat ovat erinomaiset treeniä ja ulkoilua varten. Valikoimastamme löydät lisäksi myös lentomatkailuun sopivat tukisukat.

Ensimmäinen tapa valita miesten puuvillasukat on siis käyttötarkoituksen mukaan. Pohdi hetki tuleeko mieleesi paikka tai tilanne, jossa tulet ensisijaisesti uusia sukkiasi käyttämään, ja tee valinta sen pohjalta.

Tapa 2: Valitse sukat varren pituuden mukaan

Toisinaan sukkien käyttötarkoitus ei välttämättä ole aina selvänä mielessäsi tai haluat sukat, jotka sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Koska puuvillasukat ovat siitä hyvä valinta, että ne sopivat moneen tarkoitukseen, voit tehdä valinnan myös sukan varren pituuden mukaan. Valikoimastamme löydät puuvillasukkia varrettomista aina polvipituisiin tukisukkiin asti – ja kaikkea siltä väliltä!

Varren pituudella ei juurikaan ole väliä, mikäli käytät sukkia pääasiassa esimerkiksi matalavartisten tennareiden kanssa. Jos kengässäsi on kuitenkin korkeampi varsi, kuten esimerkiksi vaelluskengissä usein on, kannattaa sukan varren pituus olla vähintään kengän varren pituuden mittainen. Näin minimoit riskin kengän hankaamiselle ikävästi ihoa vasten. Suurimmaksi osin sukan varren pituuden valinta on kuitenkin ainoastaan mieltymyskysymys. 🙂

Tapa 3: Valitse sukat värin mukaan

Mikäli uudet sukkasi eivät tule tiettyyn käyttötarkoitukseen, eikä sukan varren pituudella ole niinkään väliä, kolmas tapa sukkien valitsemiseksi on väri. Valikoimastamme löydät perinteikkäiden mustien ja valkoisten sukkien lisäksi myös muun muassa turkooseja, vihreitä, harmaita sekä pinkkejä sukkia. Muun muassa suositut jenkkisukkamme ovat saatavilla kaksivärisenä useammassa eri sävyssä. Kurkkaa jenkkisukkien värivalikoima tästä.

Kun haluat piristää päivääsi tai vaikka muutoin yksiväristä pukeutumistasi, valitse värikkäät miesten puuvillasukat. Perinteikkäille mustille ja valkoisille sukille on aina paikkansa, mutta mitä jos tällä kertaa valitsisitkin hieman väriä elämään?

Miksi valita kotimaiset GreenGo-puuvillasukat?

GreenGo on suomalainen yritys, valmistamme kaikki valikoimassamme olevat sukat omassa tehtaassamme Orivedellä. Ostamalla kotimaassa valmistetut miesten puuvillasukat, tuet samalla suomalaista yrittäjyyttä ja olet mukana luomassa Suomeen työpaikkoja.

Kaikki valikoimassamme olevat miesten puuvillasukat ovat avainlipputuotteita ja taatusti laadukkaita ja kotimaisia. Käytämme GreenGo-sukissa ainoastaan parhaita, testattuja ja Öko-Tex 100 -standardin täyttäviä eurooppalaisia lankoja.

Katso miesten puuvillasukkavalikoimamme alta, valitse itsellesi tai lahjaksi sopivat sukat ja tee tilaus jo tänään. Tyypillinen toimitusaikamme on 2-3 arkipäivää.

Näytetään kaikki 7 tulosta