Miesten villasukat

Lämpimät ja laadukkaat miesten villasukat löydät täältä! Valmistamme kaikki villasukkamme Orivedellä, joten tuotteemme ovat avainlipputuotteita ja taatusti turvallisia.

Tutustu meidän lämpimiin miesten villasukkiin!

Miesten villasukat -valikoimamme tiivistetysti

  • JUMBO-villasukat – erinomaiset retkeilyyn
  • Paksut merinovillasukat – sopivat arkikäyttöön
  • Orivesi kaupunkivillasukat
  • Hyper-villasukat – muhkea, Norjan armeijankin suosima
  • Super-villasukat – pehmeä ja kutiamaton
  • Kotoiluvillasukat – lyhytvartinen ja kutiamaton

Sukkatehtaamme sijaitsee Orivedellä, Suomen villasukkapääkaupungissa. Lue alta, mitkä villasukat sopivat parhaiten sinulle tai lahjaksi läheiselle!

Miesten villasukat ulkoiluun

Erityisen hyvin ulkoiluun sopivia miesten villasukkia valikoimassamme ovat: JUMBO-villasukat ja paksut merinovillasukat. Myös erittäin paksut Hyper-villasukat ovat oivalliset ulkoiluun kylmillä keleillä.

JUMBO-villasukat ovat täydellinen valinta retkeilijälle, ulkoilijalle ja metsästäjälle, sillä ne istuvat hyvin jalkaan ja pysyvät paikallaan, vaikka kävelisit paljon. Miesten JUMBO-villasukat on valmistettu 50 % merinovillasta, jonka ansiosta ne ovat samaan aikaan sekä lämpimät että ohuet.

Paksut merinovillasukat ovat vastaus etsintöihisi, jos haluat miesten villasukat, jotka ovat lämpimät, mutta sen lisäksi värikkäät ja ilo silmille. Nämä miesten villasukat eivät myöskään kutita, ja ne on valmistettu 50 % merinovillasta.

Erittäin paksut Hyper-villasukat ovat nimensä mukaisesti hyperlämpimät villasukat miehelle. Tämä sukka on valikoimamme lämpöisin ja paksuin, joten jos haluat pelata varman päälle lämpimien varpaiden kanssa, tilaa nämä.

Villasukat miehelle kotoiluun ja vapaa-aikaan

Kun tarvitset miesten villasukat, jotka sopivat erityisen hyvin kotoiluun ja vapaa-aikaan, valitse valikoimastamme Super-villasukat, kotoilu-villasukat tai Orivesi-kaupunkivillasukat.

Villasukat miehelle rentoihin hetkiin ovat kiristämättömät ja mukavan pehmeät jalassa. Super-villasukkamme on pehmeä ja kutittamaton, mutta sen varteen on lisätty nikkelivapaa metallinappi, joka tuo villasukkaan omanlaistansa tyyliä. Päämateriaalina sukassa on 80 % superpesty villa, joka on kutittamaton ja huopumaton materiaali.

Kotoilu-villasukat ovat nimensä mukaisesti ihanat lämpötöppöset, jotka saattavat jopa lempeästi ohjailla sinut sohvan nurkkaan ja Netflixin ääreen… Nämä miesten villasukat ovat siis mukavuudenhaluisen valinta.

Mistä tunnistat laadukkaat miesten villasukat?

Merinovilla ja superpesty villa ovat esimerkkejä laadukkaista villalaaduista. Mitä laadukkaampaa villa on, sen pehmeämpää ja lämpimämpää se on. Ja ennen kaikkea, laadukas villa ei kutita.

Käytämme sukissamme ainoastaan mulesing-vapaata merinovillaa ja kaikki lankamme tulevat eurooppalaisista, sertifioiduista tehtaista.

Orivesi on Suomen villasukkapääkaupunki – osta kotimaiset miesten villasukat täältä!

Orivesi on Suomen virallinen villasukkapääkaupunki, joten on enemmän kuin perusteltua ostaa miesten villasukat juuri meiltä. Viralliset Orivesi-kaupunkivillasukat on suunnitellut JonSukkien kehittäjä Jonna Kalliomäki, ja sukissa toistuvat Oriveden brändivärit.

Kuten tämän sivun valikoimastamme huomaat, me valmistamme Oriveden tehtaallamme toki myös muunlaisia villasukkia. Nappaa itsellesi tai läheisellesi sopivimmat ostoskoriin, ja voit tältä talvelta unohtaa villasukkien kutomisen.

Ostamalla miesten GreenGo-villasukat, olet mukana luomassa Suomeen työpaikkoja

GreenGo on täysin suomalainen yritys, valmistamme kaikki valikoimassamme olevat sukat omassa tehtaassamme Orivedellä. Ostamalla kotimaassa valmistetut naisten urheilusukat, tuet samalla suomalaista yrittäjyyttä ja olet mukana luomassa Suomeen työpaikkoja.

Kaikki valikoimassamme olevat miesten villasukat ovat avainlipputuotteita ja taatusti laadukkaita ja kotimaisia.

GreenGo-villasukat – ympäristöystävällisyys kiinteä osa tuotantoprosessia

Käytämme GreenGo-sukissa ainoastaan parhaita, testattuja ja Öko-Tex 100 -standardin täyttäviä eurooppalaisia lankoja. Meille on tärkeää, että sukkiemme tuotantoprosessi pysyy ympäristöystävällisenä alusta loppuun saakka.

Kaikki sukissa käyttämämme langat ovat testattuja ja huolellisesti valittuja, eikä niihin ole lisätty terveydelle haitallisia lisä- tai käsittelyaineita.

Katso miesten villasukkavalikoimamme alta, valitse itsellesi tai lahjaksi sopivat sukat ja tee tilaus jo tänään. Tyypillinen toimitusaikamme on 2–3 päivää.

Näytetään kaikki 6 tulosta