Naisten merinovillasukat

Naisten merinovillasukat ovat yksiä suosituimmista naisten sukistamme! Merinovilla on lämmin ja tehokkaasti kosteutta siirtävä 100 % luonnonmateriaali. Se tuntuu miellyttävältä iholla ja toimii niin kesä- kuin talvisäässä.

Tältä sivulta löydät valikoimassamme olevat naisten merinovillasukat. Käytämme sukissamme ainoastaan mulesing-vapaata merinovillaa! Valmistamme kaikki naisten merinovillasukat omalla tehtaallamme Orivedellä. Lue alta parhaat vinkit miksi kannattaa valita kotimaiset merinovillasukat naiselle ja miten valitset itsellesi tai lahjaksi sopivat sukat!

3 syytä valita kotimaiset naisten merinovillasukat

GreenGo-merinovillasukat naiselle ovat luonnonmukainen ja ympäristöystävällinen valinta

Merinovilla on 100 %:sti luonnonmateriaali, jota saadaan pelkästään alusvillaa tuottavista merinolampaista. Merinolampaiden villa on kehittynyt nykyiseen muotoonsa ajan saatossa ja sen ansiosta ne pärjäävät vaihtelevissa olosuhteissa aina talven paukkupakkasista kesän helteisiin. Sama pätee tietysti myös merinovillasta valmistettuihin sukkiin ja muihin vaatteisiin, joten ei mikään ihme, että merinovilla on niin suosittu materiaali! Merinovillamme on mulesing-vapaata. 

Meille GreenGo:lla on tärkeää, että sukkiemme tuotantoprosessi pysyy ympäristöystävällisenä alusta loppuun saakka, siksi käytämme GreenGo-sukissa ainoastaan eurooppalaisia lankoja. Kaikki sukissa käyttämämme langat ovat testattuja ja huolellisesti valittuja sekä täyttävät Öko-Tex 100 -standardin. Lankoihin ei ole lisätty terveydelle haitallisia lisä- tai käsittelyaineita.

Merinovillasukat soveltuvat moneen käyttötarkoitukseen

Merinovilla on suosittu materiaali erityisesti vaellus- ja ulkokäyttöön tarkoitettujen sukkien, villapaitojen, asusteiden ja alusvaatteiden valmistamiseksi. Syy suosioon on ilmeinen: merinovillasta valmistetut tuotteet ovat pehmeitä, hyvin hengittäviä, kosteutta siirtäviä ja pysyvät mukavan tuntuisina myös kosteana. Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen, joka estää tehokkaasti hajuja aiheuttavien bakteerien muodostumista. Näin merinovillasukkia käyttäessä jalat pysyvät kuivana ja raikkaana koko päivän!

Merinovillan moninaisten ominaisuuksien ansiosta, merinovillasukat sopivat loistavasti naisille niin urheiluun, ulkoiluun, työntekoon kuin vapaa-aikaankin. Koska merinovilla on lämmin mutta hyvin hengittävä materiaali, voit käyttää sitä niin kesällä kuin talvella.

Merinovilla sopii herkällekin iholle

Kutittaako tavallinen villa yleensä ihoasi? Merinovilla voi olla sinulle sopiva ratkaisu! Aito ja laadukas merinovilla on lämmin, tehokkaasti kosteutta siirtävä ja kestävä materiaali, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Merinovilla ei villan tapaan kutita ihoa ja sopii usein myös herkkäihoisille käyttäjille. Mikäli etsit lämmintä vaihtoehtoa kutittavien villasukkien tilalle, suosittelemme tutustumaan merinovillasukkiin!

Näin valitset itsellesi tai lahjaksi sopivat naisten merinovillasukat

1. Valitse merinovillasukille oikea koko

Monesti sukkien koot on ilmoitettu neljän numeron välein, esimerkiksi 35-39. Emme kuitenkaan usko, että näin laajalla kokoskaalalla varustetut sukat voisivat istua täydellisesti eri kokoisiin jalkoihin. Siitä syystä olemme GreenGo:lla panostaneet kokotaulukkoon ja voitkin valita sukat kahden numeron välein, esimerkiksi 37-38. Kun sukat ovat oikean kokoiset, ne eivät lähde kertymään rullalle tai purista, vaan tuntuvat mukavilta jaloissa.

2. Valitse sopiva merinovillasukan malli käyttötarkoituksen mukaan

Merinovillasukat sopivat moneen käyttötarkoitukseen niiden kevyen, kosteutta siirtävän, nopeasti kuivuvan ja lämmittävän ominaisuutensa ansiosta. Laajasta naisten merinovillasukkavalikoimastamme löydät laadukkaat merinovillasukat niin kesähelteille kuin talven paukkupakkasille. Vaikka merinovillasukat sopivat ympärivuotiseen käyttöön, suosittelemme valitsemaan sukkaparin sen ensisijaisen käyttötarkoituksen mukaan.

Valikoimastamme löydät ohuita, froteepohjaisia sekä paksuja merinovillasukkia. Ohuet merinovillasukat sopivat hyvin kesäkäyttöön arkisukiksi tai vaikka paksumman merinovillasukan alle alussukaksi, jos kaipaat lisälämmikettä jaloillesi. Froteepohjaiset merinovillasukat soveltuvat puolestaan erinomaisesti hiihtomonoihin tai vaelluskenkiin. Paksut merinovillasukat sen sijaan ovat omiaan lämpöä vaativiin ääriolosuhteisiin tai muuten vain herkästi palelevia jalkoja lämmittämään.

3. Valitse kärkisaumattomat naisten merinovillasukat

Kaikki naisten merinovillasukkamme ovat kärkisaumattomia, joka mahdollistaa sukan joustavuuden ja istuvuuden. Saumattomat sukat eivät paina tai purista jalkaasi eivätkä ala hiertämään päkijöidesi kohtalta edes kenkää käytettäessä. Saumaton sukka on paras valintasi, kun haluat antaa jalallesi sen tarvitseman liikkumatilan.

Valitse alta itsellesi tai lahjaksi sopivat naisten merinovillasukat ja tee tilaus jo tänään. Tyypillinen toimitusaikamme on 2-3 arkipäivää.

Näytetään kaikki 24 tulosta