Hopeasukat

Sukkavalikoimastamme löydät myös jalkojasi hellivät puuvillaiset tai merinovillaiset hopeasukat! Valmistamme kaikki sukkamme Oriveden tehtaallamme, joten tuotteemme ovat laadukkaita ja turvallisia avainlipputuotteita.

GreenGo-hopeasukat ovat huipputuote herkkäjalkaisille, sillä ne ovat antibakteeriset ja hajuttomat eivätkä kiristä jalassa. Hopeasukkiemme päämateriaalina on joko merinovilla tai puuvilla. Molemmat hopeasukat sisältävät myös elastaania, mikä takaa hyvän istuvuuden.

Kenelle hopeasukat sopivat?

GreenGo-hopeasukat on suunniteltu jalkojesi parhaaksi. Hopeasukat vähentävät jalkojen turvotusta ja hikoilua. Ainutlaatuisen materiaalin ansiosta hopeasukat ovat antistaattiset ja vähentävät hankaussähkön aiheuttamia sähköiskuja.

 1. Diabetes
  Hopeasukat sopivat hyvin esimerkiksi diabeetikolle, sillä ne auttavat pitämään diabeteksen aiheuttamat haavaumat puhtaampana. Sukissa käytetään puhdasta hopeaa eli ne sopivat erittäin hyvin myös allergisille.
 2. Ihopsoriasis
  Hopeasukkia voidaan käyttää myös ihopsoriasiksen hoidon tukena, sillä hopeasukat eivät kutise jalassa.
 3. Hikoilevat jalat
  Hikoilevista jaloista kärsiville hopeasukat ovat loistava valinta, koska hopeasukkien lämmönvaihtelu ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Hopeasukat ovat kesällä viileät ja talvella lämpimät.

Puuvillaiset vai merinovillaiset hopeasukat?

Hopea-puuvillasukat (75 % puuvilla, 15 % polyamidi, 5 % hopea, 5 % elastaani)

Valitse puuvillaiset hopeasukkamme, jos etsit sukkaa, jotka ovat mukavat, kestävät hyvin pesua sekä imevät kosteutta. Käyttämämme laadukas puuvilla on luonnonkuitu, joka sopii usein myös kaikkein herkkäihoisimmillekin käyttäjille, sillä se ei kutita.

Hopea-merinovillasukat (75 % merinovilla, 15 % polyamidi, 5 % hopea, 5 % elastaani)

Valitse merinovillaiset hopeasukkamme, jos etsit erityisesti lämpimiä sukkia, jotka siirtävät nihkeyden ja kosteuden pois iholtasi. Me GreenGo:lla käytämme ainoastaan mulesing-vapaata merinovillaa, joten näitä sukkia käytät hyvillä mielin.

Merinovilla on miellyttävän lämmin ja nopeasti kuivuva materiaali, ja se sopii erityisen hyvin ulkoiluun ympäri vuoden. Merinovillainen hopeasukkamme on mukavan ohut, joten se mahtuu sujuvasti myös kävelykenkään.

Oikea koko varmistaa hopeasukan hyvän istuvuuden

Et luultavasti osta itsellesi housuja, joiden koko on XS-L? Isolla kokohaitarilla valmistetut housut eivät istu kunnolla kenellekään, sillä niiden kaavoissa on pitänyt tehdä kompromisseja.

Samasta syystä me GreenGo:lla valmistamme sukkia tiiviillä kokotaulukolla, ja sukkiemme koot on porrastettu vain parin koon välein (esim. 39–40). Sukka pysyy jalassa parhaiten silloin, kun se on oikean kokoinen. Haluamme tarjota sinulle niin hyvin istuvat hopeasukat, että et edes huomaa niitä jalassasi.

3 syytä valita kotimaiset GreenGo-hopeasukat

 1. Hopeasukat ovat antibakteeriset
  Aitoa hopeaa sisältävä antibakteerinen materiaali estää bakteerien muodostumista. Siksi hopeasukat ovatkin loistotuote esim. diabeetikoille.
 1. Hopeasukat ovat hajuttomat
  Hopeasukkien sisältämä hopea poistaa ja neutraloi epämiellyttäviä hajuja. Jalat pysyvät raikkaana koko päivän.
 1. Hopeasukat eivät kiristä
  GreenGo-hopeasukkien kiristämätön varsi sopii myös turvonneille jaloille. Saumaton kärki takaa, etteivät hopeasukat ala hiertää.

Kotimaiset hopeasukat ovat kestävä valinta

GreenGo-hopeasukat – ympäristöystävällisyys on kiinteä osa tuotantoprosessiamme

Käytämme kaikissa GreenGo-sukissa ainoastaan parhaita, testattuja ja Öko-Tex 100 -standardin täyttäviä eurooppalaisia lankoja. Meille on tärkeää, että sukkiemme tuotantoprosessi pysyy ympäristöystävällisenä alusta loppuun saakka.

Kaikki sukissa käyttämämme langat ovat testattuja ja huolellisesti valittuja, eikä niihin ole lisätty terveydelle haitallisia lisä- tai käsittelyaineita.

Ostamalla GreenGo-hopeasukat, olet mukana luomassa Suomeen työpaikkoja

GreenGo on täysin suomalainen yritys. Valmistamme kaikki valikoimassamme olevat sukat omassa tehtaassamme Orivedellä. Ostamalla kotimaassa valmistetut hopeasukat, tuet samalla suomalaista yrittäjyyttä ja olet mukana luomassa Suomeen työpaikkoja.

Kaikki valikoimassamme olevat hopeasukat ovat avainlipputuotteita ja taatusti laadukkaita ja kotimaisia.

Katso hopeasukkien vaihtoehdot alta, ja valitse itsellesi tai lahjaksi sopivat sukat. Tee tilaus jo tänään! Tyypillinen toimitusaikamme on 2–3 arkipäivää.

Näytetään kaikki 3 tulosta