Naisten villasukat

Laadukkaat ja lämpimät villasukat naiselle löydät täältä! Valmistamme kaikki villasukkamme Orivedellä, joten tuotteemme ovat avainlipputuotteita ja taatusti turvallisia.

Tutustu meidän lämpimiin sukkiin naisille!

Naisten villasukat -valikoimamme tiivistetysti

  • JUMBO-villasukat – erinomaiset retkeilyyn
  • Paksut merinovillasukat – sopivat arkikäyttöön
  • Kotoiluvillasukat – lyhytvartinen ja kutiamaton

Sukkatehtaamme sijaitsee Orivedellä, Suomen villasukkapääkaupungissa. Lue alta, mitkä villasukat sopivat parhaiten sinulle tai lahjaksi läheiselle!

Suhtaudumme villantuotantoon vastuullisesti, joten käytämme sukissamme ainoastaan mulesing-vapaata merinovillaa ja kaikki lankamme tulevat eurooppalaisista, sertifioiduista tehtaista.

Naisten villasukat ulkoiluun

Erityisen hyvin ulkoiluun sopivia naisten villasukkia valikoimassamme ovat JUMBO-villasukat ja paksut merinovillasukat

JUMBO-villasukat ovat täydellinen valinta retkeilijälle, sienestäjälle, ulkoilijalle ja metsästäjälle, sillä ne istuvat hyvin jalkaan ja pysyvät paikallaan, vaikka kävelisit paljon. Naisten JUMBO-villasukat on valmistettu 50 % merinovillasta, jonka ansiosta ne ovat samaan aikaan sekä lämpimät että ohuet sukat.

Paksut merinovillasukat ovat vastaus etsintöihisi, jos haluat värikkäät, kauniit ja lämpimät sukat naiselle. Paksut, raitaisat merinovillasukat eivät myöskään kutita, ja ne on valmistettu 50 % merinovillasta.

Kauniit villasukat naiselle hyggeilyyn ja vapaa-aikaan

Kun tarvitset naisten villasukat, jotka sopivat erityisen hyvin kodin tunnelmallisiin iltoihin tai vapaa-aikaan, valitse valikoimastamme kotoilu-villasukat.

Villasukat naiselle rentoihin hetkiin ovat kiristämättömät ja mukavan pehmeät jalassa. Super-villasukkamme on pehmeä ja kutittamaton, mutta sen varteen on lisätty nikkelivapaa metallinappi, joka tekee villasukasta tyylikkäämmän. Päämateriaalina sukassa on 80 % superpesty villa, joka on kutittamaton ja huopumaton materiaali.

Kotoilu-villasukat ovat nimensä mukaisesti ihanat lämpötöppöset, jotka saattavat jopa lempeästi ohjailla sinut sohvan nurkkaan ja Netflixin ääreen… Nämä naisten villasukat ovat siis mukavuudenhaluisen valinta.

Mistä tunnistat laadukkaat naisten villasukat?

Merinovilla ja superpesty villa ovat esimerkkejä laadukkaista villalaaduista. Mitä laadukkaampaa villa on, sen pehmeämpää ja lämpimämpää se on. Ja ennen kaikkea, laadukas villa ei kutita.

Käytämme sukissamme ainoastaan mulesing-vapaata merinovillaa ja kaikki lankamme tulevat eurooppalaisista, sertifioiduista tehtaista.

Orivesi on Suomen villasukkapääkaupunki – osta kotimaiset naisten villasukat täältä!

Orivesi on Suomen virallinen villasukkapääkaupunki, joten on enemmän kuin perusteltua ostaa naisten villasukat juuri meiltä. Viralliset Orivesi-kaupunkivillasukat on suunnitellut JonSukkien kehittäjä Jonna Kalliomäki, ja sukissa toistuvat Oriveden brändivärit. Meidän tehtaaltamme voit tilata Orivesi-villasukat helposti ja nopeasti, jos tuntuu, että kutominen ei ole ihan sinun juttusi. <3

Kuten tämän sivun valikoimastamme huomaat, me valmistamme Oriveden tehtaallamme toki myös muunlaisia villasukkia. Nappaa itsellesi tai läheisellesi sopivimmat ostoskoriin, ja voit tältä talvelta unohtaa villasukkien kutomisen.

Ostamalla naisten GreenGo-villasukat, olet mukana luomassa Suomeen työpaikkoja

GreenGo on täysin suomalainen yritys, valmistamme kaikki valikoimassamme olevat sukat omassa tehtaassamme Orivedellä. Ostamalla kotimaassa valmistetut naisten urheilusukat, tuet samalla suomalaista yrittäjyyttä ja olet mukana luomassa Suomeen työpaikkoja.

Kaikki valikoimassamme olevat naisten villasukat ovat avainlipputuotteita ja taatusti laadukkaita ja kotimaisia.

GreenGo-villasukat – ympäristöystävällisyys kiinteä osa tuotantoprosessia

Käytämme GreenGo-sukissa ainoastaan parhaita, testattuja ja Öko-Tex 100 -standardin täyttäviä eurooppalaisia lankoja. Meille on tärkeää, että sukkiemme tuotantoprosessi pysyy ympäristöystävällisenä alusta loppuun saakka.

Kaikki sukissa käyttämämme langat ovat testattuja ja huolellisesti valittuja, eikä niihin ole lisätty terveydelle haitallisia lisä- tai käsittelyaineita.

Katso naisten villasukkavalikoimamme alta, valitse itsellesi tai lahjaksi sopivat sukat ja tee tilaus jo tänään. Tyypillinen toimitusaikamme on 2–3 päivää.

Näytetään kaikki 6 tulosta