Merinovillasukat 2–3 arkipäivän toimitusajalla

Merinovillasukat, nuo arjen pelastajat ja sukkalaatikon moniottelijat!

Merinovillasukat pitävät varpaasi lämpiminä ja kuivina viileällä kelillä, ja toisaalta viilentävät ja vähentävät hikoilua lämpimällä säällä. Valikoimastamme löydät niin paksuja ja superlämpimiä, kuin ohuita ja siistejä, kävelykenkään sopivia merinovillasukkiakin.

Me GreenGo:lla käytämme ainoastaan mulesing-vapaata merinovillaa. 

Kaikki sukkamme valmistetaan Suomessa, joten ostamalla meiltä olet mukana luomassa lisää työpaikkoja kotimaahan!

Suosituimmat merinovillasukkamme - näitä asiakkaamme tilaavat nyt paljon

Paksut merinovillasukat

Hemmottele herkästi palelevia jalkoja paksuilla merinovillasukilla.

Paksut merinovillasukat sopivat erittäin hyvin käytettäväksi esimerkiksi saappaassa tai muussa väljässä kengässä, mutta yhtä hyvin kruunaat niiden avulla lokoisan Netflix-maratonin sohvan nurkassa.

Tässä valikoimamme paksuimmat ja lämpimimmät merinovillasukat!

nuotio fiilis

Ohuet merinovillasukat

Merinovilla materiaalina yhdistetään usein luonnossa reippailuun, mutta merinovillasukat toimivat kuitenkin myös erinomaisesti kävelykengissä, toimistokäytössä tai ihan vaan vapaa-ajan vietossa.

Jos etsit merinovillasukkia päivittäiseen käyttöön, valitse joku seuraavista. Nämä ovat valikoimamme ohuempia merinovillasukkia!

ohuet merinovillasukat

Tekniset merinovillasukat

Valmistamme myös teknisiä merinovillasukkia, jotka ovat parhaimmillaan esimerkiksi talviurheilulajeissa ja vaelluskengissä.

Teknisiä merinovillasukkiamme löydät sekä nilkka- että polvipituisina, niissä on merinovillafroteepohja sekä säärtä suojaavat ja lämmittävät pehmikkeet.

Thermocool-merinovilla froteesukat

Merinovillasukkiemme salaisuus on erityisen tarkka kokotaulukko

Kuvittele jalkaasi lämpimän villaisat sukat, joissa sukan kärkeen ei ilmaannu epäsiististi lörpöttävää liikatilaa. Entäpä miltä tuntuu ajatus sukista, joiden kantapää ei nouse akillesjänteen yläpuolelle eikä myöskään valu jalkapohjan alle?

Kuvittelit juuri jalkaasi GreenGo-merinovillasukat! Tärkeintä on siis valita oikea sukkakoko.

Valmistamme sukkamme tarkkaan eritellyn kokotaulukon mukaan, sillä ”yhdenkoon” sukka ei istu kenenkään jalkaan kunnolla.

Kokonumerointi villa- ja froteesukissamme
• 34–36
• 37–39
• 40–42
• 43–45
• 45–47

Mikä näistä on paras sinun jalkaasi? Vai valitsetko sukkia lahjaksi läheisellesi? Kurkkaa vaikka kengänpohjasta oikea koko, niin lahjahankintasi ei voi mennä pieleen. 😉

Miksi valitsisit juuri GreenGo-merinovillasukat?

  1. Käytämme ainoastaan mulesing-vapaata merinovillaa.
  2. Kaikki sukissa käyttämämme langat ovat turvallisia, testattuja, Öko Tex 100 -standardin täyttäviä eurooppalaisia lankoja.
  3. Valmistamme kaikki sukkamme omassa tehtaassamme Suomessa, Pirkanmaan Orivedellä.
  4. Kokotaulukkomme on tarkka, joten sukkamme istuu jalkaasi hyvin.
  5. Toimitamme tuotteesi 2–3 arkipäivässä.
  6. Yli 50 € tilaukset saat ilman postikuluja!
jumbo_villasukat

Miksi merinovillasukat toimivat käytössä ympäri vuoden?

Merinovilla on hengittävä luonnonmateriaali, eikä se siksi tunnu hikistäkään ihoa vasten kostealta. Merinovilla voi imeä jopa 20–30 % kosteutta itseensä ennen kuin se alkaa menettää käyttömukavuuttaan. Koska merinovilla myös kuivuu nopeasti, et todennäköisesti edes ehdi huomata sukkien kostumista.

Koska merinovillasukat hengittävät niin hyvin, niiden käyttökausi ei rajoitu ainoastaan talvipakkasille, vaan voit käyttää niitä ympäri vuoden. Valitse kesäkäyttöön valikoimamme ohuempia merinovillasukkia!

Miksi merinovillasukat eivät haise?

Merinovillasukat pysyvät hajuttomana nopean kuivumisensa ja antibakteerisuutensa ansiosta. Merinokuitu reagoi hapen haihduttaen hajumolekyylit – pelkkä tuulettaminen siis usein riittää merinovillavaatteen puhtaanapitoon. Merinovillasukkien pesua suosittelemme kyllä esimerkiksi hikisen liikunnan jälkeen, mutta joka päivä niitä ei normaalissa arjen käytössä tarvitse pestä.

Merinovillasukat pysyvät myös parempana vähemmillä pesukerroilla. Kun peset sukat, käännä ne nurinpäin, käytä pesukoneesi villaohjelmaa ja vain 30 asteen pesulämpötilaa.