Varreton puuvillasukka

Hengittävä Kestävä Sportti
Paksuus: light

(9 tuotearviota)

4,20 

Puuvillasukka ei juuri esittelyjä kaipaa! Se löytyy takuuvarmasti jokaisesta sukkalaatikosta ja hyvästä syystä. Mukavan pehmeä ja juuri paksuudeltaan sopiva puuvillasukka on huomaamaton jalassa ja sopii siksi erinomaisesti tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Varrettomasta mallista on tullut pikkuhiljaa suosikki niin miesten kuin naisten keskuudessa. Laadukkaat ja kestävät puuvillasukkamme on valmistettu Oriveden-tehtaallamme, joten hankkimalla GreenGo-puuvillasukat tuet myös suomalaista työtä!

Varrettomat puuvillasukat – miksi ne ovat niin hyvät?

Varrettomat puuvillasukat ovat ilmiönä varsin uusi, mutta niiden yleistyttyä niistä on tullut vähintään yhtä suosittuja kuin varrellisistakin. Mikä niissä on niin hyvää, ja miksi ne tulee napattua sukkalaatikosta päivä toisensa perään?

Varrettomat puuvillasukat ovat tyylitietoisen valinta
Varrellisille sukille on oma paikkansa ja aikansa, mutta esimerkiksi lenkkipolulle, squashkentälle, tai ryhmäliikuntatunnille ne voivat tuntua liian pitkiltä eivätkä ole luontainen osa asukokonaisuutta. Näissä tilanteissa varreton sukka on ehdottomasti paras valinta!

Viime aikoina suosioon ovat nousseet myös housut, joissa nilkkaosa jää paljaaksi. Käyttämällä mielikuvitusta ja yhdistämällä nilkan paljastavat housut vaikkapa mokkasiineihin voit luoda todella trendikkäitä tyylikokonaisuuksia!

Ihanaa kepeyttä paksujen sukkien vastapainoksi
Pitkän työpäivän tai ulkoilureissun jälkeen monelle tulee tunne, että jalkojen tekee mieli antaa levätä ja tuulettua oikein kunnolla.

Silloin on parasta laittaa ylle mukavat vaatteet ja pukea jalkaan kevyet puuvillasukat. Ne tarjoavat puuvillalle tuttua hengittävyyttä olemalla kuitenkin sopivalla tavalla tukevat Y-muotoisen kantapääkavennuksen ansiosta.

Hengittävä ja ihoystävällinen, jokapäiväinen luottosukka
Puuvilla on esimerkiksi keinokuituseoksia huomattavasti hengittävämpi vaihtoehto, joka tekee niistä kepeät ja puristamattomat. Luonnonmukaisena materiaalina puuvilla on myös iholle erittäin ystävällinen, ja sopii siksi erityisen hyvin herkkäihoisille ja allergikoille.

Kaiken kaikkiaan puuvillasukka on yksinkertaisuudessaan ja mukavuudessaan se sukka, joka tulee etsittyä jalkaan lähes jokainen päivä. Voit käyttää puuvillasukkia päivästä toiseen ja päivän päätteeksi heittää ne pesuun, jonka jälkeen ne palvelevat sinua aina uudelleen.

Kaiken lisäksi puuvillaa on helppo kierrättää – elinkaarensa lopussa sukat voidaan käyttää uudestaan puuvillakuituina, jolloin vanhatkin sukat saavat kokonaan uuden elämän. Valitse kattavista väri- ja kokovalikoimista mieleisesi!

Materiaali: 70 % puuvillaa, 25 % polyamidia ja 5 % elastaania

Kuvaus

Varrettomien puuvillasukkien jalkaterällä oleva joustava kuvioneulos yhdessä Y:n muotoisen kantapääkavennuksen kanssa saa sukat istumaan jaloissasi täydellisesti. Kärkisaumattomuus ja joustava elastaani lisäävät sukkien käyttömukavuutta ja pikeeneulosresori antaa niille tyylikkään viimesilauksen. Tästä huippumukavat luottosukat jokaista päivääsi ilahduttamaan.

Materiaali: 70% puuvilla, 25% polyamidi, 5% elastaani

Lisätiedot

Paino 0,090 kg (kilogramma)
Koko

34-36, 37-38, 39-40, 41-42, 43-44, 45-47

Väri

musta, harmaa, valkoinen, pinkki, turkoosi

9 arviota tuotteelle Varreton puuvillasukka

 1. Eeva Rosenqvist (varmistettu kirjoittaja)

  Oikean kokoinen ja pysyy jalassa

 2. Taina (varmistettu kirjoittaja)

  Miellyttävä jalassa ja pysyy hyvin.

 3. Mika Rantala (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä hinta laatu suhde.

 4. Jyri Mäkelä (varmistettu kirjoittaja)

  Sopii jalkaan kuin valettu.

 5. Marja-Leena Lehti (varmistettu kirjoittaja)

  Erinomainen kesäsukka

 6. Nea (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan parhaita sukkia mitä olen käyttänyt. Pysyvät erinomaisesti jaloissa. Mukavat.

 7. Katriina (varmistettu kirjoittaja)

  Todella muellyttävät kesäsukat, jotka pysyy hyvin jalassa.

 8. Katriina (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvät kesäsukat jotka pysyy jalassa hyvin.

 9. Jouko Rimpilä (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin hyvät sukat, ei hikoile ja pysyy napakasti paikoillaan

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *