Ohuet Bambusukat

5,30 

Erittäin pehmeät bambu-sukat hellivät jalkojasi. Bambu-sukkien materiaali on luonnostaan antibakteerinen toisin sanoen se pitää hajut loitolla. Sukat tuntuvat myös viileiltä koska bambuviskoosi imee ja haihduttaa pois kosteuden. Bambusukissa on joustava varsi joten sukat on erittäin helppo pukea ja niissä on myös varpaita painamaton saumaton kärki.

 

3 hyvää syytä hankkia bambuviskoosista valmistetut sukat

 

Bambuviskoosissa yhdistyy monta ihanaa ominaisuutta, joita yleensä löytyy vain kalliimmista materiaaleista. Kurkkaa alta kolme seikkaa, miksi meidän mielestämme bambuviskoosista valmistetut sukat ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu!

1. Bambun kasvatus ja käyttö on luonnolle ystävällistä

Bambu kasvaa niin hurjaa tahtia, että sitä on vaikea uskoa. Jotkut bambulajikkeet kasvavat jopa kokonaisen metrin päivässä, joka takaa sen, että kerran leikattu bambumetsä kasvaa hyvin nopeasti uudelleen käyttömittaiseksi. Myöskään uudelleenistutusta ei tarvita.

Hurjan kasvunopeuden lisäksi bambuun liittyy myös muita luonnonmukaisuutta edistäviä seikkoja, kuten puuvillan kasvatukseen verrattuna vähäinen vedentarve. Lisäksi bambu kasvaa luonnossa hyvin aivan itsekseen – maaperää ja ympäristöä rasittavia lannoitteita ja torjunta-aineita ei tarvita.

2. Bambusukat pitävät jalat ihanan raikkaina ja kuivina

Monet käyttävät ohuita sukkia sellaisenaan esimerkiksi toimistolla tai muissa tilaisuuksissa, joissa jalkineita pidetään jalassa pitkiäkin aikoja. Tällaisissa tilanteissa jalka alkaa usein hikoamaan nopeasti, jonka takia oikeanlaisen sukan valinta on erityisen tärkeää.

Kuten merinovilla, bambuviskoosi on luonnollisesti tehokas siirtämään kosteutta iholta pois. Kun kosteus pääsee siirtymään iholta ja itse tekstiilistä pois, sukat eivät ala haisemaan vaan pysyvät raikkaina ja kuivina pitkinäkin päivinä.

3. Bambuviskoosi on luonnonmukainen vaihtoehto herkälle iholle

Bambuviskoosi on myös herkempi-ihoisen paras kaveri. Se on antibakteerinen materiaali, joka tarkoittaa sitä, etteivät bakteerit pääse lisääntymään itse tekstiilissä. Erilaisten bakteerien kasvu ja leviäminen nimenomaan aiheuttavat epämiellyttäviä hajuja ja pääsevät ärsyttämään ihoa, jonka takia monet suosivatkin sen estäviä bambuvaatteita – sukat mukaan lukien!

Lisäksi saumaton kärki tekee niistä entistä mukavammat jalassa!

Materiaalit: 80 % bambuviskoosi, 15 % polyamidi ja 5 % elastaani.

Tuotetunnus (SKU): 1019B Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Lisätiedot

Paino 0,09 kg (kilogramma)
Koko

36-38, 39-41, 42-44, 45-47

Väri

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ohuet Bambusukat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *