Boxerit

(6 tuotearviota)

6,00 

Boxerit ovat jokaisen miehen vaatekaapin tärkeimpiä vaatekappaleita. Kun aamulla vetää jalkaan laadukkaat, mukavat ja hengittävät boxerit, tulee päivästä piirun verran parempi! GreenGon boxerit on suunniteltu ennen kaikkea kestävyys ja mukavuus edellä. Lue alta siitä, kuinka olemme luoneet parhaat perusboxerit, jotka kestävät kovaa käyttöä vuodesta toiseen!

Tuotetunnus (SKU): BOXER Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kestävät boxerit tehdään kunnon materiaaleista

Kaikista kestävimmät boxerit saadaan valitsemalla niiden pohjaksi oikea materiaalisekoitus, kuten polyesterin ja elastaanin yhdistelmä. Saatat olla vannoutunut puuvillasukkien ystävä, mutta boxerien kohdalla se ei ole välttämättä paras materiaalivaihtoehto. Boxerien pinnat nimittäin hiertyvät toisiaan vastaan ja saavat osakseen jatkuvasti pientä hikoilua, joka haurastuttaa puuvillaa. Kun materiaalit ovat haurastuneet tarpeeksi pitkään, kangas saattaa jopa revetä.

GreenGo:n boxerit ovat 89 % polyesteria ja 11 % elastaania. Se tekee boxereista kestävät ja pitkäikäiset vaativammassakin käytössä!

 

Resepti maailman parhaille boksereille on tässä!

Sellaiset boxerit, jotka pukee ilolla joka aamu jalkaansa, ovat yhdistelmä hyväksi todettua leikkausta ja parhaita materiaaleja. GreenGo:n boxereissa yhdistyvät ominaisuuksista molemmat ja siksi ne tuleekin poimittua alusvaatelokerosta päivä toisensa jälkeen.

 

Huippuunsa viimeistelty leikkaus luo pohjan parhaille boxereille

Äkkiseltään saattaa luulla, että kaikki boxerit ovat leikkaukseltaan samanlaisia. Niin ei kuitenkaan ole – toisissa esimerkiksi lahkeen mitta saattaa olla huomattavasti pidempi kuin toisissa.

GreenGo:n boxereissa lahje on sopivan lyhyt; näin vältytään siltä, että lahje lähtisi rullautumaan ylös ja aiheuttamaan epämiellyttävää hankausta ja painon tunnetta reisiin. Toisaalta lahje ei myöskään ole niin lyhyt, että yläreiteen pääsisi esimerkiksi pakkanen puremaan talvikeleillä.

 

Huippulaadukkaat materiaalit ovat edellytys boxereiden pitkäkestoisuudelle ja mukavuudelle

Loppuun asti harkitun leikkauksen lisäksi ylivertaisten boxereiden reseptiin kuuluu oikeat materiaalivalinnat. Pääosin polyesterista koostuva materiaalisekoitus sopii erinomaisesti jokapäiväisen käytön lisäksi esimerkiksi urheiluun, sillä hankauksenkeston lisäksi se siirtää tehokkaasti kosteutta nivusten alueelta.

Ripaus elastaania kruunaa yhdistelmän; sen ansiosta boxerit tuntuvat tukevilta olematta kuitenkaan puristavat. Elastaani on tärkeässä roolissa myös siksi, että se palauttaa boxerit ryhdikkääseen muotoon jokaisen pesu- ja käyttökerran jälkeen. Jokainen mies sen tietää – mikään ei tunnu inhottavammalta kuin huonosti istuvat alusvaatteet!

 

Saumattomuus viimeistelee boxereiden kokonaisuuden

Tämä saattaa tulla monelle miehelle suorastaan uutisena, mutta saumojen määrä on oleellinen osa boxereiden mukavuutta! Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että mitä vähemmän saumoja, sitä mukavammat ne ovat jalassa. GreenGo:n boxereissa saumoja on tavallistakin vähemmän ja kaikista välttämättömimmistä saumoista on tehty hyvin huomaamattomat. Boxerit ovat siis äärimmäisen mukavat ja kaiken lisäksi hyvän näköiset päällä!

Kokonaisuuden kruunaa vuorattu etumus, joka luo ylimääräisen kerroksen lämpöä ja tukevuutta. Juuri enempää ei voi boxereilta pyytää!

 

Boxereiden koot

Boxereissa on kokovaihtoehtoja reippaasti ja jokaiselle miehelle löytyy varmasti sopiva! Koot ovat asteikolla M – XXL ja värinä aina toimiva, klassinen musta. Nämä boxerit on helppo antaa vaikka lahjaksi! Löydät myös tarkan kokotaulukon täältä, jos jäit pohtimaan kahden koon välillä.

Materiaali: 89 % polyesteri 11 % elastaani

Väri: musta

Lisätiedot

Paino 0,120 kg
Koko

S, M, L, XL, XXL

Väri

55 musta, 62 sininen, 83 harmaa

6 arviota tuotteelle Boxerit

 1. Marja

  Mahtava materiaali. Boxerit ovat kuin uudet lukuisten pesukertojen jälkeen.

 2. Tiina

  Aivan uskomattoman pehmeät! Ihana materiaali!

 3. Tuulia

  Ostin miehelleni viime syksynä varainhankinnan kautta. Monien käyttökertojen jälkeen ovat edelleen kuin uudet eikä nypyn nyppyä!

 4. Juuso Valkeejärvi (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat käyttämäni bokserit. Yli vuoden käytön jälkeen edelleen pehmeät.

 5. Susanna (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin miehelleni kokeeksi boxerit muun tilauksen yhteydessä. Mies sattui olemaan silloin matkoilla, joten piilotin kalsarit hänen laatikkoonsa. Palauttaan hän pani ne jalkaansa tajuamatta, että kyseessä on uudet kalsarit. Pian hän kysyi minulta, että ”MISTÄ sä olet tällaiset löytänyt? Siis maailman paras malli ja ihanan pehmeät! Kiitos rakas!” Seuraavassa tilauksessa ostan kolmet lisää.

 6. Marko Vaarala (varmistettu kirjoittaja)

  Pehmeät ja hyvin istuvat bokserit. Hinta suhteessa laatuun on kohdallaan. Muut bokserit jäävät kaappiin pitämättä.

Lisää arvio