Puuvillasukat

Kotimaiset puuvillasukat netistä 2–3 arkipäivän toimitusajalla. Laadukkaat puuvillasukat ovat jokaisen sukkalaatikon perusta!

Puuvillasukat ovat epäilemättä perinteisimmät ja yleisimmin käytetyt sukat, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Materiaalinsa ansiosta puuvillaiset sukat ovat mukavat jalassa. Lisäksi puuvilla takaa hyvän kosteuden imukyvyn ja pesunkestävyyden.

Valikoimastamme löydät kotimaiset puuvillasukat sekä lyhyellä että pidemmälläkin varrella.

Valmistamme kaikki puuvillasukat omalla tehtaallamme Orivedellä. Kun tilaat puuvillasukat meiltä, olet mukana luomassa työpaikkoja kotimaahan!

Suosituimmat puuvillasukat - näitä asiakkaamme tilaavat

Lyhytvartiset puuvillasukat

Lyhytvartiset puuvillasukat toimivat erityisen hyvin kesällä ja urheilussa.

Varrettomat puuvillasukat ovat erinomainen vaihtoehto myös silloin, kun haluat pukea jalkaasi mahdollisimman huomaamattomat sukat. Sukat 3/4-varrella puolestaan suojaavat akillesjännettä hiertymiltä mutta ovat kuitenkin pitkää sukkaa viileämpi vaihtoehto lämpimällä säällä ulkoillessa.

Jos etsit napakasti istuvia ja huomaamattomia puuvillasukkia, valitse joku seuraavista. Tässä ovat valikoimamme lyhytvartiset vaihtoehdot!

Varreton puuvillasukka

Valmistamme GreenGo-puuvillasukat laadukkaasta kampapuuvillasta, joka on tavalliseen puuvillaan verrattuna huomattavasti sileämpää ja kestävämpää.

Nilkkapituiset puuvillasukat

Nilkkapituisia puuvillasukkia löytyy ihan varmasti jokaisen suomalaisen sukkalaatikoista. Etsitkö sinä uusia luottosukkia? 

Sileä ja ärsyttämätön kampapuuvilla sopii yleensä herkimmällekin iholle, samalla kun nilkkaan asti ulottuva sukanvarsi tekee sukasta miellyttävän ja helpon käyttää ympäri vuoden.

Valitse jokin seuraavista sukistamme, kun etsit laadukkaita sukkia arjen moniin käyttötarpeisiin!

492PU_fiiliskuva_netti

Puuvillasukat froteepohjalla

Froteepohja lämmittää ja suojaa jalkapohjia hankaumilta ja hiertymiltä tavallista sukkaa paremmin. Froteeneulos myös imee kosteutta erityisen tehokkaasti itseensä.

Valikoimastamme löydät froteepohjaiset puuvillasukat sekä varrettomina että pidemmällä varrella. Froteepohja tuo sukkiin ihanaa extramukavuutta!

ohuet_sukat

Tilaa puuvillasukat netistä juuri sinulle sopivassa koossa

Oletpa tilaamassa puuvillasukat itsellesi tai lahjaksi, tärkeintä on valita oikea sukkakoko.

”Yhdenkoon” sukka ei istu kenenkään jalkaan kunnolla. Siksi valmistamme kaikki sukkamme tarkkaan eritellyn kokotaulukon mukaisesti.

Kun puuvillasukat ovat oikean kokoiset, niiden kärkeen ei ilmaannu epäsiististi lörpöttävää liikatilaa. Oikeankokoisten sukkien kantapää ei myöskään valu jalkapohjan alle tai nouse akillesjänteen yläpuolelle.

Kokonumerointi esim. urheilusukissamme
• 37–38
• 39–40
• 41–42
• 43–44
• 45–47
• 48–50

Kokonumerointi esimerkiksi villa- ja froteesukissamme
• 34–36
• 37–39
• 40–42
• 43–45
• 45–47

Mikä näistä on paras sinun jalkaasi? Jos valitset puuvillasukkia lahjaksi läheisellesi, kurkkaa vaikka kengänpohjasta oikea koko, niin lahjahankintasi ei voi mennä pieleen!

Miksi kannattaa valita juuri GreenGo-puuvillasukat?

  1. Valmistamme puuvillasukat pitkäkuituisesta kampapuuvillasta, joka on kestävämpää ja laadukkaampaa kuin tavallinen lyhytkuituinen karstapuuvilla.
  2. Kaikki käyttämämme langat ovat turvallisia, testattuja, Öko Tex 100 -standardin täyttäviä eurooppalaisia lankoja.
  3. Valmistamme kaikki sukkamme omassa tehtaassamme Suomessa, Pirkanmaan Orivedellä.
  4. Kokotaulukkomme on tarkka, joten sukkamme istuu jalkaasi hyvin.
  5. Toimitamme tilaamasi tuotteet 2–3 arkipäivässä.
  6. Yli 50 € tilaukset saat ilman postikuluja!
sukkaproffa

Mietitkö vielä, mitä on kampapuuvilla ja miksi sinun tulisi valita se sukkamateriaaliksi?

Puuvilla on yleisimmin käytettävä luonnonkuitu langoissa ja tekstiileissä.

Kampapuuvilla on pitkäkuituista puuvillaa, joka on mekaanisesti erotettu lyhytkuituisesta karstapuuvillasta. Tavallinen puuvilla eli karstapuuvilla on lyhytkuituista ja karkeaa verrattuna kampapuuvillaan. Sileäpintainen kampapuuvilla on paljon kestävämpää, mutta myös hieman arvokkaampaa kuin tavallinen puuvilla.

Aivan kuten tavallisen puuvillan, myös kampapuuvillan hyviä ominaisuuksia ovat hyvä kosteuden imukyky, lujuus ja pesunkestävyys. Materiaalina puuvilla tuntuu mukavalta ihoa vasten.

Kampapuuvillaiset sukat ovat varma valinta ympärivuotiseen käyttöön.