Kotimaiset villasukat netistä nopealla 2-3 arkipäivän toimituksella

Jos haluat löytää täydelliset villasukat netistä ja saada ne kotiisi nopealla toimituksella, niin olet oikealla sivustolla! Löydät valikoimastamme kolme supersuosittua villasukkamallia, joilla kaikilla on hieman erilaiset ominaisuudet. Olit sitten etsimässä villasukkia netistä kotona värjöttelyyn tai talviseen vaellukseen, niin meiltä löydät takuulla sinulle sopivat villasukat.

Villasukat kannattaa valita aina huolella, vaikka moni ei ehkä niin ajattelekkaan, koska villasukat on totuttu ehkä saamaan mummilta joululahjaksi. Nehän toki ovat niitä parhaita villasukkia! 🙂 Jos kuitenkin olet tilaamassa villasukat netistä, niin tältä sivulta löydät muutamia hyödyllisiä vinkkejä, kuinka valitset oikeanlaisen villasukan itsellesi. Villasukissa on nimittäin selkeitä eroja, minkä takia laadukas Suomessa valmistettu villasukka on aina varma valinta.

Me valmistamme kaikki villasukkamme (ja myös muut sukkamme) Suomessa omalla Oriveden tehtaallamme. Ostamalla villasukat meiltä, tuet suomalaista yrittäjyyttä ja luot työpaikkoja Suomeen. Jos jokainen suomalainen ostaisi 10 eurolla kuukausittain lisää suomalaisia tuotteita ja palveluita, niin Suomeen syntyisi heti 10 000 uutta työpaikkaa. Tue siis kotimaista yritystä ja tilaa villasukat netistä verkkokaupastamme, niin lähetämme ne sinulle heti!

Miten valitsen itselleni sopivan villasukan?

Valikoimassamme on kolme erilaista laadukasta villasukkaa.

1. JUMBO-villasukka

2. Super-villasukka

3. Hyper-villasukka

Käydään näistä jokainen hieman tarkemmin läpi, niin osaat tilata itsellesi tai toiselle henkilölle parhaiten sopivat villasukat netistä!

1. JUMBO-villasukka on erityisesti ulkoilijalle tarkoitettu villasukka

Nämä villasukat ovat täydellinen valinta ulkoilijalle, retkeilijälle ja metsästäjälle. Valitse JUMBO-villasukka silloin, kun sinun tulee kävellä paljon.

JUMBO-villasukat on valmistettu 50 % merinovillasta. Siksi ne ovat villasukaksi kohtuu ohuet, mutta yhtä lämpimät kuin tavallisesta villasta valmistetut villasukat. Merinovilla on lämpöominaisuuksiltaan kaikista lämpöisin villalaatu. Samalla se on myös kaikista ohuin villalaatu. Siksi merinovillasta valmistetut villasukat sopivat täydellisesti esimerkiksi saapas-sukiksi, koska sukat ovat ohuempia ja näin erittäin hyvin istuvia.

Hyvän istuvuutensa ansiosta sukka ei lähde menemään kiemuraan tai lysyyn pitkilläkään kävelymatkoilla. Merinovillan ansiosta sukkaa voi käyttää saapas-sukkana läpi vuoden. Merinovilla nimittäin viilentää kesäisin ja lämmittää talvisin, mikä on täysin ainutlaatuinen ominaisuus merinovillassa.

Merinovilla kuivuu nopeasti, koska villa hengittää kosteuden ulos itsestään. Näin vältyt hiertymiltä ja jalkasi tuntuvat jatkuvasti kuivilta.

Jos haluat täydellisen villasukan ulkoiluun tai saapas-sukaksi, niin JUMBO-villasukka on valintasi.

Tilaa JUMBO villasukat netistä tältä sivulta.

2. Super-villasukka sopii parhaiten kotoiluun ja vapaa-aikaan

Super-villasukka on pehmeä kuin pumpuli, pullean paksu ja täysin kutittamaton villasukka. Sukan varressa on nikkeli-vapaa metallinappi, joka tuo sukkaan vapaa-ajan käyttöön sopivaa tyylikkyyttä ja särmää. Tilaa vielä samaan tuoteperheeseen kuuluva Saana-pipo, niin tyylistäsi tulee mukavan yhtenäinen.

Tässä villasukassa on vahvistetut kärki- ja kantaosat, joten ne kestävät kulutusta useiden vuosien ajan. Päämateriaaliksi olemme valinneet 80 % superpestyn villan. Tällöin sukka ei kutita, se on pehmeä ja täysin huopumaton. Superpesty villa on siis tavallista lampaanvillaa, josta on ”poistettu” villan ikävät ominaisuudet, eli huopuminen, kutina ja tietynlainen karheus.

Kun tarvitset villasukat, jotka tuntuvat lämpimiltä ja pumpulimaisen pehmeiltä, ja jotka istuvat muuhun vapaa-ajan asuusi, niin tilaa Super-villasukat netistä täältä.

3. Hyper-villasukka on lämpöä rakastavan ykkösvalinta

Lämmin… pehmeä… muhkea… HYPER-villasukka! Tämä on se villasukkien villasukka, joka ottaa jalkateräsi, nilkkasi, sääresi ja pohkeesi niin lämpöiseen syleilyyn, että vaikka olisit kaikista kovin vilukissa, niin tunnet lämmön virtaavan jalkoihisi.

Tämä on täydellinen villasukka ulkoiluun kylmillä keleillä tai siihen, kun haluat lämmitellä kotonasi oikein kunnolla! Norjan armeija on käyttänyt vastaavaa villasukkaa jo vuosien ajan, mikä kertoo sen soveltuvuudesta ääriolosuhteisiin. Päämateriaali sukassa on superpesty villa (77%), joten sukka ei kutita. Sukan sisäpuoli on harjattu käsin, mikä tuo sukalle miellyttävää ilmavuutta ja pehmeyttä.

Tämä on villasukistamme se lämpöisin ja paksuin. Jos siis haluat tilata erittäin lämpöiset villasukat netistä, niin valitse Hyper-villasukka.

3 vinkkiä, kun tilaat villasukat netistä

1. Valitse Suomessa valmistetut villasukat

Kun tilaat itsellesi Suomessa valmistetut villasukat, niin voit olla varma, että villasukat soveltuvat Suomen keleihin. Suomessa ei olisi kovinkaan fiksua valmistaa villasukkia, jotka eivät soveltuisi Suomen talveen ja syksyyn! Samalla luot Suomeen työpaikkoja, kun käyttämäsi rahat jäävät kotimaahamme.

2. Panosta laadukkaisiin villalaatuihin

Merinovilla ja superpesty villa ovat esimerkkejä laadukkaista villalaaduista. Mitä laadukkaampaa villa on, sen pehmeämpää ja lämpimämpää se on. Ja ennen kaikkea, laadukas villa ei kutita.

3. Kiinnitä huomiota kokotaulukkoon

Vaikka villasukat yleensä vain sujahtavat jalkaan, eikä niiden kokoa mieti sen enempää, niin hyvin istuvan villasukan kyllä tunnistaa. Hyvin usein kokotaulukot menevät esim. 4 koon välein. Me olemme tehneet kuitenkin toisin. Valmistamme kaikki villasukkamme 2-3 koon välein. Kun koko on näin tarkka, niin se istuu jalkaasi paremmin tuntuen ”juuri siltä oikealta”.

Kokonumerointi villa- ja froteesukissamme
• 34–36
• 37–39
• 40–42
• 43–45
• 45–47

Tilaa suomalaiset villasukat netistä nopealla toimituksella nyt! Tyypillinen toimitusaikamme on 2-3 arkipäivää. Valmistamme kaikki sukat rakkaudella omalla Oriveden tehtaallamme.