Kotimaiset villasukat netistä – vain 2–3 arkipäivän toimitusaika!

Kun haluat löytää kotimaiset villasukat netistä nopeasti ja järkihintaan, olet oikeassa paikassa.

Villasukat kannattaa aina valita huolella, vaikka moni ei ehkä niin ajattelekaan, koska villasukat on usein totuttu saamaan esimerkiksi mummilta joululahjaksi. Nehän toki ovat niitä tunnearvoltaan tärkeimpiä villasukkia! 😊

Jos kuitenkin olet tilaamassa villasukat netistä, tältä sivulta saat hyviä käytännön vinkkejä valintaan. Lue, miksi laadukas, Suomessa valmistettu villasukka on aina varma valinta.

Aivan ihanat, mukavat, lämpimät ja laadukkaat sukat! Toisin kuin perinteiset villasukat, nämä mahtuvat myös kävelykenkiin ja lenkkareihin. Ei hiosta eikä kiristä. Kutistuu vähän pesussa. Ovat kestäneet kovassa käytössä jo vuoden. Nyt tilaan vaihtovaraa.

Heli Marja Tuulikki Säde / paksut merinovillasukat

Tilaa valikoimamme lämpimät villasukat netistä!

3 vinkkiä, kun tilaat villasukat netistä

1. Valitse Suomessa valmistetut villasukat

Kun tilaat itsellesi Suomessa valmistetut villasukat, niin voit olla varma, että villasukat myös soveltuvat Suomen keleihin. Samalla luot Suomeen työpaikkoja, kun käyttämäsi rahat jäävät kotimaahamme. <3 Me valmistamme kaikki sukat rakkaudella omalla Oriveden tehtaallamme.

2. Panosta laadukkaisiin villalaatuihin ja villan määrään

Merinovilla ja superpesty villa ovat esimerkkejä laadukkaista villalaaduista. Mitä laadukkaampaa villa on, sen pehmeämpää ja lämpimämpää se on. Ja ennen kaikkea - laadukas villa ei kutita. Kiinnitä myös huomiota villan määrään valitsemissasi sukissa: mitä suurempi prosenttiosuus villaa, sen lämpimämmät sukat.

3. Kiinnitä huomiota kokotaulukkoon

Vaikka villasukat yleensä vain sujahtavat jalkaan, eikä niiden kokoa mieti sen enempää, niin hyvin istuvan villasukan kyllä tunnistaa. Hyvin usein kokotaulukot menevät esim. 4 koon välein. Me olemme tehneet kuitenkin toisin. Valmistamme kaikki villasukkamme 2-3 koon välein. Kun koko on näin tarkka, niin se istuu jalkaasi paremmin tuntuen ”juuri siltä oikealta”. Tällöin sukka ei myöskään valu makkaralle eikä runttaannu talvisaappaan kärkeen ärsyttäväksi mytyksi.

Kokonumerointi villa- ja froteesukissamme
• 34–36
• 37–39
• 40–42
• 43–45
• 45–47

Kaikki sukkamme valmistetaan omalla tehtaallamme Orivedellä, Pirkanmaalla!

Tilaisin villasukat netistä, mutta miten valitsen itselleni sopivimman sukan?

Valikoimastamme löydät muun muassa nämä erinomaiset villasukat:

1. JUMBO-villasukka

2. Kotoilu-villasukka

3. Saapassukka

Käydään näistä jokainen hieman tarkemmin läpi, niin osaat tilata itsellesi tai toiselle henkilölle parhaiten sopivat villasukat netistä!

1. JUMBO-villasukka on erityisesti ulkoilijalle tarkoitettu villasukka

Nämä villasukat ovat pehmeä valinta ulkoilijalle, retkeilijälle ja metsästäjälle. 

JUMBO-villasukat on valmistettu 50 % merinovillasta. Siksi ne ovat villasukaksi kohtuu ohuet, mutta yhtä lämpimät kuin tavallisesta villasta valmistetut villasukat. Merinovilla on lämpöominaisuuksiltaan kaikista lämpöisin villalaatu. Samalla se on myös kaikista ohuin villalaatu. Siksi merinovillasta valmistetut villasukat sopivat täydellisesti myös ulkoiluun, koska sukat ovat ohuempia ja näin erittäin hyvin istuvia.

Merinovillan ansiosta sukkaa voit käyttää JUMBO-sukkaa läpi vuoden. Merinovilla nimittäin viilentää kesäisin ja lämmittää talvisin, mikä on täysin ainutlaatuinen ominaisuus merinovillassa. Merinovilla kuivuu nopeasti, koska villa hengittää kosteuden ulos itsestään. Näin vältyt hiertymiltä ja jalkasi tuntuvat jatkuvasti kuivilta.

2. Kotoilu-villasukka on täydellinen yösukka sekä lämmin sukka oleiluun

Varrettomat villasukat ovat ehdoton ykkönen, kun haluat sujauttaa jalkaasi jotain ihanan pehmeää ja heittäytyä vaikkapa sohvalle lempisarjasi pariin! Kotoilu-villasukat huokuvat lämpöä ja niiden pumpulimainen pehmeys ajaa arjen stressin tiehensä. Nämä villasukat eivät myöskään kiristä!

Kotoilu-villasukat valmistamme superpestystä villasta, joka ei kutita. Lisäksi sukkien sisäpuoli on pehmoista froteeneulosta, joka on paljasta jalkaa vasten pehmeyden lisäksi myös hengittävä. Frotee ei itsessään kutita ja siitä tulee siksi oiva alempi kerros varrettomaan villasukkaan.

Tämän sukan voit siis hyvin sujauttaa vasten paljasta ihoa ilman haasteita ihoärsytyksen suhteen, toisin kuin monien käsin kudottujen ja kutittavien, tavallisten villasukkien kanssa!

3. Saapassukat ovat täydellisen paksut ja kutittamattomat villasukat kylmään ulkoilusäähän

Jos etsit todella lämmintä sukkaa pitkällä varrella, ovat saapassukat sinulle oikea valinta. 

Superpesty villa materiaalina on pehmeä, eikä se kutita ihoa ollenkaan samalla tavalla kuin perinteiset, villalangasta kudotut sukat. Nämä pehmeät villasukat puet siis mukavasti suoraan ihoa vasten, tai halutessasi niiden alle voit pukea esimerkiksi teknisestä materiaalista valmistetut ohuet urheilusukat, jotka siirtävät kosteuden pois iholta.

Saapassukkamme kestävät hyvin kulutusta, sillä niissä on vahvistettu kanta- ja kärkiosa.

Aiotko tilata laadukkaat villasukat netistä? 6 syytä valita juuri GreenGo-villasukat

  1. Kaikki sukissamme käyttämämme langat ovat turvallisia, testattuja, Öko Tex 100 -standardin täyttäviä eurooppalaisia lankoja.
  2. Käytämme vain mulesing-vapaata merinovillaa, joten voit valita sukkasi turvallisin mielin.
  3. Kaikki sukkamme valmistuvat omassa tehtaassamme Suomessa, Pirkanmaan Orivedellä. Ostamalla meiltä tuet suomalaista työtä.
  4. Kokotaulukkomme on tarkka, joten sukkamme istuu jalkaasi hyvin.
  5. Toimitamme tilaamasi tuotteet 2–3 arkipäivässä.
  6. Yli 50 € tilaukset saat ilman postikuluja!
nuotio fiilis