Työsukat, jotka ostamalla tuet suomalaista yrittäjyyttä

Säätä et voi valita, mutta työsukat voit. Lue vinkkimme, niin et valitse huonosti!

Valikoimastamme löydät tarpeeseesi sopivat työsukat, jotka istuvat jalkaasi hyvin, lämmittävät kylmällä, viilentävät kuumalla tai haihduttavat kosteuden tehokkaasti.

Me GreenGo:lla käytämme ainoastaan mulesing-vapaata merinovillaa ja eurooppalaisia Öko-Tex 100 -standardoituja lankoja, joten voit tehdä sukkaostoksesi hyvillä mielin.

Kaikki sukkamme valmistetaan omalla tehtaallamme Orivedellä, Pirkanmaalla!

Suosituimmat naisten ja miesten työsukat - näitä asiakkaamme ostavat aina uudelleen!

"Ihan paras sukkaostos. Rämmitään metsässä ja märkääkin välillä on, jalat pysyy kuivina. Ihan loistava tuote."

- Anne / tekninen merinovillasukka

Oikeanlaiset työsukat nihkeisiin ja hikoileviin jalkoihin

Jos jalkasi ovat usein nihkeän kosteat sekä kylmällä että kuumalla säällä, suosittelemme valitsemaan merinovillaiset työsukat.

Merinovilla lämmittää kylmällä ja viilentää kuumalla, mutta joka säällä sen kosteudensiirtokyky on erinomainen, jolloin nihkeä tuntu iholta poistuu tehokkaasti.

Jos haluat tehostaa kuivuuden tunnetta jalassasi, pue ihoa vasten täyssynteettinen, ohut urheilusukka ja sen päälle merinovillaa. Tuplasukkamenetelmällä minimoit hiertymien riskit, kun hiertävä liike siirtyy ihon ja sukan välistä kahden sukan väliseksi!

Vinkki! Hikinenkään merinovillasukka ei haise antibakteerisuutensa ja nopean kuivumisensa vuoksi. Merinokuitu reagoi hapen kanssa haihduttaen hajumolekyylit – tämä jos jokin on hyödyllinen ominaisuus työsukalle! 😉

työsukka_taustakuva_netti

”Parhaat merinosukat jotka olen koskaan ostanut. Kevyet, ohuet, kestävät pesua hyvin. Parasta kaikessa on kokoluokitus: 43-44! Ei enää liian pieniä 39-42:sia tai liian suuria ja huonosti istuvia 43-46:sia vaan omaan jalkaan sopivat sukat. Kiitos tuhannesti!”

 -Johanna / ohuet merinovillasukat - nilkkapituus

Hyvin istuvat työsukat, kun kävelet ja liikut paljon

Jos kävelet paljon, tarvitset työsukat, jotka pysyvät hyvin paikoillaan eivätkä ryppyynny kengässä.

Hyvin istuvan työsukan salaisuus on juuri oikea koko. GreenGo-sukissa kokotaulukko menee kahden tai kolmen koon välein riippuen materiaalista (esim. 39–40, 41–42, 43-44), jotta sukka olisi mahdollisimman oikean kokoinen käyttäjänsä jalkaan.

Tärkeää on myös työsukan pehmeä ja saumaton kärkiosa, joka ei paina varpaita jalan tehdessä toistuvaa kävelyliikettä.

tekniset merinovillasukat

”Paras Suomessa myytävä vapaa-ajan puuvillasukka, olen ostanut tätä mallia jo 10 vuoden ajan. Pitää muotonsa loppuun asti, kestää kulutusta ja on pehmeän tuntuinen jalassa. Käytössä jokaikinen päivä, kotona ja ulkoillessa.”

-Päivi / tekniset sukat

Kestävät työsukat, jos ihan mitkä tahansa sukat eivät kestä aktiivista käyttöäsi

Oletko sinä se uskollinen sukankäyttäjä, joka kaivaa sukkalaatikosta aina ne vanhimmat, luotettavimmat ja käytössä parhaimmaksi todetut työsukat jalkaansa? (Ja joskus ehkä jopa likapyykkikorista, jos pyykkihuollossa on ollut katkoksia...?)

Yllätä itsesikin ja nappaa tästä testiin meidän verkkokauppamme suosituimmat sukat! Tekniset sukat ovat olleet asiakkaidemme kestosuosikki jo vuodesta 2004 lähtien, ja niillä on jo yli 500 000 tyytyväistä käyttäjää.

urheilusukat joka lähtöön

”Maalivahdin hommissa kaikki vaikuttaa kaikkeen – myös urheilusukat. Kotimaiset laatusukat toimivat parhaiten myös rajojen ulkopuolella ja siksi minunkin jaloistani löytyvät GreenGo-sukat niin hallilla kuin vapaa-ajallakin.”

-Ville Kolppanen – ent. ILVES maalivahti

6 syytä valita juuri GreenGo-työsukat

  1. Kaikki käyttämämme langat ovat turvallisia, testattuja, Öko Tex 100 -standardin täyttäviä eurooppalaisia lankoja.
  2. Käytämme vain mulesing-vapaata merinovillaa.
  3. Valmistamme kaikki sukkamme omassa tehtaassamme Suomessa, Pirkanmaan Orivedellä.
  4. Kokotaulukkomme on tarkka, joten sukkamme istuu jalkaasi hyvin.
  5. Toimitamme tilaamasi tuotteet 2–3 arkipäivässä.
  6. Yli 50 € tilaukset saat ilman postikuluja!
banneri_greengokauppa

Hyvin istuvien työsukkien salaisuus on erityisen tarkka kokotaulukko

Valmistamme sukkamme tarkkaan eritellyn kokotaulukon mukaan, sillä ”yhdenkoon” sukka ei istu kenenkään jalkaan kunnolla. Ethän pue päällesi housujakaan, joiden koko on XS-L!

Kokonumerointi esim. keinokuitu- ja urheilusukissamme
• 37–38
• 39–40
• 41–42
• 43–44
• 45–47
• 48–50

Kokonumerointi esimerkiksi villa- ja froteesukissamme
• 34–36
• 37–39
• 40–42
• 43–45
• 45–47

Mikä näistä on paras sinun jalkaasi? Vai valitsetko sukkia lahjaksi läheisellesi? Kurkkaa vaikka kengänpohjasta oikea koko, niin lahjahankintasi ei voi mennä pieleen. 😉