Lyhytvartiset Kotoilu-villasukat

Hengittävä Lämmin Pehmeä
Paksuus: heavy

(2 tuotearviota)

16,00 

Lyhytvartiset villasukat ovat ehdoton ykkönen, kun haluat sujauttaa jalkaasi jotain ihanan pehmeää ja heittäytyä vaikkapa sohvalle lempisarjasi pariin! Kotoilu-villasukat suorastaan huokuvat lämpöä ja niiden pumpulimainen pehmeys ajaa arjen stressin tiehensä.

Kotoilu-villasukkien mukavuutta on helppo kehua, mutta tärkeänä lisänä on niiden kotimaisuus. Kuten kaikki muutkin sukkamme, Kotoilu-villasukat tehdään alusta loppuun tehtaallamme Orivedellä.

Lyhytvartiset Kotoilu-villasukat jalkaan, stressitasot nolliin

Minkälaisiin tilanteisiin lyhytvartiset villasukat sitten sopivat parhaiten? Vastaus on helppo; kaikenlaiseen mukavaan köllöttelyyn ja rentoutumiseen.

Ne hellivät lämpimästi jalkojasi kun katselet sohvalta Netflixistä lempisarjaasi, luet takkatulen äärellä kirjaa tai vaikkapa virkkaat radion soidessa taustalla hiljaa. Oli tapasi rentoutua mikä hyvänsä, nämä lyhyet villasukat tekevät siitä moninverroin nautinnollisempaa (ehkä saunomista lukuun ottamatta.)

Resepti rentoutumiseen koostuu kolmesta tekijästä

Lyhytvartisten villasukkien suunnittelussa on otettava huomioon kolme tärkeää seikkaa, jotta niistä tulee niin ihanat, että niitä ei kerta kaikkiaan tee mieli ottaa jalasta.

Kutittamattomuus

Kun villasukka tuntuu untuvaisen pehmeältä ilman villalle ominaista kutinaa, tiedät että olet löytänyt seuraavat lempparisukkasi. Mutta miten sellaiset sukat tehdään?

Ensiksi, Kotoilu-villasukat on tehty Öko-Tex 100 -standardin täyttävistä langoista. Se tarkoittaa, että langoissa, joista villasukat on tehty, ei ole ihoa ärsyttäviä tai muita ihmiskeholle haitallisia kemikaaleja.

Toiseksi, sukkien sisäpuoli on pumpulinpehmoista froteeneulosta, joka on paljasta jalkaa vasten pehmeyden lisäksi myös hengittävä. Frotee ei itsessään kutita jalkaa ja siitä tulee siksi oiva alempi kerros lyhytvartiseen villasukkaan.

Pehmeys

Villasukkien sisäpinnasta löytyvä froteeneulos on lumoavan pehmeä ensikosketus jalalle, mutta sen lisäksi myös ulommaisessa villakerroksessa on otettu huomioon pehmeys ja tinkimätön rentoutumispotentiaali.

Sukka koostuu 80-prosenttisesti superpestystä villasta, joka on merinovillan tavoin korkealaatuinen villalaji. Se on lampaanvillaa, josta on poistettu villan vähemmän haluttuja ominaisuuksia, kuten kutina, huopuminen ja karheus.

Muhkeus ja paksuus

Sanotaan se suoraan – nämä villasukat eivät välttämättä sovellu alussukaksi kengän sisään. Sen verran paksut ne ovat.

Nämä lyhytvartiset villasukat on suunniteltu 100-prosenttisesti rentoiluun kotona tai mökillä kun haluat maksimoida pehmeyden ja lämmön aiheuttaman luonnollisen rentouden tunteen.

Erityisen paksujen frotee- ja villakerrosten lisäksi sukat ovat kiristämättömät. Sujauta siis sukat jalkaan ja hyppää sohvalle loikoilemaan!

Materiaali: 80 % superpestyä villaa, 15 % polyamidia ja 5 % elastaania

Väreinä: Punaiset, harmaat tai mustat villasukat

Lisätiedot

Paino 0,120 kg
Koko

37-39, 40-42, 43-45

Väri

väri nro: 20 = punainen, väri nro: 81 harmaa, väri nro: 55 musta

2 arviota tuotteelle Lyhytvartiset Kotoilu-villasukat

  1. Tuula Pitne (varmistettu kirjoittaja)

    On tosi lämpimät, heti menee jalkaan kun tulen kotiin

  2. Riitta Ylöstalo (varmistettu kirjoittaja)

    Ihanat sukat, jo punainen värikin lämmittää.

Lisää arvio