Lasten merinovillasukat froteepohja

Lämmin Lämpöä säätelevä Merinovilla
Paksuus: medium

(1 tuotearvio)

5,50 

Paksujen, froteisten merinosukkiemme materiaalista 80 % on mulesing-vapaata merinovillaa, joten ne ovat oikeasti super lämpimät perheen pienimmille. Sukkien kestävyyden ja istuvuuden takaamiseksi olemme lisänneet niihin hieman polyamidia ja elastaania. Merinovilla lämmittää, hengittää ja siirtää kosteuden pois ihon pinnasta tehokkaasti! Nämä sukat soveltuvatkin erinomaisesti lasten talvisaappaisiin tai monoihin. Saumaton kärki ei hierrä joten sukat tuntuvat mukavilta käyttäjänsä jaloissa.

Materiaali: 80% merinovilla, 15% polyamidi, 5% elastaani

Tuotetunnus (SKU): 1006L Osastot: ,

Kuvaus

3 hyvää syytä valita merinovillasukka lapselle

Merinovilla on sukkamateriaalien ehdoton ykkönen ja voit uskoa lastesi nauttivan niistä yhtä paljon kuin sinä itsekin. Vaikka lapset eivät välttämättä muista pihaleikkien tiimellyksessä valittaa kylmiä varpaitaan, nämä sukat
tekevät olosta takuulla mukavamman!

1. Ohuet lasten merinovillasukat sopivat jalkineeseen kuin jalkineeseen

Kun sukasta ei tehdä liian paksua, on jalka helppo sujauttaa kenkään kuin kenkään. Erityisen kovilla pakkasilla merinovillasukan voi jättää kaikista alimmaiseksi kerrokseksi ja sen päälle pukea vielä tarvittaessa villasukan. Lämpimillä keleillä sukka toimii mainiosti sellaisenaan ja merinovillan sileyden ansiosta jopa kengän pukeminenkin helpottuu!

2. Lasten merinovillasukka on kaikista hygieenisin sukkavaihtoehto

Lasten ulkoleikit voivat venyä välillä pitkiksi. Silloin hyvän sukan merkitys korostuu kaiken muun pukeutumisen lisäksi. Lasten jalat hikoavat aivan samaan tapaan kuin aikuisilla ja esimerkiksi tavallinen puuvillasukka kerää nopeasti kosteutta ja alkaa nopeasti tuntua kylmältä. Lämpimyyden lisäksi merinovilla siirtää kosteuden pois iholta ja on luonnostaan antibakteerinen materiaali, jolloin myös jalat pysyvät automaattisesti puhtaampina. Heitä hyvästit haiseville sukille ja pyykkivuorille valitsemalla lapsillesi merinovillasukat!

3. Lasten merinovillasukat ovat kestävä investointi ympärivuotiseen käyttöön

Ohuiden merinovillasukkien ehdottomiin plussapuoliin kuuluu niiden monipuolisuus. Niiden käyttöä ei suinkaan kannata rajoittaa vain alussukkakäyttöön, vaan niitä voi käyttää minkä tahansa kenkien kanssa ympäri vuoden. Ohuus puolestaan takaa sen, että lämpimille keleille tarkoitetut kengät eivät ala puristamaan.

Lisätiedot

Paino 0,070 kg
Koko

25-27, 28-30, 31-33, 34-36

Väri

31 = keltainen, 83 = harmaa

1 arvio tuotteelle Lasten merinovillasukat froteepohja

  1. Ulla Mikkola (varmistettu kirjoittaja)

    Hyvät sukat.

Lisää arvio