Kiristämätön BAMBU-sukka

4,30 

BAMBU-sukat

Laadukkaat kiristämättömät bambusukat ovat luonnostaan antibakteeriset, pitää jalat kuivina, raikkaina ja hajuttomana.

Bambusukka on kuin tavallinen hyvin istuva sukka, mutta paljon mukavamman tuntuinen.

Pehmeytensä ansiosta bambusukka soveltuu erinomaisesti herkille ja kuiville jaloille.

Varpaita painamaton saumaton kärki ja joustavuus lisäävät käyttömukavuutta.

Tavallisesti bambusukkien ainoa ongelma on se, että ne ovat liian ohuet. Me olemme kuitenkin tehneet sukistamme neulokseltaan riittävän tiiviit, jotta bambusukka tuntuu oikeasti mukavalta ja pehmeältä jalassasi.

Valmistamme nämäkin bambusukat omalla Oriveden tehtaallamme. Tue siis suomalaista yritystä ja osta avainlipulla varustetut bambusukat kaupastamme. Ostoksesi tekee iloisiksi niin jalkasi kuin sukkatehtaamme työntekijät 🙂

Poista
Tuotetunnus (SKU): 1016B Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Miten bambusukka eroaa tavallisesta sukasta?

Bambusukka tuntuu jalassa todella hyvältä. Jos et ole koskaan aiemmin kokeillut bambusukkaa jalassasi, niin veikkaamme, että kokeiltuasi niitä, bambusukat alkavat valloittamaan sukkalaatikkoasi. Bambusukat tuntuvat todella pehmeiltä, ne pitävät jalat kuivina, koska siirtävät kosteutta tehokkaasti pois jaloista ja sopivat hyvin sekä talvi- että kesäkäyttöön.

Tiedät ehkä, että esimerkiksi kashmirvilla ja merinovilla ovat erittäin arvostettuja ja laadukkaita villalaatuja. Bambu on vastaavasti puuvillaan verrattuna ”premium-luokan” materiaali, koska se on kaikilta ominaisuuksiltaan hieman puuvillaa parempi.

Bambusukka on pehmeä, mikä tuntuu kivalta jalassasi

Bambusukka tuntuu tavalliseen puuvillasukkaan verrattuna pehmeämmältä ja paremmalta. Siksi se sopii loistavasti myös hyvin herkkäihoisille! Vaikka bambuviskoosi on erittäin pehmeää ja miellyttävän tuntuista, se on silti erittäin kestävä materiaali. Sukkiemme kestävyyttä lisää tarkkaan laadittu kokotaulukkomme, jolloin sukka istuu hyvin jalkaasi ilman, että se hiertäisi tai lähtisi menemään rullalle.

Bambusukka pitää jalkasi kuivina

Mukavuutta lisää se, että bambusukka imee ja sitoo 3 kertaa enemmän kosteutta kuin puuvilla. Kosteuden imeminen ei suinkaan tarkoita sitä, että bambusukka olisi jatkuvasti läpimärkä, vaan päinvastoin. Bambusukka imee jalkateriisi syntyvää kosteutta ja haihduttaa sen tehokkaasti pois. Tällöin jalkasi tuntuvat selvästi kuivemmilta aina, kun käytät bambusukkia. Antibakteerisuutensa ansiosta sukat eivät myöskään haise.

Antibakteerinen materiaali pitää jalkasi raikkaina

Bambusukka on luonnostaan antibakteerinen materiaali. Se tarkoittaa sitä, että sukat säilyvät useampia käyttökertoja raikkaina, eivätkä ne ala haisemaan. Bakteerit ovat ne, jotka aiheuttavat vaatteiden hajun. Antibakteerisessa materiaalissa bakteerit eivät pääse samalla tapaa valloilleen kuin synteettisissä materiaaleissa. Antibakteerisuuden ansiosta sukat ehkäisevät myös jalkasienen kasvua.

Jalkasi pysyvät siis raikkaana pidempää eikä sukkia tarvitse pestä jatkuvasti! Vähentynyt pesutarve tekee luonnolle hyvää, koska veden- ja sähkönkulutus pienenee. Yksi pari sukkia ei vielä ihmeitä tee, mutta jos vaihdat pikkuhiljaa kaikki sukkasi bambusukkiin, merkitys alkaa näkyä!

Materiaali, jota ihosi rakastaa

Bambuviskoosi on hypoallerginen materiaali, joten se sopii myös herkkäihoisille ja -jalkaisille. Lisäksi bambusukka on antistaattinen, joten se ei ärsytä ihoasi. Kiristämättömän varren, saumattoman kärjen ja erinomaisen istuvuuden ansiosta sukat tuntuvat hyviltä jalassa, eivät purista tai hierrä ja antavat veren kiertää jaloissasi estoitta aina pohkeesta varpaisiin saakka.

Luonnostaan lämpöä säätelevä

Bambusukat ovat talvisin lämpimiä ja kesäisin viileitä, koska ne hengittävät niin hyvin. Luonnollisen lämmönsäätelyn ansiosta ne soveltuvat hyvin myös urheiluun, jossa jalat viilenevät ja lämpenevät vuorotellen.

Bambusukkien käyttäminen on ympäristöystävällistä

Sanotaan, että puut ja metsät ovat maapallon keuhkot. Bambu on kuitenkin vielä parempaa.

Bambu nimittäin sitoo viisi kertaa enemmän hiilidioksidia ilmasta kuin sama määrä puuta tekisi. Sen lisäksi bambu sitoo yli 65 % sitomastaan hiilidioksidista omiin juuriinsa ja maaperään, joten hiilidioksidi ei vapaudu hakkuun yhteydessä samalla tapaa takaisin kuin metsissä. Bambu on myös maailman nopeiten kasvava kasvi, eikä sitä tarvitse istuttaa uudestaan kun se on kaadettu. Se kasvaa uudestaan täysin itsestään! Bambu on siis erittäin ympäristöystävällinen materiaali.

Bambun kasvattaminen ei myöskään vaadi torjunta-aineita tai kemiallisia lannoitteita, koska se kasvaa luonnostaan niin nopeasti.

Hemmottele jalkojasi ja osta Suomessa Orivedellä valmistettu bambusukka! Teet meidät ja jalkasi erittäin iloisiksi!

Lisätiedot

Paino 0.090 kg
Koko

34-36, 37-38, 39-40, 41-42, 43-44, 45-47

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kiristämätön BAMBU-sukka”