Ohuet merinosukat

Lämpöä säätelevä Merinovilla
Paksuus: light

(1 tuotearvio)

7,00 

Ohuet merinovillasukkamme eläinkuosilla sopivat erinomaisesti käytettäväksi moninaisissa arjen tarpeissa ja kaikenlaisissa kengissä! Löytyykö sinulta tai läheiseltäsi sopivasti leikkimielisyyttä pukea metsän mystisiä hahmoja kuvastavat merinovillasukkamme jalkaasi?

Merinovilla pitää jalkasi lämpiminä, kun keli on kylmä ja toisaalta myös viileinä kuumalla säällä. Lisäksi merinovilla tuntuu miellyttävältä jalkaa vasten, eikä aiheuta ihon ärsytystä. Käytämme ainoastaan mulesing-vapaata merinovillaa ja sukkamme ovat kärkisaumattomat.

Materiaali: 80 % merinovilla, 15 % polyamidi, 5 % elastaani

Tuotetunnus (SKU): 790-ELÄIMET Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Mikä eläinkuoseista sopii sinulle tai läheisellesi parhaiten?

  • Kettua pidetään yleisesti älykkäänä, ovelana ja ketteränä eläimenä, joka on sopeutunut monenlaisiin ympäristöihin ja elämäntapoihin.
  • Ilvekseen liitetään tyypillisesti itsenäisyyteen, voimaan ja sinnikkääseen selviytymiskykyyn viittaavia adjektiiveja.
  • Karhun symbolinen kuvasto liittyy usein voimaan ja rohkeuteen, mutta myös pelottavuuteen ja vaaraan. Karhu liitetään monissa kulttuureissa äidin rakkauteen ja suojeluun lapsiaan kohtaan.
  • Hirveä puolestaan pidetään suuren kokonsa ansiosta usein rauhallisena ja arvokkaana eläimenä. Onko lähipiirissäsi esimerkiksi hirvenmetsästyksestä kiinnostuneita luontoihmisiä?

Pese eläinkuosiset merinovillasukat nurin käännettynä 30-asteessa, jotta vähennät merinovillalle ominaista nyppyyntymistä eivätkä sukat turhaan kutistu. Usein merinovillalle riittää vain tuuletus, mutta runsaamman hikoilun päätteeksi suosittelemme konepesua.

Materiaali: 80 % merinovillaa, 15 % polyamidi, 5 % elastaani

Lisätiedot

Paino 0,090 kg
Koko

36-38, 39-41, 42-44, 45-47

Väri

55 = musta (karhu), 62 = sininen (Ilves), 70 = vihreä (kettu), 83 harmaa (hirvi)

1 arvio tuotteelle Ohuet merinosukat

  1. Kalevi Montela (varmistettu kirjoittaja)

    Upeat ja laatu hyvä

Lisää arvio