Ohuet lasten merinovillasukat

Antibakteerinen Hengittävä Lämmin Merinovilla

5,00 

Nyt meiltä kotimaiset ja huippusuositut merinovillasukat lapsille! Olet saattanut itse kokea merinovillasukkien ihanan syleilevän lämmön ja pohtinut, kuinka saisit pidettyä myös omien tai vaikkapa sukulaislastesi jalat yhtä lämpöisinä. Toiveenne on kuultu ja etsinnät voi päättää, sillä meiltä löydät merinovillasukat lapsille iloisissa väriyhdistelmissä!

3 hyvää syytä valita merinovillasukat lapsille

Merinovilla on sukkamateriaalien ehdoton ykkönen ja voit uskoa lastesi nauttivan niistä yhtä paljon kuin sinä itsekin. Vaikka lapset eivät välttämättä muista pihaleikkien tiimellyksessä valittaa kylmiä varpaitaan, nämä sukat tekevät olosta takuulla mukavamman!

1. Ohuet merinovillasukat sopivat jalkineeseen kuin jalkineeseen
Kun sukasta ei tehdä liian paksua, on jalka helppo sujauttaa kenkään kuin kenkään. Erityisen kovilla pakkasilla merinovillasukan voi jättää kaikista alimmaiseksi kerrokseksi ja sen päälle pukea vielä tarvittaessa villasukan. Lämpimillä keleillä sukka toimii mainiosti sellaisenaan ja merinovillan sileyden ansiosta jopa kengän pukeminenkin helpottuu!

2. Merinovillasukka on kaikista hygieenisin sukkavaihtoehto
Lasten ulkoleikit voivat venyä välillä pitkiksi. Silloin hyvän sukan merkitys korostuu kaiken muun pukeutumisen lisäksi. Lasten jalat hikoavat aivan samaan tapaan kuin aikuisilla ja esimerkiksi tavallinen puuvillasukka kerää nopeasti kosteutta ja alkaa nopeasti tuntua kylmältä.

Lämpimyyden lisäksi merinovilla siirtää kosteuden pois iholta ja on luonnostaan antibakteerinen materiaali, jolloin myös jalat pysyvät automaattisesti puhtaampina. Heitä hyvästit haiseville sukille ja pyykkivuorille valitsemalla lapsillesi merinovillasukat!

3. Lasten merinovillasukat ovat kestävä investointi ympärivuotiseen käyttöön
Ohuiden merinovillasukkien ehdottomiin plussapuoliin kuuluu niiden monipuolisuus. Niiden käyttöä ei suinkaan kannata rajoittaa vain alussukkakäyttöön, vaan niitä voi käyttää minkä tahansa kenkien kanssa ympäri vuoden. Ohuus puolestaan takaa sen, että lämpimille keleille tarkoitetut kengät eivät ala puristamaan.

Merinovillasukat lapselle ovat kestävä hankinta kahdellakin tapaa. Kaikki käyttämämme merinovilla on lampaiden hyvinvointia ajatellen mulesing-vapaata ja siten niin luonnon kuin eläinten kannalta kestävän kehityksen mukaista. Lisäksi merinovilla kestää kovaakin kulutusta haurastumatta ja repeämättä ja siten niistä pääsee nauttimaan vuodesta toiseen!

Materiaali: 80 % merinovillaa, 15 % polyamidia ja 5 % elastaania

Muista vielä pesuohje! Pese lasten merinovillasukat väärinpäin käännettynä 30 asteessa nyppääntymisen estämiseksi.

Tuotetunnus (SKU): 790L Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ohuet 80% merinovillasta neulotut sukat nyt myös lasten koossa. Sukat ovat superlämpimät ja pikkuväen jalat lämpiminä kylmälläkin säällä. Tiivis neulos takaa sukalle erinomaisen ja napakan istuvuuden missä tahansa jalkineessa. Hengittävä ja kuivana pysyvä materiaali siirtää kosteuden pois iholta. Pehmeä varpaita painamaton saumaton kärki takaa käyttömukavuuden tiukemmassakin jalkineessa.

80% merinovillaa, 15% polyamidia 5% elastaania

PESUOHJE: Villalle ominaisen nyppyyntymisen vähentämiseksi pese nämä sukat 30 asteessa aina nurin päin.

Lisätiedot

Paino 0,060 kg
Koko

25-27, 28-30, 31-33, 34-36

Väri

nro 61 turkoosi/sinappi, 87 valkoinen/fuksia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ohuet lasten merinovillasukat”