Värikkäät sukat arkikäyttöön – nämä sukat jalassa erotut varmasti

Raidalliset, kuviolliset vai yksiväriset? Oli kuosi mikä tahansa, värikkäät sukat saavat hymyn huulille myös pimenevinä iltoina. Sukat ovat olennainen osa jokapäiväistä pukeutumista ja värikkäät sukat antavat loistavan mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta tyyliisi. Esimerkiksi kenkien reunan yli pilkistävien värikkäiden sukkien avulla saat hauskaa ilmettä asuihisi.

Värikkäät sukat ovat myös oiva keino erottaa sukat toisistaan, kun perheessä on useita jäseniä. Voitte esimerkiksi valita jokaiselle perheenjäsenelle oman sukkavärin, jolloin tiedätte heti, kuka jätti sukkansa keskelle olohuoneen lattiaa, eivätkä sukat mene sekaisin edes pyykkikoneesta tullessa. 

Lue myös: Pitkät sukat – valitse sopivin materiaali sukkien käyttötarkoituksen mukaan

Värikkäät villasukat – lämpöä ja iloa jokaiseen päivään 

Villasukat ovat monien luottosukat ympäri vuoden. Värikkäät villasukat eivät lämmitä vain varpaitasi, vaan piristävät myös arkeasi. Värikkäät villasukkamme on tehty laadukkaasti ja käytämme niissä ainoastaan mulesing-vapaata merinovillaa.

Käy tutustumassa seuraaviin värikkäisiin villasukkiin:

Raidalliset villasukat merinovillasta

Ihan superlämpimät ja kauniit sukat. Paksummat kuin tavalliset merinovillasukat. Suosittelen. Koko juuri oikea (39-41), kengän kokoni on 38-39.”
-Heli

Miesten raidalliset villasukat ovat ajattomat klassikot

Miesten raidalliset villasukat toimivat erinomaisena lahjaideana esimerkiksi jouluun, syntymäpäiville tai isänpäivään. Raidalliset villasukat ovat klassikko, jolla saa helposti, mutta tyylikkäästi väriä arkipukeutumiseen. Löydät meiltä miesten raidalliset merinovillasukat kahdessa värissä sekä ohuemmat naisten ja miesten raidalliset villasukat merinovillasta!

Myös miesten aamutossut ovat oiva ja tyylikäs lahjaidea. Käy tutustumassa miesten aamutossuihin!

Ostin tällä kertaa lilat huopatossut ja olen suorastaan ihastunut niihin. Minulla on ollut samanlaiset, mutta vihreät jo muutaman vuoden ja olen pitänyt niitä joka päivä. En voisi olla ilman niitä. Ne ovat kauniit ja ennen kaikkea lämpimät jalassa. Suosittelen kyllä jokaiselle, jonka jalat palelevat. Eikä niissä hikoa jalka ollenkaan, joten liian kuumat ne eivät ole.
-Anne Remes

Ihanan värikkäät muumisukat sopivat niin lapsille kuin aikuisille

Oletko vannoutunut muumifani? Vai kuuletko lapsiltasi päivittäin muumien seikkailuista? Värikkäiden sukkien valikoimastamme löytyy myös muumisukkia, jotka ilahduttavat jokaisen muumifanin arjessa.

Löydät valikoimastamme seuraavat muumisukat:

Värikkäistä sukistamme sanottua: 

Meillä kaikki tykkää, jopa teinipojat. Kukapa ei tykkäisi kun sukat pysyy jalassa eikä heti kulu puhki. Helppo ”värikoodata” näillä kaikille omat ❤️” – Susanna, Muumi puuvillasukat

“Piti kehua ja kiitellä ihan erikseen, että lapseni pyysi ostamaan lisää noita sukkia, koska ne ovat kuulemma ”kirkkaasti parhaita sukkia mitä hänellä on”. 🙂 Ja hyviltä ovatkin vaikuttaneet!” – Jenni, ohuet sukat lapselle

“Paras Suomessa myytävä vapaa-ajan puuvillasukka, olen ostanut tätä mallia jo 10 vuoden ajan. Pitää muotonsa loppuun asti, kestää kulutusta ja on pehmeän tuntuinen jalassa. Käytössä jokaikinen päivä, kotona ja ulkoillessa.” – Päivi, Tekniset sukat 

Näissä väreissä löydät meiltä värikkäitä sukkia ja villasukkia

  • Moniväriset 
  • Oranssit
  • Pinkit
  • Punaiset
  • Armyvihreät

Löydät meiltä myös perinteiset valkoiset, mustat ja harmaat sukat! 

Jos värikkäät sukat eivät ole sinun juttusi, mutta haluaisit silti saada väriä pukeutumiseesi, voit kokeilla meiltä löytyviä pehmeitä merinovillaisia säärystimiä. Säärystimiä löytyy muun muassa pinkkinä, oranssina sekä vihreänä.

Ihanat! Lämmittää mukavasti lenkillä näin viilenneillä keleillä, pysyy napakasti paikallaan ja värikin hyvä (oranssi). Nämä oli tilauksessa, mahtavaa että tuli vastaan!” -OK

Viisi syytä valita GreenGo:n värikkäät sukat

  1. Valmistamme kaikki sukkamme omassa tehtaassamme Suomessa, Pirkanmaan Orivedellä.
  2. Kaikki sukissa käyttämämme langat ovat turvallisia, testattuja, Öko Tex 100 -standardin täyttäviä eurooppalaisia lankoja.
  3. Kokotaulukkomme on tarkka, joten sukkamme istuu jalkaasi hyvin.
  4. Toimitamme tuotteesi 2–3 arkipäivässä.
  5. Yli 50 € tilaukset saat ilman postikuluja!

Valitse itsellesi sopivimmat värikkäät villasukat tai sukat meiltä!

Kirjoita kommentti