Aamutossut miehelle – viisi syytä valita tyylikkäät ja pehmeät huopatossut

Onko sinullakin tavoitteena löytää täydelliset aamutossut miehelle? Mukavat ja helppokäyttöiset jalkineet itsellesi, pojallesi, omalle miehellesi, veljellesi tai isällesi? Listasimme viiden kohdan perustelut, miksi valintasi tulisi kohdistua huopaisiin aamutossuihin.

Lue eteenpäin, niin kerromme lisää huopa-aamutossujen eduista!

 1. Huopaiset aamutossut sopivat miehelle, joka arvostaa mukavuutta ja lämpöä
  Huopatossut ovat aamu- ja iltarutiinien ehdoton ykköstuote, sillä ne tuovat lämpöä ja mukavuutta kiireiseenkin arkipäivään. Tossuissa käytetty huopa on villasta valmistettava luonnonmateriaali, joten samoin kuin villa pitää lampaat lämpiminä, huopatossut estävät varpaiden palelun kylmälläkin lattialla. <3 Katso jo bestsellerin asemaan nousseet huopatossumme »
 2. Huopa-aamutossut ovat eleettömyydessään ajattoman tyylikkäät
  Kun valitset aamutossut miehelle lahjaksi, pyrit todennäköisesti huomioimaan tossujen käyttäjän pukeutumistyylin, jotta myös ostamasi jalkineet miellyttäisivät silmää. Joka tapauksessa turvallisinta on valita ajaton ja vähäeleinen aamutossu, joka toimii monenlaisen asun kanssa! Tyylikkäästi yksinkertaistettu muotoilu tekee huopatossuista sopivan valinnan eri tilanteisiin, oli kyseessä sitten rennot koti-illat, mökkikäynnit tai vaikka lähityöpäivä toimistolla.
 3. Huopa-aamutossut ovat helppohoitoiset ja pitkäikäiset
  Aamutossut miehelle ovat ensisijaisesti arkinen käyttötavara, joten niistä huolehtimisen tulee olla helppoa. Villa hylkii luonnostaan likaa, mutta jos tossut kaipaavat puhdistusta, suosittelemme kuivapesua harjalla. Mikäli kuivapesu ei riitä, GreenGo-huopatossut tulee pestä käsin korkeintaan 35 asteisessa vedessä – liian kuuma vesi voi muuttaa tossujen kokoa. Pesun jälkeen tossut on hyvä kuivata auringonvalolta suojassa.
 4. Yhden koon aamutossu ei toimi kaikille – valitse huopa-aamutossut, joissa on tarkka kokonumerointi
  Kukapa haluaisi aloittaa aamunsa tossuissa, jotka eivät pysy kunnolla jalassa? Varmasti aika harva, sillä kyllähän jalasta lipsuvat aamutossut lähinnä ärsyttävät. Me GreenGo:lla emme usko, että yhden koon aamutossut ovat oikeastaan kenellekään ihanteellinen ratkaisu, sillä sopiakseen ”kaiken kokoisiin jalkoihin”, tossun suunnittelussa on pitänyt tehdä kompromisseja. Tämän vuoksi me suosimme tarkkaa kokonumerointia sekä huopatossuissa että sukissa. Huopatossujemme kokotaulukon löydät täältä.
 5. Vähemmän pikamuotia – valitse huopa-aamutossut, jotka on valmistettu perinteitä kunnioittaen
  GreenGo-huopatossut valmistetaan Kirgisian hyvin hoidettujen lampaiden villasta, joka huovutetaan veden ja luonnollisen puuvilla-siemenöljysaippuan avulla. Huovutusprosessin ansiosta villa muodostaa kestävän ja lämpöä eristävän huopalevyn. Huopalevy leikataan huopatossujen muotoon, ja jäljelle jäävä villa hyödynnetään esimerkiksi paikallisten rakennusten eristeinä. Tossujen nahkapohjat vahvistetaan luonnonmukaisilla aineilla, mikä takaa pohjien kestävyyden. Lopuksi tossujen palaset ommellaan huolellisesti käsin yhteen. Valitse siis huopa-aamutossut, joiden valmistamisessa on käytetty sekä ajatusta että aikaa.

Tässä vielä tiivistetysti, miksi sinun kannattaa valita juuri GreenGo:n huopa-aamutossut miehelle

 1. villalla on erinomainen lämmöneristyskyky
 2. villa imee kosteuden itseensä, joten jalat tuntuvat aina kuivilta eivätkä nihkeiltä
 3. kaksoispohjarakenteen ansiosta huopatossut ovat todella pehmeät kovallakin lattialla
 4. nupukki-nahkapohja on pitävä ja pehmeä
 5. kaikki tossujen tuotantoprosessit ovat ympäristöystävällisiä.

Kukapa voisi vastustaa yhdistelmää, jossa ovat läsnä mukavuus, kestävyys ja tyylikkyys?

Nappaa omat huopa-aamutossut täältä »

Mitä asiakkaamme sanovat näistä huopa-aamutossuista?

”Vajaa viikko ollut huopatossut käytössä ja olen erittäin tyytyväinen. Jalkoja ei enää palele, mutta tossut eivät kuitenkaan hiosta. Paras hankinta sisätossuiksi. Ehdottomasti suosittelen!”
– Tommi

”Erittäin mukavat ja lämpimät tossut, lisäksi hyvän näköiset, voittaa Reinot 100–0.”
– Jussi

”Ostin riskillä kahdet tossut. Se kannatti! Ne ovat leveään jalkaani (vaivaisenluut) hyvin sopivat ja lämpimät tossut. Koko tosin olisi saanut vielä numeroa suurempi, jotta olisin saanut paksummat villasukat jalassakin tossun mahtumaan jalkaan. Täältä vahva suositus!”
-Maria

”Miellyttävät jalassa etenkin aamulla ja saunan jälkeen. Laatutuote, parhaat tossut ikinä.”
– Ulla

Aamutossut miehelle – GreenGo-huopatossut ovat Kirgisialaisen Tumar Art Groupin valmistamia, ja tämän vuoksi me olemme niistä ylpeitä:

 • 90 % Art Groupin työntekijöistä on naisia ja suurin osa työntekijöistä on myös leskiä, yksinhuoltajaäitejä tai suuren perheen ainoita palkkatyöntekijöitä.
 • Tehtaassa ei käytetä lapsityövoimaa, ja kaikki työntekijät ovat läpäisseet virallisen terveys- ja täysi-ikäisyystarkastuksen.
 • Työstä maksetaan yksi markkinoiden korkeimmista korvauksista. Työtä tehdään 40 h viikossa ja työntekijöille tarjotaan myös työterveyshuolto.
 • Luonto on lähellä Art Groupin sydäntä, ja esimerkiksi kaikki tuotannossa käytetty sähkö valmistetaan aurinkopaneeleilla.
 • Suurin osa villasta tulee Kirgisian ja Kazakstanin lampaista, jotka elävät perheiden omilla pienillä farmeilla vuoriston luonnollisissa olosuhteissa.

Joko tiedät, millaiset aamutossut miehelle valitset? Tutustu huopatossuihimme täällä ja valitse itsellesi tai lahjansaajalle mieluisin väri!

2 kommenttia

 1. […] Myös miesten aamutossut ovat oiva ja tyylikäs lahjaidea. Käy tutustumassa miesten aamutossuihin! […]

 2. […] Lue myös: Aamutossut miehelle – viisi syytä valita tyylikkäät ja pehmeät huopatossut […]

Kirjoita kommentti