Lämpimät tossut – tämä verkkokauppamme hittituote myydään kerta toisensa jälkeen loppuun

Tossut, jotka on valmistettu luonnollisista materiaaleista, jotka ovat mukavat jalassa ja saat tilattua ne verkkokaupasta itsellesi nopeasti? Lue eteenpäin, niin tiedät, millaiset tossut myydään meiltä GreenGoKaupasta aina hetkessä loppuun. <3

Supersuosion saaneet huopatossumme ovat loistava valinta lämpimiksi tossuiksi. Luonnonmateriaalista valmistetuissa tossuissa on omasta takaa loistava lämmöneristys eivätkä ne hiosta, kuten keinokuitu tyypillisesti tekee. Lämpimien tossujemme suosio piilee niiden kestävässä ja kauniissa muotoilussa. Lämpimät sisätossumme ovatkin kuin halaus jaloillesi, joka pitää varpaasi lämpiminä kylmillä lattioilla. 

Tässä blogissa käymme läpi, miksi sinun kannattaa valita juuri huopa materiaaliksi uusille, lämpimille tossuille.

Lämpimät sisätossut – huopa lämmittää luonnostaan ja kestää kulutusta hyvin

Huovasta valmistetut lämpimät tossut omaavat pitkät perinteet palelevien jalkojen ystävinä. Keinokuituiset tossut voivat olla huovasta valmistettua edullisempia, mutta erityisesti nämä huovan ominaisuudet tekevät siitä loistavan materiaalin lämpimille sisätossuille:

 • Luonnollinen ja lämmin: Huovan tiivis rakenne eristää tehokkaasti ja pitää jalkasi lämpiminä kylmilläkin lattioilla. Huopa valmistetaan villasta, jonka tärkein tehtävä on pitää lampaat hengissä karuissakin luonnon olosuhteissa.
 • Kestävä ja pitkäikäinen: Huopatossut ovat tunnettuja niiden kestävyydestä. Voit käyttää niitä päivittäin ilman, että ne menettävät muotoaan tai ominaisuuksiaan. Huovan tiheä rakenne estää tehokkaasti kulumista ja venymistä. Nupukkinahkapohja tekee myös tossun pohjasta kestävän.
 • Mukautuva ja mukava: Huopatossumme mukautuvat jalan muotoon. Saat siis ihanteelliset lämpimät sisätossut arkikäyttöön, sillä jalkoihisi muotoutuneet tossut lisäävät entisestään niiden käyttömukavuutta. 
 • Helppo huoltaa: Huopatossujen puhdistaminen ja ylläpito on suhteellisen helppoa. Kun tuuletat tossusi säännöllisesti ja tarvittaessa käytät kuivaharjaa, tossut pysyvät hyvässä kunnossa pitkään. 
 • Tyylikäs valinta: Huopatossut eivät ole ainoastaan käytännölliset, vaan myös tyylikkäät. Saat meiltä huopatossuja monissa väreissä, jotka sopivat sekä perinteiseen että moderniin makuun. Raikas oranssi, piristävä violetti, luonnollinen vihreä vaiko perinteinen harmaa? Valitse tyyliisi sopivin väri!

Miten huovasta valmistetut lämpimät tossut pidetään puhtaina ja hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään?

GreenGoKaupan huopatossujen valinta on helppo tehdä, sillä ne ovat keränneet hurjan määrän hyviä käyttäjäkokemuksia. Hyvät kokemukset puolestaan syntyvät tossujen tarjoaman lämmön, kestävyyden ja mukavuuden vuoksi.

On kuitenkin tärkeää, että hoidat omia tossujasi hyvin. Oikealla hoidolla lämpimät tossusi pysyvät hyvässä kunnossa pitkään.

 • Säännöllinen tuuletus: Kun tuuletat huopatossujasi säännöllisesti, auttaa se poistamaan kosteuden ja pitämään tossut raikkaina.
 • Kuivaharjaus: Voit puhdistaa lämpimät sisätossusi hellävaraisesti kuivaharjalla. Harjan avulla voit poistaa esimerkiksi pölyn ja lian tossun pinnalta.
 • Tahrojen puhdistus: Pienet tahrat voi usein poistaa pyyhkimällä ne varovasti nihkeällä liinalla.

Mikäli tossujen kuivapesu ei riitä, voit pestä ne käsin korkeintaan 35 asteisessa vedessä, jonka jälkeen ne tulisi kuivata suojassa auringonvalolta, sillä se voi kutistaa tai vahingoittaa huopaa.

Sisätossut miehelle – lämpimät tossut sopivat loistavasti lahjaksi

Jos etsit hyvää lahjaideaa, ovat huopatossut tähän oiva valinta. Huopatossumme on muotoiltu klassisen yksinkertaisesti, joten ne sopivat hyvin tossuiksi miehelle. Laajan väri- ja kokovalikoimansa ansiosta löydät varmasti sopivat tossut miehelle. Huopatossumme ovat lämpimät, ilman, että ne hiostuttavat jalkoja, minkä lisäksi ne ovat ajattomat ja kestävät sisätossut miehelle. 

“Erittäin hyvät käytössä ja lämpimät. Kelpaa vanhan äijän tallustella kylmällä lattialla. Parhaat tähän mennessä!” – Henkka

“Kesät talvet aina tarvittaessa jalassa. Muutamasta kävelty huopapohja puhki, ei hätää, irto huopapohjalliset paikalleen ja taas on tossut kuin uudet. Aivan mahtava tuote.” – Ukko

“​​Vajaa viikko ollut huopatossut käytössä ja olen erittäin tyytyväinen. Jalkoja ei enää palele, mutta tossut eivät kuitenkaan hiosta. Paras hankinta sisätossuiksi. Ehdottomasti suosittelen!”  – Tommi

Lue myös: Aamutossut miehelle – viisi syytä valita tyylikkäät ja pehmeät huopatossut

Huopatossut talvella
Huopatossut sopivat erinomaisesti myös miehen jalkaan

Viisi syytä valita GreenGo:n lämpimät sisätossut 

 1. Tossumme ovat laadukkaat ja mukavat, ja ne kestävät käyttöä.
 2. Kokotaulukkomme on tarkka, joten löydät varmasti sopivat tossut. 
 3. Tarvittaessa voit myös sovittaa ja vaihtaa lämpimät tossusi ilman lisämaksuja toiseen kokoon, jos ensimmäisellä kerralla tilatut eivät sopisikaan jalkaan. 
 4. Toimitamme tilaamasi tuotteet 2–3 arkipäivässä.
 5. Jos teet yli 50 € tilauksen, saat sen ilman postikuluja

Näin asiakkaamme kommentoivat lämpimiä tossujamme

“Rakastan näitä tossukoita! Niin lämpimät ja mukavat jalassa, luottojalkineet talvella ja erityisesti silloin, kun lattia on kylmän tuntuinen. Vihreät olleet käytössä jo vuoden päivät kotitossuina. Nyt nämä toiset oranssit töihin. Näitä on kiva käyttää myös erilaisissa tapahtumissa sisäkenkinä. Lämmin suositus <3” – Sarianne

“Upeat tossut! Lenkki takana kantapäässä kätevä, saa tossut hyvin jalkaan. Ostin ensin itselleni, miehenikin halusi samanlaiset. Ollaan tyytyväisiä, kiitos tekijöille!” – Iiris

“Ekat tossut ollut nyt vajaan viikon käytössä. Aivan ihanat; ei hiosta, jalat ei palele ja mukavat jalassa. Nyt tilasin toiset jotka vien töihin toimistotossuiksi. Olen villasukkien suurkuluttajia, mutta nyt on kyllä kovan luokan vastus nää tossut. Vahva suositus 👍🏻” – Miia

Kirgisialainen Tumar Art Group valmistaa lämpimät sisätossumme

Haluamme tarjota sinulle asiakkaanamme vain parasta laatua, jonka vuoksi tossumme valmistetaan huolellisesti mietityn prosessin avulla. Tossumme syntyvät Kirgisiassa ja seuraavista syistä voimme sanoa niin ylpeydellä: 

 • Työstä maksetaan yksi markkinoiden korkeimmista korvauksista. Työtä tehdään 40 h viikossa ja työntekijöille tarjotaan myös työterveyshuolto.
 • Tehtaassa ei käytetä lapsityövoimaa, ja kaikki työntekijät ovat läpäisseet virallisen terveys- ja täysi-ikäisyystarkastuksen.
 • 90 % Art Groupin työntekijöistä on naisia ja suurin osa työntekijöistä on myös leskiä, yksinhuoltajaäitejä tai suuren perheen ainoita palkkatyöntekijöitä.
 • Luonto on lähellä Art Groupin sydäntä, ja esimerkiksi kaikki tuotannossa käytetty sähkö valmistetaan aurinkopaneeleilla.
 • Suurin osa villasta tulee Kirgisian ja Kazakstanin lampaista, jotka elävät perheiden omilla pienillä farmeilla vuoristossa mukavasti ja luonnollisesti. 

Jos haluat pitää sinun tai ystäväsi varpaat lämpiminä luonnollisesti, käy tutustumassa GreenGo:n lämpimiin tossuihin. 

1 kommentti

 1. […] Lue myös: Lämpimät tossut – tämä verkkokauppamme hittituote myydään kerta toisensa jälkeen loppuun […]

Kirjoita kommentti