GreenGo-sukat 30 vuotta - katso synttäriedut tästä!

 30-vuotisjuhliemme kunniaksi lähetämme kaikki syyskuun aikana tehdyt yli 30 € arvoiset tilaukset ilman toimitusmaksua.

Myös jo valmiiksi alennetut tuotteemme ovat syyskuun ajan 30 % lisäalennuksessa.

Valmistamme kaikki sukat omalla tehtaallamme Orivedellä!

Superale - Näiden aletuotteiden hintaa laskettu vielä 30 %!

Suosituimmat merinovillasukkamme

Tarvitsetko lämpimiä ja hengittäviä sukkia syksyn kosteisiin keleihin? Alla suosikkimerinovillasukkamme - valitse omasi vaikka niistä <3 

Merinovilla on lämmin ja tehokkaasti kosteutta siirtävä 100 % luonnonmateriaali. Se tuntuu miellyttävältä iholla ja toimii niin kesä- kuin talvisäässä. Merinovilla on myös luonnostaan antibakteerinen, joka estää tehokkaasti hajuja aiheuttavien bakteerien muodostumista.

Käytämme sukissamme ainoastaan mulesing-vapaata merinovillaa!

KE4A7784

"Parhaat sukat! En käytä syksyllä ja talvella mitään muita sukkia. Paras istuvuus (ei liian löysä muttei tiukkakaan), paras lämmittävyys, paras laatu (en ole saanut vielä varpaasta puhki jatkuvassakaan käytössä). Käyttäisin myös kesällä tennareiden kanssa jos olisi vaaleaa väriä tarjolla. Hyvä suomalainen sukka!!"
- Suvi / ohut merinosukka - nilkkapituus

Valikoimamme luotettavat puuvillasukat

Nilkkapituisia puuvillasukkia löytyy ihan varmasti jokaisen suomalaisen sukkalaatikoista. Etsitkö sinä uusia luottosukkia? 

Sileä ja ärsyttämätön kampapuuvilla sopii yleensä herkimmällekin iholle, samalla kun nilkkaan asti ulottuva sukanvarsi tekee sukasta miellyttävän ja helpon käyttää ympäri vuoden.

Valitse jokin seuraavista sukistamme, kun etsit laadukkaita sukkia arjen moniin käyttötarpeisiin!

492PU_fiiliskuva_netti

Kotimaiset sukat lapsille <3

Valitse lasten sukat meidän valikoimastamme, kun haluat pukea rakkaat pikkuihmisesi kotimaisiin, turvallisiin tuotteisiin ja samalla tukea suomalaista yrittäjyyttä.

Lasten sukissa tärkeimpiä ominaisuuksia ovat hyvä kulutuksen- ja pesunkesto sekä erinomainen istuvuus kasvavassa jalassa.

Valmistamme kaikki lasten sukat omalla tehtaallamme Orivedellä ja käytämme niissä ainoastaan parhaita, testattuja ja Öko-Tex 100 -standardin täyttäviä eurooppalaisia lankoja. Kun ostat meiltä, ostat avainlopputuotteita.

Lasten ohuet sukat

GreenGo-huopatossut

100 % villaiset GreenGo-huopatossut syntyvät ammattikäsityöläisten käsissä ensiluokkaisista raaka-aineista perinteisten oppien mukaan. Huolella valmistetut tossut ovat erittäin kestävät ja ne muovautuvat jalkoihisi sopiviksi.

GreenGo-huopatossut ovat Kirgisialaisen Tumar Art Groupin valmistamia.

  • 90 % työntekijöistä on naisia ja suurin osa työntekijöistä on myös leskiä, yksinhuoltajaäitejä tai suuren perheen ainoita palkkatyöntekijöitä.
  • Tehtaassa ei käytetä lapsityövoimaa, ja kaikki työntekijät ovat läpäisseet virallisen terveys- ja täysi-ikäisyystarkastuksen.
  • Työstä maksetaan yksi markkinoiden korkeimmista korvauksista. Työtä tehdään 40 h viikossa ja työntekijöille tarjotaan myös työterveyshuolto.
  • Luonto on lähellä Art Groupin sydäntä, ja esimerkiksi kaikki tuotannossa käytetty sähkö valmistetaan aurinkopaneeleilla.
  • Suurin osa villasta tulee Kirgisian ja Kazakstanin lampaista, jotka elävät perheiden omilla pienillä farmeilla vuoriston luonnollisissa olosuhteissa.

“Ekat tossut ollut nyt vajaan viikon käytössä. Aivan ihanat; ei hiosta, jalat ei palele ja mukavat jalassa. Nyt tilasin toiset jotka vien töihin toimistotossuiksi. Olen villasukkien suurkuluttajia, mutta nyt on kyllä kovan luokan vastus nää tossut. Vahva suositus 👍🏻”
- Miia

Miksi kannattaa valita juuri GreenGo-sukat?

  1. Kaikki käyttämämme langat ovat turvallisia, testattuja, Öko Tex 100 -standardin täyttäviä eurooppalaisia lankoja.
  2. Valmistamme kaikki sukkamme omassa tehtaassamme Suomessa, Pirkanmaan Orivedellä.
  3. Kokotaulukkomme on tarkka, joten sukkamme istuu jalkaasi hyvin.
  4. Toimitamme tilaamasi tuotteet 2–3 arkipäivässä.
  5. Nyt yli 30 € tilaukset saat ilman postikuluja!
KE4A9865-2