Ale!

Raidalliset villasukat merinovillasta

Antibakteerinen Hengittävä Lämmin Merinovilla Pehmeä
Paksuus: heavy

(1 tuotearvio)

6,00 
4,20 

Ihanan värikkäät raidalliset villasukat piristävät päivääsi. ❤️
Värikkäät, raidalliset sukat tuovat hymyn huulille. Nämä kotimaiset merinovillasukat soveltuvat hyvin niin arkikäyttöön, urheiluun kuin pidempiinkin vaelluksiin.
Merinovilla on luonnostaan antibakteerinen materiaali joten se ei kerää itseensä hajuja. Sukat tuntuvat pehmeältä jaloissasi eivätkä ne kutita.
Koostumuksensa ansiosta nämä sukat sopivat niin paukkupakkasille kuin viileisiin sadepäiviin tai ihan vain lämpimiksi kotisukiksi.
Kärkisaumattomuus viimeistelee käyttömukavuuden.
Koostumus: 50% merinovilla (mulesing-vapaa), 40% akryyli, 5% polyamidi, 5% elastaani

Kuvaus

Raidalliset ja kotimaiset villasukat merinovillasta, jotka erottuvat edukseen

Me GreenGo:lla halusimme valmistaa kotimaiset, lämpimät, paksut ja raidalliset villasukat merinovillasta, mutta halusimme samalla tarjota asiakkaillemme jotain muuta kuin tavallisen harmaata tai mustaa… Sillä eihän lämpimän välttämättä tarvitse näyttää tylsältä, eihän? 😉

Näin syntyivät iloisen raidalliset, paksut merinovillasukat.

Pue nämä paksut merinovillasukat toimistolle tai talvisiin illanistujaisiin vaikkapa farkkujen kaveriksi, ja keräät varmasti ihastuneita katseita. Kokeile paksuja merinovillasukkia myös kumisaappaaseen perinteisen villasukan sijasta! Sukan saumaton kärki takaa käyttömukavuuden myös vähän tiukemmassakin jalkineessa.

Kumman raidallisen sukan valitset, valko- vai harmaapohjaisen? Valitse omaan jalkaasi sopiva koko tai nappaa paksut merinovillasukat lahjaksi läheiselle – kotimaisia sukkia ei sukkalaatikossa koskaan ole liikaa!

 

Kotimaiset merinovillasukat sopivat myös kävelykenkäkäyttöön

Iloisten värien lisäksi raidallisten merinovillasukkien takana toinen kantava ajatuksemme oli tarjota merinovillan huippuominaisuudet jokapäiväiseen käyttöön. Halusimme siis valmistaa sukat, jotka eivät ensimmäisenä luo mielleyhtymiä retkeilyyn tai luonnossa liikkumiseen, mutta joiden avulla merinovillan ominaisuudet olisivat käytettävissäsi myös arjessa.

Nämä merinovillasukat eivät siis ole valikoimamme lämpimimmät, sillä sukan merinovillapitoisuus on 50 %. Nyrkkisääntönä voit pitää ajatusta, että mitä suurempi merinovillapitoisuus, sitä lämpimämpi sukka. Nämä paksut merinovillasukat sopivat erinomaisesti mukavaan tassutteluun esimerkiksi työ- tai koulupäivinä – ja ilman hikoilevia varpaita.

 

Raidalliset villasukat merinovillasta lämmittävät ja viilentävät tarpeen mukaan, mutta eivät kutita

Merinovillaa saadaan hyvin hienoa alusvillaa tuottavista merinolampaista. Merinolampaat pärjäävät villansa ansiosta vaihtelevissa olosuhteissa talven paukkupakkasista kesän helteisiin, ja samat ominaisuudet pätevät myös merinovillasta valmistettuihin vaatteisiin. Merinovillasukkia voitkin käyttää hyvin sekä kesällä että talvella, sillä ne tasaavat lämpötilaa erinomaisesti.

Merinovilla sopii usein myös herkkäihoisille, joita tavallinen villa kutittaa. Aito, laadukas merinovilla on lämmin ja kestävä materiaali, joka siirtää kosteutta tehokkaasti ja tuntuu sen vuoksi erityisen miellyttävältä ihoa vasten.

Merinovilla voi imeä jopa 20–30 % kosteutta itseensä ennen kuin materiaali alkaa menettää käyttömukavuuttaan. Koska merinovilla myös kuivuu nopeasti, et yleensä ehdi edes huomata sukkien kostumista. Ei siis ihme, että merinovillasukat ovat valikoimamme halutuimpia sukkia, kun sukissa käytetyn merinovillan ominaisuudet ovat näin monipuoliset!

 

3 syytä valita kotimaiset merinovillasukat GreenGo:lta

 1. Valmistamme paksut merinovillasukat Orivedellä Suomessa
  Paras tapa arvostaa kotimaista yrittäjyyttä on ostaa kotimaisten yritysten tuotteita. Valmistamme kaikki sukkamme Pirkanmaalla, Suomessa, joten koko valikoimamme koostuu avainlipputuotteista. Kun valitset GreenGo-sukat, olet mukana luomassa Suomeen lisää työpaikkoja!
 2. Käytämme sukissamme ainoastaan eurooppalaisia Öko Tex 100 -standardin täyttäviä lankoja
  Kaikki käyttämämme merinovilla on mulesing-vapaata. Öko Tex 100 -standardi varmistaa, ettei käyttämiimme lankoihin ole lisätty terveydelle haitallisia lisä- tai käsittelyaineita.
 3. Toimitamme paksut merinovillasukat sinulle 2–3 arkipäivässä
  Jos tarve lämpimämmille sukille iskee yllättäen, on lyhyellä toimitusajalla todellakin väliä. Nämä merinovillasukat sopivat ihanasti myös lahjapakettiin!

 

Raidalliset villasukat merinovillasta pesuohje

Villa nyppyyntyy herkästi pesussa, joten nyppyyntymisen vähentämiseksi suosittelemme pesemään paksut merinovillasukat aina 30 asteessa nurin päin. Merinovillasukkia kannattaa myös pestä mahdollisimman harvoin – antibakteerisuutensa ansiosta paksut merinovillasukat eivät vaadikaan päivittäistä pesua käytön jälkeen. Jos käytät merinovillasukkia lenkkeillessäsi ja hikoilet runsaasti, kannattaa sukat tällöin toki pestä.

Lisätiedot

Paino 0,090 kg
Koko

37-39, 40-42, 43-45

Väri

väri nro: 54 = valkoinen

1 arvio tuotteelle Raidalliset villasukat merinovillasta

 1. Eeva-Liisa Aho (varmistettu kirjoittaja)

  En ole vielä ottanut sukkia käyttöön, mutta kokeilussa hyvän tuntuiset.

Lisää arvio