Ale!

Ohuet bambu-sukat

Antibakteerinen Hengittävä Hyvinvointiin Joustava Luonnonystävälle
Paksuus: light

(8 tuotearviota)

3,90 
2,73 

Bambusukissa käytetty bambuviskoosi on luonnonmukainen, kestävä ja iholla erittäin miellyttävä materiaali, jota käyttämällä syntyvät vaativaankin käyttöön sopivat sukat. Sen lisäksi, bambuviskoosin käyttö on ympäristölle ystävällistä, ohuet bambusukat sopivat mainiosti niin alussukaksi paksumman sukan alle, kuin sellaisenaan käytettäväksi siistien jalkineiden kanssa.

Sen lisäksi, että bambusukkien tuottaminen ja käyttö on ekoteko, tuet samalla myös suomalaista työtä, sillä kaikki sukkamme valmistetaan Oriveden-tehtaallamme!

3 hyvää syytä hankkia bambuviskoosista valmistetut sukat

 

Bambuviskoosissa yhdistyy monta ihanaa ominaisuutta, joita yleensä löytyy vain kalliimmista materiaaleista. Kurkkaa alta kolme seikkaa, miksi meidän mielestämme bambuviskoosista valmistetut sukat ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu!

1. Bambun kasvatus ja käyttö on luonnolle ystävällistä

Bambu kasvaa niin hurjaa tahtia, että sitä on vaikea uskoa. Jotkut bambulajikkeet kasvavat jopa kokonaisen metrin päivässä, joka takaa sen, että kerran leikattu bambumetsä kasvaa hyvin nopeasti uudelleen käyttömittaiseksi. Myöskään uudelleenistutusta ei tarvita.

Hurjan kasvunopeuden lisäksi bambuun liittyy myös muita luonnonmukaisuutta edistäviä seikkoja, kuten puuvillan kasvatukseen verrattuna vähäinen vedentarve. Lisäksi bambu kasvaa luonnossa hyvin aivan itsekseen – maaperää ja ympäristöä rasittavia lannoitteita ja torjunta-aineita ei tarvita.

2. Bambusukat pitävät jalat ihanan raikkaina ja kuivina

Monet käyttävät ohuita sukkia sellaisenaan esimerkiksi toimistolla tai muissa tilaisuuksissa, joissa jalkineita pidetään jalassa pitkiäkin aikoja. Tällaisissa tilanteissa jalka alkaa usein hikoamaan nopeasti, jonka takia oikeanlaisen sukan valinta on erityisen tärkeää.

Kuten merinovilla, bambuviskoosi on luonnollisesti tehokas siirtämään kosteutta iholta pois. Kun kosteus pääsee siirtymään iholta ja itse tekstiilistä pois, sukat eivät ala haisemaan vaan pysyvät raikkaina ja kuivina pitkinäkin päivinä.

3. Bambuviskoosi on luonnonmukainen vaihtoehto herkälle iholle

Bambuviskoosi on myös herkempi-ihoisen paras kaveri. Se on antibakteerinen materiaali, joka tarkoittaa sitä, etteivät bakteerit pääse lisääntymään itse tekstiilissä. Erilaisten bakteerien kasvu ja leviäminen nimenomaan aiheuttavat epämiellyttäviä hajuja ja pääsevät ärsyttämään ihoa, jonka takia monet suosivatkin sen estäviä bambuvaatteita – sukat mukaan lukien!

Lisäksi saumaton kärki tekee niistä entistä mukavammat jalassa!

Materiaalit: 80 % bambuviskoosi, 15 % polyamidi ja 5 % elastaani.

Tuotetunnus (SKU): 1019B Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Lisätiedot

Paino 0,090 kg
Koko

34-36, 37-38, 39-40, 41-42, 43-44, 45-47

8 arviota tuotteelle Ohuet bambu-sukat

 1. jari.korhonen2017 (varmistettu kirjoittaja)

  Ei paina eikä kiristä saumat eikä jää nilkkoihin raitaa tosi hyvä

 2. Noora (varmistettu kirjoittaja)

  Miellyttävän tuntuiset sukat!

 3. Sirpa Santavuori (varmistettu kirjoittaja)

  Kaikin puolin erittäin hyvät sukat!

 4. Ari Martelius (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin miellyttävän tuntuiset jalassa. Tykkään paljon.

 5. Kai Vitikainen (varmistettu kirjoittaja)

  Eritäin mukavat tuntuiset jalassa, istuu hyvin ja ei kiristä. Suuret plussat on että niissä ei hikoile yhtä paljon kuin normi sukissa ja että löytyy paljon eri kokoja. Hinta laatu suhde erinomainen, suosittelen.

 6. Martelius Ari (varmistettu kirjoittaja)

  Todella mukavat jalassa

 7. Marita Suoknuuti (varmistettu kirjoittaja)

  Oikein mukavat jalassa. Ei kiristystä. Hyvä hinta-laatusuhde.

 8. Minttu (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanan pehmeät. Koko on mielestäni pientä. Ostin pojalle 39-40, mutta laitoin omaan jalkaan, joka on 37 ja oli sopivat. Omaa kokoani ei ollut enää saatavilla.

Lisää arvio