Ale!

Saana – Merinovillapipo

9,90 
6,93 

Naisten merinovillapipot ovat nyt suuremmassa suosiossa kuin koskaan! Syyn niiden suosiolle ymmärtää nopeasti, kun sellaisen pukee päähänsä. Jos olet joskus kokeillut merinovillaista neuletta tai sukkia, olet ehkä jo ehtinyt ihastumaan niiden lämpöön, keveyteen ja pehmeyteen. Kun puet samasta materiaalista valmistetun pipon kerran päähäsi, et halua enää siirtyä takaisin tavalliseen villapipoon!

Jos pohdit naisten merinovillapipon hankkimista itsellesi tai vaikka lahjaksi, mutta et ole vielä aivan vakuuttunut sen ihanuudesta, lue alta 3 hyvää syytä kokeilla tätä villamateriaalien ehdotonta kuningasta!

1. Merinovillapipo on täysin luonnonmukainen tuote

Merinovilla on 100-prosenttisesti luonnonmukainen tuote ja sitä saadaan merinolampaiden taivaallisen kuohkeasta pohjavillasta. Merinolampaita kasvatetaan pääosin Australiassa, New South Walesissa, jonka ilmasto osaa olla niin kuuma kuin kylmäkin. Ilmastoon tottuneiden lampaiden villa on siksi kevätpäivinäkin mukavan viileä ja pakkasilla erittäin lämmin.

2. Merinovillapipo on pitkäikäinen sijoitus

Merinovillaa kutsutaan hyvästä syystä maailman parhaaksi villalaaduksi. Mielikuvasi villasta saattaa olla karkea ja kutiseva – merinovilla on sen vastakohta. Sen hienouden ansiosta se tuntuu taivaallisen pehmeältä ja on kuitenkin samalla hyvin kestävä materiaali, joka palautuu helposti muotoonsa. Se on kosteudensiirtokyvyltään ja hygieenisyydeltään korkealaatuinen materiaali, joka kuivuu nopeasti eikä ala haisemaan. Siinä on jo monta syytä, miksi merinovillatuote säilyy hyvänä vuodesta toiseen!

3. Merinovillapipoa voi käyttää vuoden ympäri

Naisten merinovillapipo on hyvä esimerkki vaatetuksesta, jota voi käyttää jokaisena vuodenaikana. Nykyisin monet käyttävät pipoa myös kesäisin ja keväisin, ja perinteinen villapipo voi tuntua lämpimämmällä kelillä liian paksulta ja alkaa siten kutiamaan. Merinovillapipo sopii kuitenkin kaikkiin keleihin paukkupakkasista lämpimiin päiviin. Lämpiminäkin päivinä se tuntuu mukavan viileältä sen luontaisen kyvyn ansiosta siirtää päästäsi syntyvää kosteutta pipon ulkopuolelle.

Naisten tupsupipo Saana

GreenGo:n naisten pipo Saana on suunniteltu erityisesti ulkoilijoiden käyttöön. Se on tarpeeksi pitkä korvien peittämiseen, joka on ehdoton ominaisuus pipolle jota haluaa käyttää myös kaikista kovimmilla pakkasilla. Saana-merinovillapipo on tyylikkäästi palmikkokudottu. Tätä tupsupipoa naiselle koristaa tekoturkiksesta tehty vaaleanruskea tupsu.

Tämä GreenGo:n tupsupipo naiselle on sekoitus merinovillaa ja akryylia. Siinä yhdistyy merinovillan keveys, lämpö ja hengittävyys sekä akryylin kestävyys erilaisia kemikaaleja, kuten puhdistustuotteita vastaan. Valitse harmaa, musta tai valkoinen pipo.

 

Tuotetunnus (SKU): PIPO Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Lisätiedot

Paino 0,310 kg
Väri

nro SA81 harmaa, nro SA54 luonnonvalkoinen, SA55 musta, Sa19 oranssi, SA87 pinkki

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saana – Merinovillapipo”