Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterin pitäjä

Jar-X Oy (Y-tunnus 2418279-3)
Greengokauppa.fi
Lehmilaidantie 8
35300 Orivesi

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Laura Lehti
03-580 2230
laura.lehti@jar-x.fi

Rekisterin nimi

Greengokauppa.fi asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on ostanut Greengokauppa.fi:stä tavaraa.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Greengokauppa.fi:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Greengokauppa.fi:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Greengokauppa.fi:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Greengokauppa.fi:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Greengokauppa.fi asiakaspalveluun, sähköpostitse greengokauppa.fi tai rekisterinhoitajalle.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

• Henkilön etu- ja sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Postiosoite
• Puhelinnumero
• Tiedot käsitellyistä tilauksista
• Tilausten Postin seurantatiedot

TIietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta Greengokauppa.fi:n ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Greengokauppa.fi sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia ja oikeutta käyttää rekisteriä.